تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 406 از 506 اولاول ... 306356396402403404405406407408409410416456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

206 مدل 91 ، 7500 کیلومتر کار کرده
    جدیدا صبحها وقتی ماشین رو روشن می کنم و می زنم توی دنده عقب که از پارکینگ بیام بیرون، ماشین یکی دو بار خاموش میشه. البته همیشگی نیست. بعضی روزا خاموش نمیشه.
    علت؟ تا حالا هیچ سرویس خاصی روش انجام ندادم مث فیلرگیری و تعویض روغن و... ممکنه از اینا باشه؟
    دوست عزیز منم همین مشکلو دارم . باید یکم صبر کنید که موتور داغ شه . حتما هم یه سرویس کامل بکن . ولی بهت پیشنهاد میدم حدود ۲ تا ۳ دقیقه بزاری ماشین کار کنه . خاموش نمیشه دیگه

2. این کاربر از rshafiiy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

یه تجربه هم که دیروز بدست اوردم گفتم اینجا بنویسم . دیروز چراغ روغن ریزی یهو روشن شد منم که هیچی سرم نمیشه فوری بردم تعمیرگاه بازش که کرد داخل فبلتر روغش یکی از زائده ها شکسته بود و با تعویضش حل شد . واسه خودم جالب بود که این مشکل کوچیکو خبر داد .

راستی یه سوال ماشین من تیپ ۲ هست مدل ۸۸ و ۲۰ هزار تا کار کرده . چند میرزه ؟ خیلی کم باهاش کار کردم از کیلومترش معلومه .

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه تجربه هم که دیروز بدست اوردم گفتم اینجا بنویسم . دیروز چراغ روغن ریزی یهو روشن شد منم که هیچی سرم نمیشه فوری بردم تعمیرگاه بازش که کرد داخل فبلتر روغش یکی از زائده ها شکسته بود و با تعویضش حل شد . واسه خودم جالب بود که این مشکل کوچیکو خبر داد .

راستی یه سوال ماشین من تیپ ۲ هست مدل ۸۸ و ۲۰ هزار تا کار کرده . چند میرزه ؟ خیلی کم باهاش کار کردم از کیلومترش معلومه .
    ماشین شما 19 ملیون تومان ارزش دارد .

5. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بیرجند

پيش فرض

یعنی وقتی آروم آروم دارید عقب عقب میاید خاموش میشه؟نیم کلاچ دیگه؟
    بنزین چی میزنی؟
    تیپ چنده؟
    آره همون نیم کلاچ
    بنزین عادی
    تیپ2

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

بچه ها امروز بردم روغنشو عوض کردم بهران سوپر پیشتاز ریخت به نظرم موتور سنگین کار میکنه و مثل قبل جون نداره انگار قیر ریختن توش چرا؟؟؟ تیپ 5.... سری قبلی توتال 7000 بود توش...
    .
    .
    سوال دوم امروز موقع حرکت چراغ کامپیتر روشن شد و تق تق از موتورش صدا مومد.. بردم پیش تعمیر کار ..کامپیوتر وصل کرد گفت برنامش قاطی کرده از نو ریخت درست شد!×!1

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

ماشینم ۶ ماه دست داییم بوده و مشینو داغون کرده با اینکه ۹۰ ه

۳ تا سوال داشتم

۱. چرخا جلوم صدای تیزی و بدی میدن ولی وقتی به چپ یا راست میدم میره و باز بعد میاد ، لنت تازه عوض کردم جنس خوب ، دیسکم تازه تراش دادم ولی پارسال توی تصادف مجبور شدم پلوس و ... رو عوض کنم ( تایر خورد به جدول و کج شد )

۲. فکر کنم این ۶ ماه روی مانع ها پرواز میکرد و زیر و بند رو داغون کرد ، توی کوچه ماشین شدید صدا میده و قیژ قیژ میکنه حتی صندلی ها ، میدونم جواب قطعی نداره ولی ببرمش یه زیر وبند سازی و تپل سر حال بشه تقریبی چقدر در میاد

