چه عکس های خفنی.
از کدوم ور باید نگاشون کرد؟![]()
چه عکس های خفنی.
از کدوم ور باید نگاشون کرد؟![]()
شما یه چند تا عکس فانتزی از pvp بزار ببینیم حال کنیم =pچه عکس های خفنی.
از کدوم ور باید نگاشون کرد؟
منظورم این بود که عکسات معلوم نیست نوشته 404-file not found
منم نمیتونم عکسها رو ببینم.لطفا یه جا دیگه آپلود کن.
منم نمی تونم ببینم حالا اگه حوصله داشتی یه جای دیگه آپلود کنی من عکس orc هات رو هم نتونستم اوموقع ببینم :( اونارم بذار
تازه لذت pvp یک -15 ! رو کشف کردمنوزززززززززز . این کلین هیت ها معرکست به خصوص گرونا که بعد از مردن هم اثر از بین نمی ره . فقط بدیش اینه که 1 ساعت زمان واقعی هست نه زمان بازی . من نمی دونستم در نتیجه 15 دقیقه فقط بازی کردم بعد اومدم دیدم تموم شده ولی خیلی حال می ده با نوز attack م 300 می شه .
از 10 تا آپلودسنتر image اصلی نت فعلا 8 تاش واسه من فیلتره ظاهرا واسه شما اون 2 تا دیگه هم فیلتره !!
اون ارور بخاطر فیلتر بودن سورس میاد.
یجای دیگه آپلود کردم :
این 1-15 و جنگ با Nub ها :
این pvp60 :
اینم orc که عرفان خواست :
اینم CS که چجوری لایت ها از گیلد های مختلف جمع میشن و به محض اینکه وارد بشی می کشنت :
![]()
یه نفر pvp gear 1-15 warr رو که شامل top - leg - boot - muffler- one hand axe - shield همه [4] و لینک شده با 5 و duals .
همه رو با هم 3.5bil میفروخت.قیمتش خوبه؟
اگه پول داشتم همونجا همه رو میخریدم یه hm میساختم میرفتم 1-15.واقعا حیف شد الان 500 میل بیشتر ندارم خیلی وقته فارم نکردم.
من هنوز نوع gear های بازی رو نفهمیدم ..
لول 12 بودم رفتم pvp یکی گفت برو لول 15 شو gear بگیر بیا ... خب این gear منظورش چه gear هستی . بعضی ها رو وندور ها میفروشن ... بعضی ها که گرونه پلیر ها این منظورش کدوم بود ..![]()
Gear که کلا هر نو لباسی هست حالا کی میفروشه و کجا تهیه میشه فرقی نداره ولی 2 تا Gear هم اسم و هم لول ممکنه زمین تا آسمون با هم فرق داشته باشن . بدترین Armor های بازی رو که از همون NPC ها میشه خرید که اصلا توصیه نمیشه .
حتما استفاده از Auction رو یاد بگیرین . اگه نتونستین خودتون فارم کنین از اونجا تهیه می کنین .
برای 1-15 هم که به غیر walker که لول9 هست بقیه Gear ها لول11 تا 15 هستن .
دیگه لول 15 شدن برای بازی تو 1-15 واقعا ضروریه . باز خدا پدر leader شما رو بیامرزه هدایتتون می کنه . من که لیدر باشم حوسله ندارم و سریع kick می کنم !
لول 12 بدون لباس تو pvp1-15 مثل این می مونه آمریکا و روسیه دارن با هم میجنگن یدفعه یه آدم (مرد ! ) ضعیف و لاغر و لخت با ناخن گیر بپره وسط میدونه جنگ !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)