تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 406 از 1081 اولاول ... 306356396402403404405406407408409410416456506906 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها من از Anti Virus Kasperesky 8 دارم استفاده مي كنم،ولي يه مشكلي دارم و اون اينه كه وقتي دو سه روز آپديتش نمي كنم از حالت protection خارج ميشه!!!

مكشلش چيه و چطوري ميشه حلش كرد؟!

اگه ميشه فايل هاي آپديت Internet Security kasperesky 8 رو تا امروز بزاريد ، براي يكي از دوستان مي خوام!
    منظور شما زا اینکه از حالت پروتکشن خارج میشه چیه ؟

اگر رنگ منوی بالای کسپرسکی زرد رنگ بشه که خب صرفا یه هشدار برای آپدیت کردنه

اما اگه کاملا محصول خاکستری میشه که مشکل داره ... از چه ورژنی استفاده میکنید ؟

سلام دوست عزیز یاد آوری می کنم که مشکل من چی بود و پاسخ سوالات شما رو می دم: مشکلم اینه که با نصب کسپر و قبول قوانین سکوریتی اون، سیستم من که متشکل از 3 client و یک سرور هست همدیگر رو نمیشناسن.البته همه اونها به اینترنت متصل باقی می مونن و از فایلهای شیر شده بین هم استفاده می کنن ولی در برنامه مدیریت سیستم ها حذف میشن و کسپر اروری میده که فلان برنامه(مدیریت) رو اجازه میدی؟ من allow رو می زنم ولی با این حال در اون برنامه وجود ندارند.نسخه من kis8.0.0.506 هست که روی همگی نصب هست و روی همه سیستم ها ویندوز xp هم نصب هست.مشکل ریست از چیز دیگری بود که حل شد. ممنون میشم زودتر جواب بدین الان یک هفته ای هست سیستم ها کار نمی کنن.
    دوست عزیز نباید در نسخه 8 چنین مشکلی بوجود بیاد چون در این نسخه خاصیت Stealth Mode برداشته شده

توضیحات زیر را مطاله کرده و ببینید دو گزینه مشخص بر روی Deny نباشند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن یک بار هم گزینه های فوق را بر روی Allow بگذارد ببنید مشکل رفع میشه یا نه

2. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه composer_kuchulu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN MY DEAD DREAMS

پيش فرض

آيا شما بصورت دستي در قسمت application filtering در قسمت تنظيمات اقدام به وارد كردن برنامه مديريت خود در قسمت trust كرده ايد؟از چه برنامه مديريتي استفاد ميكنيد؟قبلا هم اين مشكل را در سيستمهاي خود داشتيد؟آيا قبلا هم از اينترنت سكيوريتي كاسپر روي سيستمهاي خود استفاده ميكرديد؟
    نه خیر هیچ تنظیمات خاصی به صورت دستی انجام ندادم.برنامه هندی کافی هست که البته ورژن 2006 هست(فکر میکنم قدیمی بودن یکی از دلایلش باشه).قبلا این مشکل را با ورژن های جدیدتر ناد داشتم ولی با کسپر خیر.بله قبلا هم از kis استفاده می کردم و هیچ مشکلی نداشتم بلکه خیلی هم راضی بودم. ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

اگه ميشه فايل هاي آپديت Internet Security kasperesky 8 رو تا امروز بزاريد ، براي يكي از دوستان مي خوام!

ممنون
    اين هم لينک دانلود پوشه پشتيبان آپديت های کسپرسکی 8.0، تا تاريخ 12/24/2008
    مورد استفاده بر روی تمام ورژن های 8.0 تا اين لحظه...(هم آنتی ويروس هم اينترنت سکوريتی)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد نحوه انتقال هم ميتونيد از آموزش زير استفاده کنيد:
    کد:

5. این کاربر از Markus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

برنامه جالب برای دريافت آپديت های تمامی محصولات شرکت کسپرسکی

نميدونم تا بحال با اين برنامه برخورد کردين يا نه، يا قبلاً از طرف دوستان معرفی شده يا نه...
    درکل اين برنامه توسط خود شرکت کسپرسکی ارايه شده و با استفاده از اين برنامه ميتوانيد آپديت تمامی محصولاتی که از طرف شرکت کسپرسکی معرفی شدند رو دريافت کنيد
    در زير عکسی از برنامه مشخص هست که شما ميتوانيد آپديت هر کدوم از محصولات رو که نياز داشته باشيد را با تيک زدن بر روی آن ،اقدام به دريافت آن کنيد ،که ابتدا گزينه Apply رو زده و سپس گزينه Start را برای شروع کار بزنيد:(در هنگام اجرای پروسه دريافت آپديت صفحه Command ويندوز فعال ميشود)

لینک دریافت برنامه:
    کد:
    در قسمت Setting برنامه هم ميتونيد مسير قرار گيری پوشه آپديت ها رو به دلخواه تغيير دهيد..ولی بصورت پيش فرض در همان پوشه برنامه هست، و همچنين اگر در زمان دريافت آپديت اينترنت شما قطع بشود ، برای دفعه بعد از ادامه راه اقدام به گرفتن آپديت ها ميکند
    درضمن برای اين که متوجه بشويد که پروسه دريافت آپديت چگونه به پايان ميرسه، اين طور هست که در زمان انجام مرحله ابتدا 2 پوشه به نام های Temp و Update در مسير تعيين شده ساخته ميشود که ابتدا فايل های دريافتی در داخل پوشه Temp قرار ميگيرندو با پايان مرحله دريافت فايل های نهايی برای استفاده های بعدی در داخل پوشه Update قرار ميگيرند، به اين صورت که عمل کپی فايل ها در پوشه Update به سرعت بعد از پایان دریافت آپدیت توسط صفحه باز شده Command انجام ميگيرد و نشان داده ميشود،(مانند عکس پایین) پس اگر مشاهده کردین که فایلی در پوشه Update قرار نگرفنه است پروسه آپدیت ناقص انجام شده است...

اگر سؤالی بود در خدمتم...

لینک منبع:
    کد:
    Last edited by Markus; 24-12-2008 at 23:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zigma94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من سه تا سوال داشتم که ممنون میشم اگه جواب بدید:
    1- آیا کسی که اینترنت سکیورتی کسپرسکی رو نصب می کنه در واقع آنتی ویروس کسپرسکی رو نصب کرده به علاوه قابلیتهای دیگه؟ و آیا دیگه نیازی به نصب آنتی ویروس کسپرسکی نداره؟

2-فایروال کسپرسکی(اینترنت سکیورتی) قوی تره یا برای زون آلارم؟
    3-آنتی هکر کسپرسکی چیه؟ (با حجم حدود 4.5 مگابایت در جایی دیدم) و آیا کسی که اینترنت سکیورتی رو نصب کرده باشه احتیاج به نصبش داره یا خیر؟

با تشکر قبلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه composer_kuchulu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN MY DEAD DREAMS

پيش فرض

دوست عزیز نباید در نسخه 8 چنین مشکلی بوجود بیاد چون در این نسخه خاصیت stealth mode برداشته شده

توضیحات زیر را مطاله کرده و ببینید دو گزینه مشخص بر روی deny نباشند

در ضمن یک بار هم گزینه های فوق را بر روی allow بگذارد ببنید مشکل رفع میشه یا نه
    طبق گفته شما تنظیم کردم ببینید درست هست؟:

ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

من سه تا سوال داشتم که ممنون میشم اگه جواب بدید:
    1- آیا کسی که اینترنت سکیورتی کسپرسکی رو نصب می کنه در واقع آنتی ویروس کسپرسکی رو نصب کرده به علاوه قابلیتهای دیگه؟ و آیا دیگه نیازی به نصب آنتی ویروس کسپرسکی نداره؟

2-فایروال کسپرسکی(اینترنت سکیورتی) قوی تره یا برای زون آلارم؟
    3-آنتی هکر کسپرسکی چیه؟ (با حجم حدود 4.5 مگابایت در جایی دیدم) و آیا کسی که اینترنت سکیورتی رو نصب کرده باشه احتیاج به نصبش داره یا خیر؟

با تشکر قبلی

اگر به پست اول همين بخش سر ميزدين جواب همه سؤال ها رو ميگرفتين در کل به طور خلاصه:

1- شما وقتی محصول اينترنت سکوريتی کسپر رو داشته باشين يعنی محصول آنتی ويروس رو به همراه چند محصول ديگر مانند فايروال، آنتی اسپم و... در اختيار دارين...

2- در تستهای انجام گرفته فايروال کسپرسکی در کنار بهترين فايروال های موجود هست،

3-آنتی هکر کسپرسکی از محصولات قديمی اين شرکت هست که ديگه مورد استفاده قرار نميگيره و از طرف خود شرکت هم بروز نميشه، چون در محصول اينترنت سکوريتی کسپر گنجانده شده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما برنامه hndserver رو به پوشه Trusted منتقل کنید

در صورت عدم رفع مشکل شما یکبار فایروال رو خاموش کنید ، ببنید که ارتباط برقرا میشه یا نه

( این عمل رو برای مشخص کردن بخشی که عامل این مشکل بوده ، انجام میشه )

پروفشنال javady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

سلام به دوستان و دوستداران آنتی ویروس کسپرسکی
    یه مشکل من دارم اینکه:

بعضی از سایتها که مطمئن هستم هیچ مشکلی نداره(مطمئن)، مثل انجمن خودمون
    کسپرسکی سکیوریتی مانع از ورود من به سایت یا انجمن میشه مثل عکس ضمیمه

این مشکل رو چطوری میتونم برطرف کنم؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این مشکل شما به دلیل فعال بودن بخش Parental Control کسپرسکی است

در کشورهای خارجی به دلیل آزاد بودن اینترنت ناچارا خود خانواده ها ، باید توسط برنامه هایی

اقدام به بستن سایت های غیراخلاقی یا سیاسی کنند

بخش مزبور ، برای عدم دسترسی کاربران کم سن و بستن سایت های مورد دار در نظر گرفته شده

چون در ایران ، محدویت ها از خود ISP اعمال میشود ، پس این بخش در ایران کاملا بی مورد است

شما می توانید بخش Parental Control را غیرفعال کنید ، و یا کلا پاک کنید

البته هشدار کسپرسکی در مورد سایت ما ، کاملا یک اشتباه شناسایی از طریق هوش مصنوعی بوده

که باید با استفاده از گزینه ... Click here if you tink آن را رفع کنید

13. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •