روستای شوراب - بعد از گدوک
Canon G10
F/8
1/1250 Sec
ISO 80
EV -2 Step
![]()
روستای شوراب - بعد از گدوک
Canon G10
F/8
1/1250 Sec
ISO 80
EV -2 Step
![]()
درود
اگزیف موجود هستش .
شاد باشید
محل ثبت شیراز - تخت جمشید .
محل ثبت عکس قبلی هم سعد آباد بودش ...
دوست عزیز عکس شما قابل مشاهده نیست .
Last edited by Samin_System; 29-01-2011 at 09:39.
زمستون
A540 ، مکان توچال ، سال 85
![]()
\
ای کلک میخواستی مچشون رو بگیری؟
شوخی میکنم قشنگ شده![]()
عکس قشنگی شده سوژه زیبایی هم انتخاب کردید
فکر کنم یکمی کنترل نور بیشتری رو لازم داشت![]()
سلام
این عکسو صرفا جهت دخالت در حوزه تخصصی alisub میذارم
FZ40
f4
iso80
sec1/320
![]()
Last edited by pm505; 29-01-2011 at 12:31.
عکسهایی از سیسمونی عزیز بابا که تو راهه و انشااله یکماه دیگه بدنیا میاد...
گوشی N73
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
اینم یکی دیگه
---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
اینم از هلی کوپتر عزیز بابا که البته اون وقتی که اینو خریدم معلوم نبود که پسره یا دختر ....
منم به نیت پسر اینو براش خریدم....
البته ناگفته نمونه که بیشتر برای این خریدمش که خودم باهاش بازی کنم ..........
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
![]()
این عکسم صرفا جنبه طنز ! داره و فاقد جنبه های هنریه ! ( نه که قبلیا جنبه هنری داشت آخه ! ؟ )
Canon Powershot A460
Shutter 1.60
Iso 100
::.. با خانمان ! ..::
این بنده خداها هم هر سال تابستون ( الان که دیگه تابستون زمستون نداره ! ) تشریف میارن طرف ما و بعدم میرن ولایت خودشون تعریف میکنن که رفتیم شمال و ویلا و هتل گرفتیم و بال کبابی! و ... خوردیم و ... !
(( جسارت نباشه یوقت به هموطنای عزیزم . روی صحبتم با اون عده ای هست که میان و میریزن و میپاشن و تهش فقط قوطی کنسرو و پلاستیک و آشغال و ... میمونه واسه ما و هیچ نفعی واسه شهر ندارن که هیچ ! در مواقعی ضرر هم دارن . نه عوارضی داریم و نه ... ! اونوقت میگن شهر مهمان پذیر باشه تو اقتصادش تاثیرگذاره ))
پی نوشت :
به دلیل عمق فاجعه از نمایش تصاویری که لباس زیر زنونه و مردونه مهمانان عزیز که تو عابر پیاده و خیابون رو بندی که خودشون وصل کردند پهن شده نشون میده ، همچنین تبدیل شدن ساختمون های نیمه ساز شهر توسط برخی عزیزان ( که کم هم نیستند ) به هتل Open ! خودداری میکنم !
...
مجددا عذر میخوام ولی ،
شمالی ها باید دقیقا درک کنن چی میگم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)