این منظورته؟؟ :
![]()
این منظورته؟؟ :
![]()
بیشتر بچه هاشونو بد درست کردن... این عروسک اسباب بازی میمونن!
خیلی متعجبم از این که 3 ماه عقب افتاد ولی هنوزم یه ایراداتی داره.
مثلا باز به سیمز 2! مریفت سوار ماشین میشد قشنگ معلوم بود... این یهو ماشین از عالم غیب میاد جلو پاش!![]()
سوار ماشین شدن به خاطر این انیمشنش رو در این نسخه نشون نمیده که در وقت صرفه جویی و از مشکلات احتمالی کم کنه.
شماره های قبلی چون تاکیدش رو زندگی فردی بود انیمیشن های خیلی خوبی داشت(نسخه 2) . این بار چون تمرکز روی روابط اجتماعی و تعامل با سیم های دیگه هست و شهر هم که بدون لودینگ در دسترس هست . خواستند از چیز های غیر ضروری چشم پوشی کنن. (از این موارد مثل ماشین سوار شدن خیلی زیاده.)
دوستان وقتی من می خوام sims 3 ambitions رو بریزم میگه سیمزت باید آپدیت بشه آیا می خوای آپدیت شه؟ : خب منم می زنم یس ، یکم می گذره ارور می ده و می گه update failed
چیکار باید بکنم؟؟؟
ورژنتون چنده؟
معمولا موقع آپدیت کرک ها مشکل ایجاد میکنن
همیشه قبل از اینکه کرک رو جایگزین فایل ارجینال کنید ، فایل های ارجینال رو جای دیگه ای ذخیره کنید
ورلد لدونچر نصب نیست درسته؟
شما باید سیمز اصلی خودتون رو آپدیت کنید حدود 16 مگ باید دانلود کنید بعد یه تغییری هم تو رجیستری بدید. که تو همین تاپیک همش هست.
این هم نکته مهمی هست همیشه از فایل هایی که فایل کرک رو جایگزین میکنید بک آپ بگیرید. و اگه چند EP و استاف رو با هم میخواهید ننصب کنید معمولا فقط آخری به کرک احتیاج داره بقیه همونجور با فایل اجرایی اصلی باشه.ورژنتون چنده؟
معمولا موقع آپدیت کرک ها مشکل ایجاد میکنن
همیشه قبل از اینکه کرک رو جایگزین فایل ارجینال کنید ، فایل های ارجینال رو جای دیگه ای ذخیره کنید
برای ورژن هم به پایین لانچر نگاه کنید.
-----
یکی از مدیرا یا همکارا یا استارتر تاپیک لطف کنه این پیشنهاد من رو انجام بده که یکی از این پست ها راهنما که کامل هست رو تو پست اول قرار بده 90% مشکلات کاربران حل میشه.
Last edited by Big-Boss; 04-07-2010 at 10:51.
چند وقت دیگه آموزشش رو مینویسم و میزارمش توی پست اول
+
دوستان لطف کنن اون لینک 16 مگابایت رو برای من پ.خ کنن ، چون تا جایی که گشتم لینکهای قبلی همگی پاک شدن
مگی چجوری این مدل موهارو دانلود میکنی؟
یکی میگفت باید براشون مدل مو بسازیم
درسته؟
نه
این سایت ها دو نوع عضویت داره
یکی عادی یا همون مجانی
یکی هم که پولی هست
اونهایی که عضویت عادی دارن نمیتونن همه ی موها رو دانلود کنن
مگی عزیز
چه قدر حدودن پول دادی که عضویت نوع دوم رو بدست اوردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)