سلام تیمسار کارتتو چاپ کردی یا نه؟
سلام تیمسار کارتتو چاپ کردی یا نه؟
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 8 (7 کاربران و 1 مهمان)
منم موافقم ! اون جمله 3 جزیی گذرا به مفعول بود! سوال غلط نبود؟
اصلا کلا 4جزیی مفعول مسند فقط این 3 تاست:
1- هویدا می سازد - ممتاز میسازد - آشکار می سازد - ...
2- مفاهیم گردانیدن
3- مفاهیم پنداشتن
![]()
سلام امیر جانسلام تیمسار کارتتو چاپ کردی یا نه؟
نه من کنکور نمیدم دادا حوصله ندارم 5 ساعت بشینم سر جلسه...
برای چی نمیری ؟ یعنی چی حوصله ندارم مگه دست خودتهحالا برو شاید یه اتفاقی افتاد رتبت 3 رقمی شد مگه نمیدونی تازگیا تو ایران همه چی برعکس شده شاید تو کنکور هم مثل ........ تقلب رخ بده منظورمو گرفتی؟
ولی جدا از شوخی برو سر جلسه هم یه تجربه ای میشه و هم اگه بعد سوالاتو دیدی پشیمون نمیشی
سلام
بچه های با تجربه
پنج شنبه کنکور دارم
ازمون 3 جامع سنجش در صد هام این بود
ادبیات 76
عربی 40
دینی 88
زبان 65
ریاضی 40
فیزیک 55
شیمی 60
اگه بشه این درصد ها رو تو سراسری 5 شنبه زد چه رتبه ای کشوری میارم ؟
منطقه دو هستم
( ای وااااای اگه روزی یه ساعت بیشتر خونده بودم الان به این خفت نیفتاده بودم)
نمیدونم والا ببینم چی میشه.........برای چی نمیری ؟ یعنی چی حوصله ندارم مگه دست خودتهحالا برو شاید یه اتفاقی افتاد رتبت 3 رقمی شد مگه نمیدونی تازگیا تو ایران همه چی برعکس شده شاید تو کنکور هم مثل ........ تقلب رخ بده منظورمو گرفتی؟
ولی جدا از شوخی برو سر جلسه هم یه تجربه ای میشه و هم اگه بعد سوالاتو دیدی پشیمون نمیشی
دوستان کارتتون رو گرفتید ؟ کسی موردی داشته تا حالا ؟ راستی کارت رو همونطوری بزرگ باید چاپ کنیم ؟
شبانه تنها فرقش اینه که شهریه داره حدود300-400 هزار تومان.البته بسته به رشته محل تحصیل و سال قبول شدن فرق می کنه.مدرکش همون روزانه هست و کلاسهاو دانشکدشون هم با روزانه ها مشترکه.اعتبارشون هم چون توی مدرک ذکر نمی شه یکیه.برای اینکه بدونین 100%مطمئن هستم که شبانه محرومیت نداره این رو از دفترچه ی شماره ی 2 87سال می ذارم :
پذیرفته شدگان دوره های روزانه آزمون سراسری سال 1386(اعم از رشته های متمرکز و یا نیمه متمرکز)خواه در موسسه ی آموزش عالی ذیربط ثبت نام نموده یا ننموده باشند حتی با دادن انصراف قطعی از تحصیل حق ثبت نام و شرکت در آزمون سراسری سال جاری (آزمون سراسری سال 87)را نداشته اند.بدیهی است در صورت شرکت در آزمون سال جاری برابر مقررات مربوط با آنان رفتار خواهد شد.
چون از دفترچه ی سال 87 نوشتم سالهاش مطابقت با امسال ندارن.
اون وقت مثلا آزاد شهریه چه جوریه ؟
واسه الکترونیک مثلا ؟ ( البته فک کنم آزاد شهریه اش هرچی هم باشه بازم شبانه بهتره چون دولتی حساب میشه درسته ؟)
و به شبانه تو یه شهر دیگه خوابگاه میدن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)