بی اعتباریشون به اینه که لوازم جانبی اصلی مثل باطری و هندزفری رو برمیدارن و تقلبی میزارن .
فکر کنم اگه بری نمایندگی اصلی بهت نندازن !
به جرات میتونم بگم هر جای دیگه بری میندازن .
بی اعتباریشون به اینه که لوازم جانبی اصلی مثل باطری و هندزفری رو برمیدارن و تقلبی میزارن .
فکر کنم اگه بری نمایندگی اصلی بهت نندازن !
به جرات میتونم بگم هر جای دیگه بری میندازن .
کدوم نمایندگی اصلی؟ جایی میشناسی؟
نگو اتصالات که اون هم دزده! پول خون باباشون رو برای یه ضمانت میگیرن...
ولی جنس خوب بت میدن..!
البته اون موقع که من اتصالات گفتم فرقس با بدون گارانتی 20 تومان بودکه میارزید: دی
====
راستی jbak بازم آپدیت شد!!!
شاد باشی![]()
عجب شرکت فعالیه این JBak ... من که خیلی باهاش حال می کنم ... کاش بعضی از کمپانی ها از این یاد بگیرن ...راستی jbak بازم آپدیت شد!!!
شاد باشی
هر چی آپدیت کمتر باگ کمتر...! میدونستی با این آپدیت که داده فقط یه نسخه رسمی داره؟ اینا همش برای تسته..!!
شاد باشی![]()
البته این که معلومه اینا همه برای تسته ... اونطوری روزی 2 تا نسخه ی رسمی یکم عجیبه ... ولی نرم افزار جالبیه نسبت به حجمش ...هر چی آپدیت کمتر باگ کمتر...! میدونستی با این آپدیت که داده فقط یه نسخه رسمی داره؟ اینا همش برای تسته..!!
شاد باشی![]()
شما اگه یک آشنا در بازار داشته باشید مشکل حله .
من یکی که زیاد اونجا َآشنا دارم ولی فقط به یکیشون اطمینان دارم و همیشه برای تمام دوستانم از اونجا گوشی میخرم.
دوستان من میخوام برای گوشیم یه رم 8 گیگ بخرم.............
به نظر شما چی بگیرم خوبه؟؟؟؟؟؟؟ سرعتش هم میخوام خوب باشه......
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان
نیاز به کمک فوری:
راستش خیلی وقته که بعضی از sms هایی که واسم میاد تو inbox نشون نمی ده ولی توی log نشون میده که آمده, قبلا" یکمی سیخش میکردم یه دفعه میامد تو inbox ولی یه sms خیلی مهم واسم اومد و هرکاریش کردم فایده نداره و نشون نمیده
نظر انتقاد پیشنهاد؟!
و اینکه کسی جای فایل sms ها رو تو private بلده؟
ممنون
TOSHIBA ,HP,Transcend بهترین هستند البته اگه گیر بیاری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)