Vertical Speed " نرخ نزول یا صعود هواپیما رو نشون میده.
Vertical Speed " نرخ نزول یا صعود هواپیما رو نشون میده.
شما هم صفایی میکنی با این شبیه ساز ها...نه بابا
کوه چیه که بخواد سد راه من بشه
من یه بار نوک کوه فرود اومدم سر بالایی بود تر مز ها جون میکندن بعد که رسیدم به نوک کوه حواسم نبود افتادم تو سر پایینی
خلاصه ماشین سواری میکردم به جای خلبانی![]()
انقدر اهل تفریحی برو آنلاین پرواز کن حال این خارجی ها رو بگیر.
مثلا برو روی فرکانس فعالشون و ممد نبودی ببینی بخون...
یا اینکه با هلیکوپتر باند رو ببند.
یا اینکه با A380 این گلایدرها و Ultralightها رو بنداز توی توربالانس.
یا اینکه برو توی هواپیمای دیگران Join کن و یک دقیقه مونده به فرود 4 تا موتور 747 رو خاموش کن.
یا اینکه با F\A 18 برو تمام مسیر باند رو Smoke بزن.
یا اینکه هرکاری بکن تا این خارجی ها بفمن ما میتوانیم.![]()
کسی بلد نیست؟
سلام
تبریک به شما برا آواتار جدیدتون
می خوام درباره عادت های پروازی شما خبره ها بدونم
مثلا من از کاکپیت استفاده می کنم
+shift 1
+یه نما از tail
+shift 3
و 4 و 5 رو موضعی باز و بسته می کنم
ایجوری می تونم دسترسی به تمام امکانات داشته باشم
آیا شما روش جالب تری استفاده می کنید ؟
متاسفانه شیفت و 1 کلی از صفحه رو اشغال می کنه که جالب نیست و لذت پراز رو کم میکنه
یه چیز دیگه در 747 n1 و کورس رو نمی بینم آیا جای دیگه ای هست ؟
و اینکه v1 v2 rotate ,در هر هواپیمایی رو چجوری میشه فهمید
ممنون از شما
شما خودت هم اهل دلیا!!!
من که جزء اون گروه خبره ها که شما فرمودین نیستم ... اما جسارت میکنم...
من خودم همیشه از کاکپیت سه بعدی استفاده می کنم ... چون از همون ابتدا بهش عادت کردم ... 4 ماه هست که کار با این سیمولاتور رو شروع کردم.... راستش از قبل نمی دونستم همچین چیزی وجود داره
کاکپیت 2 بعدی به من حس خفگی می ده ولی بعضی اوقات در حد کوتاه به کارم می آد...
از GPS به شدت استفاده می کنم مخصوصا برای فرود که واقعا هیچی بیشتر از GPS نمی تونه مفید باشه...حتی ILS فقط اشکالش توی گلاید هست که پشتیبانی نمی کنه....
سعی می کنم از نمای بیرون استفاده نکنم فقط هنگامی که برای تیک آف آماده می شم و می خوام هواپیما رو مستقیم برای تیک آف آماده کنم....گاهی اوقات هم برای تاکسی...در کل خیلی کم....
روی lcd خود هواپیما محلی که عدد کورس رو نوشته از روی همون کم و زیادش کنید.....با موس....
v1 v2 و rotate هم فرمول داره...اما از رفرنس هم می تونین استفاده کنید....
برای همه شما روی صفره؟
برای من تو 747 میخواستم فرود بیام یه کم مونده بود به فرود خواستم بزارم روی صفر یدم خودش روی صفره
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
پس بیا با هم بریم
فقط بلد نیستم آنلاین پرواز کنم با سرعت اینترنت 512و پینک 400 و 500 میشه آنلاین بازی کرد؟
روششو بگو یه هفته ای کاری میکنم هیچ کسی آنلاین بازی نکنه
دمار از روزگارشون در میارم
با یه سسنا میوفتم دنبال 747
از اون بویینگ های جنگنده میگیرم میرم از بالای بویینگ رد میشم بجوش وایمیستم
یا اینکه نمیزارم بشینه میرم اون جلو میشینم تمرین تاکسی کرن انجام میدم
و هزار تا کار دیگه فقط بیا و ببین
فقط یکی روششو بگه
چجوری میرین توی کاکپیت سه بعدی ؟
همون کاکپیتی هست که اول ورود به محیط شبی ساز شما واردش می شید...
این هم کاکپیت سه بعدی 737 برای مثال :
![]()
(با اجازه اساتید) Vertical Speed زمانی کار می کنه که شما ارتفاع جدیدی رو به هواپیما بدید در غیر این صورت صفر هست. مثلا اگر 17 هزار پا ارتفاع داشته باشید Altitude رو روی 18 هزار پا یا 16 هزار پا قرار بدید Vertical Speed در حالت عادی برای سعود روی 1800 قرار می گیره و برای تنزیل ارتفاع روی 1800- قرار می گیره. وقتی به ارتفاع مورد نظر رسید صفر می شه. معمولا چراغ Vertical Speed و Altitude با هم روشن می شن.برای همه شما روی صفره؟
برای من تو 747 میخواستم فرود بیام یه کم مونده بود به فرود خواستم بزارم روی صفر یدم خودش روی صفره
اوووه . سرعت اینترنت شما زیاد هم هست. با دایل آپ هم می شه پرواز آنلاین رو تجربه کرد. حالا هرچه سرعت بیشتر بهتر.پس بیا با هم بریم
فقط بلد نیستم آنلاین پرواز کنم با سرعت اینترنت 512و پینک 400 و 500 میشه آنلاین بازی کرد؟
روششو بگو یه هفته ای کاری میکنم هیچ کسی آنلاین بازی نکنه
برای آنلاین پرواز کردن - نه بازی کردن - (ما رو کلمه بازی حساسیم یه ذره) فقط کافیه ثبت نام کنید که خیلی هم سادست.
برای ثبت نام توی صفحه اصلی فلایت سیمولاتور گزینه Multiplayer رو بزنید و روی Creat New Account کلیک کنید. بقیه مراحل هم آب خوردنه. اگر از طریق دیگه ای قصد آنلاین پرواز کردن رو دارید که بحثش فرق می کنه.
امیدوارم توضیحاتم قانع کننده بوده باشه.
بازم ببخشید که به بزرگان جسارت شد.
موفق باشید و سلامت.
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------
فقط جهت تکمیل توضیح آقای نظری.چجوری میرین توی کاکپیت سه بعدی ؟
با دکمه A شما می تونید کاکپیت 3 بعدی رو تماشا کنید. با پد اعداد که در سمت راست صفحه کلید قرار داره در حالتی که دکمه Num Lock روشن هست می تونید به اطراف بچرخید. با دکمه های مثبت و منفی قسمت حروف هم می تونید زوم این و اوت کنید...
موفق باشید...
با اجازه دوست عزیزم...فقط جهت تکمیل توضیح آقای نظری.
با دکمه A شما می تونید کاکپیت 3 بعدی رو تماشا کنید. با پد اعداد که در سمت راست صفحه کلید قرار داره در حالتی که دکمه Num Lock روشن هست می تونید به اطراف بچرخید. با دکمه های مثبت و منفی قسمت حروف هم می تونید زوم این و اوت کنید...
موفق باشید...
از شما ممنونم که کامل عرض کردید...
با اجازتون من هم دوباره کاملش می کنم...
آخه حقیقتا موقع پرواز Level حوصله آدم سر میره بد نیست یه کم توی کاکپیت دوری بزنیم....
با کلید های ترکیبی زیر حسابی می تونین گشت و گذار کنید...
Shift+Enter
Shift+Backspace
ctrl+Enter
ctrl+backspace
shift+ctrl+enter
shift+ctrl+backspace
اگر هواپیمای شما حرفه ای تر باشه مثل 727 می تونین داخل هواپیما هم حسابی بگردین مثل این :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)