مگه پست منو نخوندین؟؟؟
میگم کلاینت 1557 رو نصب کردم ولی ارور KERN-EXEC 3 میده (تحت هر شرایطی و در تمامی بازی هایی که نصب می کنم.)...این مشکل ؛ همیشگیه.
نه آقا یونس...این کلاینت هم کارساز نشد واسم...دیگه کلافه شدم .
مگه پست منو نخوندین؟؟؟
میگم کلاینت 1557 رو نصب کردم ولی ارور KERN-EXEC 3 میده (تحت هر شرایطی و در تمامی بازی هایی که نصب می کنم.)...این مشکل ؛ همیشگیه.
نه آقا یونس...این کلاینت هم کارساز نشد واسم...دیگه کلافه شدم .
عجیبه! آخه دلیل دیگه ای ندیدم براش! یا گوشیت تو هکه...! یا کلاینت مشکل داره...مستر ریست کردی تست کنی؟
شاد باشی![]()
من 99% احتمال میدم که اگه مستر ریست کنم ، درست میشه....ولی نمیخوام این کار رو کنم...یعنی اگه راستش رو بخوای ، نمیدونم چه طوری میتونم Note های گوشیم رو قبل از مستر ریست حفظ کنم
راستی ؛ برای کلاینت 1557 ، کدوم txt رو برای N95 کپی کنم؟؟
Last edited by Mahdi_Co_1368; 15-09-2009 at 20:28.
کلاینت های جدید نیازی به این فایل ندارند!
شاد باشی![]()
سلام
یه گوشی N79 هست که بعضی از بازی ها رو اجرا نمیکنه.
مثلا خیلی از بازی ها مثل ماهی گیری و One و... اجرا نمیشه ولی Metal Gear اجرا نمیشه.
فکر میکنید مشکل از کلاینت باشه ؟
سلام
دوست عزیز این تاپیک رو برای امثال شما ایجاد کردیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی!
برطبق دفترچه راهنمای گوشی ها، شما 2 راه داری. من والا چیدمان نمایه های N95 رو یادم نمونده چه شکلیه، اما می دونم هرچی N82 داره اون هم داره!پس طبق مسیر N82 میگم:
برای زبان پارسی: شما می ری به ابزارها >>> برنامه های کمکی >>> حافظه
برای زبان انگلیسی: شما می ری به Tools >>> Utilities >>> Mem. Card
سپس از گزینه ها ( Options )، گزینه پشتیبان حافظه تلفن ( Backup Phone Memory ) رو می زنی. پس از مستر ریست هم می تونی گزینه بازیابی از کارت ( Restore from Card ) رو میزنی
راه ساده تری هم هست و اون اینه که با خود برنامه PC Suite پشتیبان بگیری...![]()
سلام
من هر بازیی رو دانلود می کنم می خوام نصب کنم نصب نمی شه و بودن هیچ اروری از بازی می پره بیرون
گوشیم هک شدست و البته بازی هایی که رو گوشیم فول اجرا می شن رو دانلود می کنم اما نصب نمی شه گوشیم 5630
از چه کلاینتی استفاده میکنی؟
شاد باشی
همونی که از اول رو گوشیم نصب بود
اسمشو نمی دونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)