سلام.
مسائل عمومی رو در بخش "سرآغاز" مطرح کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی مشکل آپلود عکس حل شد، یک پست جدید ارسال کنید تا دوستان مشکل شما رو بررسی کنن.
با تشکر.
آقا نیما ، گویا Quote که گرفتین مربوط به 4 سال پیش میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه چیز دیگه... این یکم دور از ذهن نیست به نظرت ؟
چون من تابحال از هیچ محصول کرک شده ای استفاده نکردم ولی شاید سریال نامبر از اینترنت پیدا کردم ولی کرک نه.عمومآ یکی یا هر 2 نرم افزار آنتی ویروس جعلی و کرک شده است که روی هم نصب میشه .
با اینحال همیشه از ترکیب آنتی ویروس ها استفاده کردم. با کمی دستکاری تنظیمات.
ممنون.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]اینم عکس داداش حالا بگین این مشکلش چیه
Last edited by nafic1; 27-08-2012 at 13:01.
نیاز به سریال جدید داره از قسمت subscribe سریال باید وارد کنید بعدش هم باید آپدیت بشه سریال از اینجا بگیر.
سریال جدید وارد کن زمانش تمام شده
با عرض پوزش از دوستان یا من بلد نیستم یا اینکه بامن لج کرده از تریال ریست وسریال استفاده کردم درست نشد اگه میشه طرز استفاده از تریال ریست رو برام بذارید
سلام.
وارد Safe Mode شده،برنامه رو اجرا کنید.ابتدا کلید a رو بزنید و اینتر کنید.بعد کلید b روبزنید و اینتر کنید.تمام.
نحوه فعال کردن محصولات نورتون با استفاده از سریال در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده.
دوستان و کاربران عزیز:
با سلام ممکنه اعلام بفرمائید در این تاپیک که کلیه محصولات symantec هست این norton ghost کدوم قسمته؟!
با تشکر
عزیز دل برادر norton ghost برنامه بک آپ گرفتن هست اینجا محصولات امنیتی symentec بررسی میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)