۳. ماشینو که بهش دادم ۴ ماه گذشته بود سرویس نبردم الان ۳۵ تا رفته نه سرویس رفته نه اچار کشی .... چه کارایی بکنم الان ؟؟؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

ماشینم ۶ ماه دست داییم بوده و مشینو داغون کرده با اینکه ۹۰ ه

۳ تا سوال داشتم

۱. چرخا جلوم صدای تیزی و بدی میدن ولی وقتی به چپ یا راست میدم میره و باز بعد میاد ، لنت تازه عوض کردم جنس خوب ، دیسکم تازه تراش دادم ولی پارسال توی تصادف مجبور شدم پلوس و ... رو عوض کنم ( تایر خورد به جدول و کج شد )

۲. فکر کنم این ۶ ماه روی مانع ها پرواز میکرد و زیر و بند رو داغون کرد ، توی کوچه ماشین شدید صدا میده و قیژ قیژ میکنه حتی صندلی ها ، میدونم جواب قطعی نداره ولی ببرمش یه زیر وبند سازی و تپل سر حال بشه تقریبی چقدر در میاد

۳. ماشینو که بهش دادم ۴ ماه گذشته بود سرویس نبردم الان ۳۵ تا رفته نه سرویس رفته نه اچار کشی .... چه کارایی بکنم الان ؟؟؟
    یعنی شما 35 هزار تا از ماشینتون رفته هنوز روغنشم عوض نکردی؟ دیگه نهایتا باید هر 10000 هزار روغنو عوض می کردی. احتمالا کلی مشکل برای موتورت پیش اومده که به مرور زمان تجربه اش می کنی دوست من.
    تنها راه مشکلات صدا هم اچارکشی هست ولی معمولا بعد یه مدت دوباره صداها شروع می شه. تجربه شخصیمن میگه ماشینی که بهش نرسیدی و مراعاتشو نکردی و به این روز افتاد دیگه مثل اول نمی شه...

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

یعنی شما 35 هزار تا از ماشینتون رفته هنوز روغنشم عوض نکردی؟ دیگه نهایتا باید هر 10000 هزار روغنو عوض می کردی. احتمالا کلی مشکل برای موتورت پیش اومده که به مرور زمان تجربه اش می کنی دوست من.
    تنها راه مشکلات صدا هم اچارکشی هست ولی معمولا بعد یه مدت دوباره صداها شروع می شه. تجربه شخصیمن میگه ماشینی که بهش نرسیدی و مراعاتشو نکردی و به این روز افتاد دیگه مثل اول نمی شه...
    نه داداشم روغن و فیلتر و اینا رو هر ۷۰۰۰ تا عوض کرده ، موتور سره حاله تقریبا ، مشکلم بیشتر بدنه و صداست

شمع باید تا ۳۰ تا که شد عوض میشد ، درست میگم ؟

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

آره همون نیم کلاچ
    بنزین عادی
    تیپ2
    من یه بار سوپر زدم اینجوری میشد

12. این کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

بچه ها نمیدونم چی شده ماشین خرابه یا من حساس شدم
    ببینید پریروز یهو قاط زد بردمش تعمیرگاه برنامشو پاک کرد دوباره ریخت روغنشم تا قبل توتا بود این سری بهران سوپر پیشتاز زدم
    بنزین سوپر زدم..ماشین مدل 90 تیپ 5...21هزارتا کار کرد
    الان نمیدونم دنده 4..دور موتور رو 4100 سرعت داره 105 تا میره کم نیست؟؟ یا حساس شدم؟؟ اگه مشکله مال چیه؟ برنامس؟>؟ روغن؟؟
    باد ماشین تنظیم

الان میتونم ببرمش نمایندگی برای سرویس و گفتن شمع باید عوض شه..به نظرتون خودم بخرم بندازم بهتره یا هرچی اونا میندازن؟؟ چه مارکی خوبه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •