تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 406 از 577 اولاول ... 306356396402403404405406407408409410416456506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

آخر فروم باز nightmare's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    روش کار با این مسنجر pidginچطوریه من هرچه تلاش کردم نتونستم وارد روم ها بشم .کلا برای اینکه یه ایدی یاهو را به این مسنجر معرفی کنیم باید چیکار کنیم

برای اضافه کردن آیدی یاهو در Pidgin:

داخل برنامه Pidgin دکمه‌های Ctrl+A رو بزنید یا از منوی Accounts وارد Manage Accounts بشید. بعد دکمه‌ی
    ...Add رو بزنید.

از قسمت
    Protocol یاهو رو انتخاب کنید. زیرش Username (آیدی یاهو) و Password اکانت یاهوتون رو وارد میکنید. اگر دوست داشتید ذخیره بشه تیک Remember password رو بزنید و اگر خواستید از ایمیل‌‌های جدیدتون هم اطلاع رسانی کنه، تیک New mail notifications رو بزنید.

بعدش دکمه‌ی Add رو میزنید و آیدی جدیدتون به لیست اضافه میشه. پایین برنامه Pidgin هم به حالت‌های مختلف (Invisible,Available,Busy و ...) میتونید لاگین کنید.

برای ورود به چت روم های یاهو با Pidgin :

بعد از ورود به آیدیتون با زدن دکمه‌های Ctrl+C یا از منوی Buddies و انتخاب Join a Chat اقدام کنید. بعدش یه پنجره باز میشه و اونجا دکمه‌ی Room List رو بزنید. بقیه مراحل مثل یاهو مسنجره. معمولا روم های ایرانی در قسمت Regional>Asia>Asia global chat هست.
    وارد هر رومی هم بشید،‌ اول یه لینک بهتون میده که روی اون کلیک میکنید و با باز شدن مرورگر کد مورد نظر رو داخل کادر وارد میکنید تا اجازه ورود به روم رو به شما بده.

2. این کاربر از nightmare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Lover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    رو به عـرش،روی فـرش گروه خون: +O

14 باز یابی گراب 2 در اوبونتو 10.04

سلام
    من قبلاً برای بازیابی گراب [گراب 1] از نرم افزار "auto_super_grub_disk_1.7" استفاده می کردم که از خود ویندوز اجرا و شروع به بازیابی می کرد؛ خلاصه ی کلام هلو.
    اما ظاهراً این برنامه برای گراب 2 توسعه پیدا نکرده! (البته منظورم فقط برنامه ای هست که از ویندوز اجرا می شد.) و دیگه از اون دوران شیرین خبری نیست.
    درسته شاید بگید که راه های دیگه ای برای این کار هست، من هم اون ها رو دیدم اما هنوز مجبورم نشدم برم سراغشون ...
    با این حال فعلاً نرم افزار "Super Grub2 Disk 1.98s1" رو گرفتم و روی یک CD رایت کردم ولی در منویی که داره اصلاً نمی دونم چی کار کنم!

کسی می تونه منو در استفاده از این نرم افزار یاری کنه؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAR_Programmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض

بيشتر ترجمه تو لانچپد مي توني پيدا كني

و دانلود كنيد (معمولا فيل تر هست)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از این نظر مشکلی ندارم سه تا فایل دانلود کردم که مربوط به ترجمه میشه اما مشکل اینجاست که جطوری نصبش کنم، یا به برنامه معرفیش کنم؟؟؟؟؟
    در ضمن این سایت فیل.تر نیست چون ما تو تحریم هستیم این سایت مارو قاطی باقالای ها حساب می کنه مثل سایت Ubuntu One که صفحه اولش برای IP های ایران هیچ وقت باز نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

برای اضافه کردن آیدی یاهو در Pidgin:

داخل برنامه Pidgin دکمه‌های Ctrl+A رو بزنید یا از منوی Accounts وارد Manage Accounts بشید. بعد دکمه‌ی ...Add رو بزنید.

از قسمت Protocol یاهو رو انتخاب کنید. زیرش Username (آیدی یاهو) و Password اکانت یاهوتون رو وارد میکنید. اگر دوست داشتید ذخیره بشه تیک Remember password رو بزنید و اگر خواستید از ایمیل‌‌های جدیدتون هم اطلاع رسانی کنه، تیک New mail notifications رو بزنید.

بعدش دکمه‌ی Add رو میزنید و آیدی جدیدتون به لیست اضافه میشه. پایین برنامه Pidgin هم به حالت‌های مختلف (Invisible,Available,Busy و ...) میتونید لاگین کنید.

برای ورود به چت روم های یاهو با Pidgin :

بعد از ورود به آیدیتون با زدن دکمه‌های Ctrl+C یا از منوی Buddies و انتخاب Join a Chat اقدام کنید. بعدش یه پنجره باز میشه و اونجا دکمه‌ی Room List رو بزنید. بقیه مراحل مثل یاهو مسنجره. معمولا روم های ایرانی در قسمت Regional>Asia>Asia global chat هست.
    وارد هر رومی هم بشید،‌ اول یه لینک بهتون میده که روی اون کلیک میکنید و با باز شدن مرورگر کد مورد نظر رو داخل کادر وارد میکنید تا اجازه ورود به روم رو به شما بده.

سلام
    من تا مرحله room list میرم ولی وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته !اشکال کار کجا میتونه باشه ؟

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11

سلام
    من قبلاً برای بازیابی گراب [گراب 1] از نرم افزار "auto_super_grub_disk_1.7" استفاده می کردم که از خود ویندوز اجرا و شروع به بازیابی می کرد؛ خلاصه ی کلام هلو.
    اما ظاهراً این برنامه برای گراب 2 توسعه پیدا نکرده! (البته منظورم فقط برنامه ای هست که از ویندوز اجرا می شد.) و دیگه از اون دوران شیرین خبری نیست.
    درسته شاید بگید که راه های دیگه ای برای این کار هست، من هم اون ها رو دیدم اما هنوز مجبورم نشدم برم سراغشون ...
    با این حال فعلاً نرم افزار "Super Grub2 Disk 1.98s1" رو گرفتم و روی یک CD رایت کردم ولی در منویی که داره اصلاً نمی دونم چی کار کنم!

کسی می تونه منو در استفاده از این نرم افزار یاری کنه؟
    ممنون
    سلام
    من زیاد باهاش کار نکردم فقط بعضی وقتا اگه گراب پاک می شد و کار واجب داشتم می تونستم باهاش برم توی اوبونتو. برای این کار هم گزینه اول رو انتخاب کن تا سیستم عامل هات رو شناسایی کنه بعد توی لیست نشون میده و می تونی انتخاب کنی و بری توش...(درست یادم نیست ویندوز هم شناسایی می کرد یا نه! ولی اوبونتو رو شناسایی می کنه)

برای ریکاوری Grub2 اینا رو ببین:

کد:

7. 2 کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تا مرحله room list میرم ولی وقتی روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته !اشکال کار کجا میتونه باشه ؟
    سلام. عجیبه...
    نسخه Pidgin شما چنده؟ (Help>About)
    برای ارتقا به آخرین نسخه (در حال حاضر 2.7.11) در اوبونتو، مراحل زیر رو دنبال کنید:

بسته ی زیر رو دانلود و نصب کنید:
    کد:
    بعدش داخل ترمینال دستور زیر رو بزنید :
    sudo apt-get update

و در نهایت از داخل برنامه Synaptic Package manager ، برنامه Pidgin رو جستجو کنید و اونو برای Upgrade تیک بزنید.

راستی آیا با چند آیدی مختلف به طور همزمان واردش میشید یا فقط با یک یاهو آیدی؟

داره خودمونی میشه ali1834's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام
    من فایرفاکس ۴را از سایتfirefox دانلود کردم و ‍‍پسوند فایل tar.bz2 است میشه لطفا طریقه نصبش را توضیح بدین
    ضمنا توزیع من ubuntu10.4 است
    باتشکر

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من فایرفاکس ۴را از سایتfirefox دانلود کردم و ‍‍پسوند فایل tar.bz2 است میشه لطفا طریقه نصبش را توضیح بدین
    ضمنا توزیع من ubuntu10.4 است
    باتشکر

سلام. صفحه ی قبل :

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه MAR_Programmer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Ubuntu Desktop

پيش فرض

یه سوال دیگه چطوری فایل رویدادهای برنامه jalali رو باید نصب کرد و از کجا باید دانلود کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    من lamp رو از روی مقاله زیر نصب کردم.
    کد:
    یادم نیست هنگام نصب mysql رمز تعیین کردم یا نه.

وقتی وارد صفحه
    کد:
    میشم نمی تونم لاگین کنم و وقتی پسورد میزم این پیغام رو میده:

#1045 Cannot log in to the MySQL server

و وقتی پسورد نمیزنم این پیغام رو میده:
    Login without a password is forbidden by configuration (see AllowNoPassword)

لطفا کمک کنید.
    Last edited by R_SALIM; 08-04-2011 at 12:52.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •