دوست عزیز منم همین مشکلو دارم . باید یکم صبر کنید که موتور داغ شه . حتما هم یه سرویس کامل بکن . ولی بهت پیشنهاد میدم حدود ۲ تا ۳ دقیقه بزاری ماشین کار کنه . خاموش نمیشه دیگه
دوست عزیز منم همین مشکلو دارم . باید یکم صبر کنید که موتور داغ شه . حتما هم یه سرویس کامل بکن . ولی بهت پیشنهاد میدم حدود ۲ تا ۳ دقیقه بزاری ماشین کار کنه . خاموش نمیشه دیگه
یه تجربه هم که دیروز بدست اوردم گفتم اینجا بنویسم . دیروز چراغ روغن ریزی یهو روشن شد منم که هیچی سرم نمیشهفوری بردم تعمیرگاه بازش که کرد داخل فبلتر روغش یکی از زائده ها شکسته بود و با تعویضش حل شد . واسه خودم جالب بود که این مشکل کوچیکو خبر داد .
راستی یه سوال ماشین من تیپ ۲ هست مدل ۸۸ و ۲۰ هزار تا کار کرده . چند میرزه ؟ خیلی کم باهاش کار کردم از کیلومترش معلومه .
ماشین شما 19 ملیون تومان ارزش دارد .
آره همون نیم کلاچ
بنزین عادی
تیپ2
بچه ها امروز بردم روغنشو عوض کردم بهران سوپر پیشتاز ریخت به نظرم موتور سنگین کار میکنه و مثل قبل جون نداره انگار قیر ریختن توش چرا؟؟؟ تیپ 5.... سری قبلی توتال 7000 بود توش...
.
.
سوال دوم امروز موقع حرکت چراغ کامپیتر روشن شد و تق تق از موتورش صدا مومد.. بردم پیش تعمیر کار ..کامپیوتر وصل کرد گفت برنامش قاطی کرده از نو ریخت درست شد!×!1
سلام
ماشینم ۶ ماه دست داییم بوده و مشینو داغون کرده با اینکه ۹۰ ه
۳ تا سوال داشتم
۱. چرخا جلوم صدای تیزی و بدی میدن ولی وقتی به چپ یا راست میدم میره و باز بعد میاد ، لنت تازه عوض کردم جنس خوب ، دیسکم تازه تراش دادم ولی پارسال توی تصادف مجبور شدم پلوس و ... رو عوض کنم ( تایر خورد به جدول و کج شد )
۲. فکر کنم این ۶ ماه روی مانع ها پرواز میکرد و زیر و بند رو داغون کرد ، توی کوچه ماشین شدید صدا میده و قیژ قیژ میکنه حتی صندلی ها ، میدونم جواب قطعی نداره ولی ببرمش یه زیر وبند سازی و تپل سر حال بشه تقریبی چقدر در میاد
۳. ماشینو که بهش دادم ۴ ماه گذشته بود سرویس نبردم الان ۳۵ تا رفته نه سرویس رفته نه اچار کشی .... چه کارایی بکنم الان ؟؟؟
یعنی شما 35 هزار تا از ماشینتون رفته هنوز روغنشم عوض نکردی؟ دیگه نهایتا باید هر 10000 هزار روغنو عوض می کردی. احتمالا کلی مشکل برای موتورت پیش اومده که به مرور زمان تجربه اش می کنی دوست من.
تنها راه مشکلات صدا هم اچارکشی هست ولی معمولا بعد یه مدت دوباره صداها شروع می شه. تجربه شخصیمن میگه ماشینی که بهش نرسیدی و مراعاتشو نکردی و به این روز افتاد دیگه مثل اول نمی شه...
نه داداشم روغن و فیلتر و اینا رو هر ۷۰۰۰ تا عوض کرده ، موتور سره حاله تقریبا ، مشکلم بیشتر بدنه و صداست
شمع باید تا ۳۰ تا که شد عوض میشد ، درست میگم ؟
من یه بار سوپر زدم اینجوری میشد
بچه ها نمیدونم چی شده ماشین خرابه یا من حساس شدم
ببینید پریروز یهو قاط زد بردمش تعمیرگاه برنامشو پاک کرد دوباره ریخت روغنشم تا قبل توتا بود این سری بهران سوپر پیشتاز زدم
بنزین سوپر زدم..ماشین مدل 90 تیپ 5...21هزارتا کار کرد
الان نمیدونم دنده 4..دور موتور رو 4100 سرعت داره 105 تا میره کم نیست؟؟ یا حساس شدم؟؟ اگه مشکله مال چیه؟ برنامس؟>؟ روغن؟؟
باد ماشین تنظیم
الان میتونم ببرمش نمایندگی برای سرویس و گفتن شمع باید عوض شه..به نظرتون خودم بخرم بندازم بهتره یا هرچی اونا میندازن؟؟ چه مارکی خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)