ممنون . فقط یه سوال دیگه ، من تو سایت خود وسترن دیجیتال فریمویر مدل هاردمو (WD3200AAJS-00YFA0) برا دانلود گیر نیووردم . اگه مشکل از فرم ویر باشه ، باید از کجا دانلودش کنم ؟
راستی این PC-3000 UDMA قیمتش چنده؟ روی PCI باید نصب بشه ؟
ممنون . فقط یه سوال دیگه ، من تو سایت خود وسترن دیجیتال فریمویر مدل هاردمو (WD3200AAJS-00YFA0) برا دانلود گیر نیووردم . اگه مشکل از فرم ویر باشه ، باید از کجا دانلودش کنم ؟
راستی این PC-3000 UDMA قیمتش چنده؟ روی PCI باید نصب بشه ؟
Last edited by imanpod; 05-03-2012 at 09:52.
سلام دوست عزیزسلام دوست خوب و مدیر محترم
بله خاصیت فروم این است اما بهتر است که شما درجه کیفیتی را که به افراد می دهید بر اساس کارآیی باشد نه تعداد پست ها نظر شما را به نوشته زیر جلب میکنم . با رنگ قرمز توضیحاتی نوشتم:
ذکر یک نکته رو لازم میبینم:
بعد از اطمینان کامل از عدم بازیابی مبادرت به بازیابی کنید. متوجه نشدم البته بعد از 20 تا 25 بار خواندن
چون با یک بار بازیابی پارتیشن و صرف به کار بستن یک نرم افزار نمیشه به بازنگشتن اطلاعات امیدوار شد. بازم متوجه نشدم به بازنگشتن اطلاعات و با بازگشتن اطلاعات به کدام یک باید امیدوار بود
با سایر نرم افزاها هم هارد رو پالایش کنید. تا قبل از این کار فرمتی انجام ندین. (پالایش !!!! بازم متوجه نشدم منظور چیست؟ ) چون هنوز اطلاعات وارد لایه های زیرین نشدن و میشه با کمی ممارست همه اونها رو سالم بازیابی کرد. ( اه عجب بابا یا من متوجه داستان نیستم یا خیلی تکنیکی نوشته اند کدام لایه منظور ایشان است ؟ اصلا" لایه های زیرین در اطلاعات یعنی چه؟ من زیر هارد خودم تا زیر میز را هم چک کردم !!!!!!!!!!!!
فرمت راه آخر هست نه اول. آقا فرمت کردن که خانه را از پایبست ویران می کند.
دوست خوب من دلیل آوردن برای رد یک استدلال و یا راه حل ، جای خودش را دارد و لی این ها که ایشان می نویسد مانند این است که اگر نتوانستید لوازم منزلتان را در جای خودش پیدا کنید حتما آنها به زیر زمین و یا لایه های زمانی گذشته رفته است و اگر اینطور بود خانه را خراب کنید تا بر گردید به همان زمانی که خانه ساخته نشده بود و...
این بنده خدا که ازش ایراد میگیری تنها فردی بود که من رو راهنمایی کرد (حالا به کیفیت راهنمایی ایشان کاری ندارم) کاش شما هم بجای ایراد از این آقا راه حل که به نظر خودت میرسید رو میگفتی.
هر کار کردم نشد بلاخره هاردم رو مجبور شدم فرمت کنم
امیدی هست اطلاعات روش که حدود 900 گیگ فیلم بوده برگرده؟ چطوری؟
دوستان گرامی من با چندین نرم افزار پُرآوازه بازیابی هارد 1 ترابایتی که نزدیک به 700 گیگ داده درونش بود رو بازیابی کردم. تنها نرم افزاری که یک حجمی نزدیک همون اندازه به من می ده این نرم افزار هست که نزدیک به 450 گیگ رو بازیابی می کنه. ولی ببنید فایل هایی که تحویلم می ده اینها هست. با این فایل ها که تحویل گرفتم باید چکار کنم؟
با سپاس
دوستان گرامی من از این نرم افزار (GetDataBack for NTFS) هم بهره برده بردم. مراحل رو اینجوری می گذرونم:
1-
2-
3-
4-
این چیزهایی هست که برای من میاره!
سلام دوست من
دستگاه PC-3000 UDMA حدود 6 هزار یورو قیمت دارد و برای یک تعمیر گاه مجهر است !! شما بهتر است آن لینک که دادم را نگاه کنید و یا هارد را به یک متخصص بسپارید.
موفق باشید.
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
سلام دوست خوبم
در چند پست قبل بنده از ایشان و همه کسانی که ناراحت شدند عذر خواستم ، بدون ناراحتی 1000 بار دیگر هم این اتفاق بیافتد حرفم را می زنم از همین الان هم عذر خواهی می کنم و دوست دارم ایشان همچنان کمک حال دیگران باشند .
دقت کنید که دو نفر غریبه هیچ وقت از هم توقع ندارند ، بحثی هم ندارند و اگر من به ایشان علاقه نداشتم از کار ایشان ایراد نمی گرفتم . ما همه همکار هستیم .
بهتر می دانم هاردتان را بیش از این خراب تر نکنید اگر اطلاعات برایتان ارزش دارد به یک متخصص بسپارید. متخصص کسی است که :
اولا" بدون هماهنگی با شما و دادن اطلاعات کامل عملیات اضافی و ریسک پذیر انجام نمی دهد.
دوما" اول آزمایشات کامل را انجام می دهد و بعد راح حل را پیدا کرده و مشکل را حل می کند و نه دیمی و از سر حدس و خطا و...
سوما" هارد شما را همانطور که تحویل گرفته با شما تحویل می دهد.
و....
موفق باشید
Last edited by رضا امیر; 06-03-2012 at 04:37.
سلام دوست من
به این نوع بازیابی اطلاعات RAW Recovery می گویند در اصل در این نوع بازیابی اطلاعات بدون شاخه و زیر شاخه و فقط بر اساس نوع فرمت و پسوند فایل ها استخراج می شوند و این بستگی به قدرت نرم افزار در تشخیص نوع ساختار فایل ها دارد.
توجه کنید که اگر شما نتوانید به نوع ساختار اطلاعاتی که داده ها بر اصول آن نگه داری می شده ( FAT- NTFS-HFS-ext2 to 4 -Hpfs-UFS ,....) برسید پس دیگر چاره ای جز این راه بازیابی اطلاعات بصورت خام را نخواهید داشت.
موفق باشید
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
سلام دوست من
بله این نرم افزار هم نرم افزار برازنده ای است .
و نشان می دهد که هارد شما فرمت شده است ولی نشان نمی دهد که آیا با همین ساختار اطلاعاتی آیا دیتایی قبلا" ذخیره شده است یا نه ؟ تا ببینیم امکان بازیابی آن در چه حدی است !!
موفق باشید
با سپاس
دوست گرامی این نرم افزار GetDataBack for NTFS چیزی رو نتونست برای من پیدا کنه.
1- قرار شده یک بورد درست مانند برد هارد اکسترنال برام پیدا کنند و بندازم روی هارد. آیا اگر برد مبدل ساتا به usb هارد WD my book رو پیدا کنم و بندازم روش می تونم داده ها رو بهتر بازیابی کنم؟
با توجه به این موضوع که من با این نرم افزار چون هاردم در my com نشون داده نمی شد گزینه ی create volum رو زدم و الان دیگه هارد یک ترابایتی درون my com نشون داده می شه ولی خالی.
آیا اگر اون برد رو پیدا کنم داده ها رو به خوبی می تونم بازیابی کنم؟
2- این داده ها و فایل هایی که با پسوند RAW و SWF ذخیره می شن و بالاترین حجم ها رو هم دارن با چی می شه اجراشون کرد؟ یا بازیابیشون کرد و ..
Last edited by pashangparsi6; 06-03-2012 at 16:07.
سلام. ممنون از شما. ولی بیشتر راهنمایی کنید. من در اصفهان زندگی میکنم. میخوام بدونم راه حلش چیه. فرستادن هارد به خارج از کشور که باید آخرین راه حل باشه.
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
سلام. ممنون از شما. ولی میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ من در اصفهان زندگی میکنم. میخوام بدونم راه حلش چیه. فرستادن هارد به خارج از کشور که باید آخرین راه حل باشه.
سلام دوست من
1- حتما" باید برد هارد خودتون درست بشه و اگر نه گفتم تکنیک خاصی هم وجود دارد که قیمت بالایی دارد و از دسترس شما دور است .
2- هارد شما هم اکنون نیر دارای اطلاعات می باشد ولی همانطور که گفتم به علت کد بودن اطلاعات چیزی برای شما رویت نمی شود و هارد را خالی فرض می کند این مانند آن است که شما یک هارد با فرمت NTFS را به یک سیستم کامپیوتری با سیستم عامل ویندوز 98 وصل کنید هارد را خالی نشان می دهد . البته این مثال با مشکل شما کاملا" متفاوت است ولی ظاهر امر یکی.
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
سلام دوست عزیز
متاسفانه در بعضی موارد راهنمایی بیشتر کاربر را بیشتر به خطر می اندازد .
شما احتیاج به یک ایمیجر دارید و این سیستم ها قیمت بالای دارند برای شما مقرون به صرفه نیست خریدشان .
در طرف دیگر نمی شود به حتم یقین و 100 درصد در مورد هاردی نظر داد تا زمانی که هارد کامل تست نشده باشد.
در مورد هارد وسترن دیجیتال که پسوورد دارد حتما" احتیاج به PC-3000 UDMA و یا یک ایمیجر است پس یا به کسی بسپارید که این سیستم ها را دارد چه در ایران و چه در خارج از کشور. ( خانه سخت افزار نمایندگی فروش این سیستم در ایران است می تواند شما را در مورد شخصی که در نزدیکی محل سکونت شما دارای این سیستم است راهنماییتان کند.)
موفق باشید
سلام.دوستان نمیدونم یک دفعه هاردم چش شده.تا دیشب درست بود.الان مشکل برام درست شده.بیشتر نگران اطلاعاتم هستم.
خوب اول مشخصات هارد اکسترنالم : WD MyPassport SE 750GB
اول اینکه هاردم نه ضربه خورده نه چیزی! تا همین دیشب اوکی اوکی بود.فقط بنظرم دیرتر از بقیه مواقع بالا اومد.
روی هارد چند وقت پیش پسورد گذاشتم.الان وقتی هارد رو میزنم.چراغش روشن میشه.یک درایو سی دی برای باز کردن هارد از حالت قفل میاد بالا.از تو اون میشه اون فایل UNLOCK و نرم افزار وسترن برای فرمت رو بالا آورد...
من هم مثل همیشه پسورد رو میزنم.میگه اوکی هست و باید باز بشه که نمیشه و سیستم قفل میکنه.بغضی مواقع هم میگه باید درایو فرمت بشه...(هاردم 1 درایو داره و کل زندگیم توشه)
پس از چند دقیقه هاردم قطع میشه خودش دوباره بالا میاد..انگار دوباره وصل کرده باشی.ولی قبلش پی سی قفل میکنه.این مشکل هم رو لپ تاپم هست هم روی پی سی دسکتاپم 2 تا ویندوزش
دیگه اگه اطلاعات دیگری هم نیازه بفرمایید من بگم.فقط تو رو خدا یه راه برای بازیابی اطلاعاتش بگین.6 ماه نیست خریدمش.تازه تایلندیش هم هست.
در ضمن با نرم افزار wd smart ware میرم میگه درایو قابل خوندنی وجود نداره.
ببخشید طولانی شد.منتظرم ممنونم از همتون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)