دیگه سرعت اینترنت بعد از ساعت 1 غیر قابل تحمل شده !
سرعت باز کردن صفحات حتی از دیال آپ هم پایینتره !
هر شب هم داره بدتر میشه !
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیگه سرعت اینترنت بعد از ساعت 1 غیر قابل تحمل شده !
سرعت باز کردن صفحات حتی از دیال آپ هم پایینتره !
هر شب هم داره بدتر میشه !
آقا نمي دونم شما چطوري ميگين kbps128 كيلوبيت در ثانيه معادل 16 كيلوبايت در ثانيه مي شه ؟
مگه اينو اينجوري حساب نمي كنن ،
128000 بيت بر ثانيه=1000*128
125 كيلو بايت بر ثانيه=128000/1024
پس اين 16 كيلوبايت از كجا اومده ؟
يكي را هنمايي كنه لطفا ببينيم قضيه از چه قرار ه؟؟؟!!!
کلا سرعتها بعد عید خیلی خوب شده بود دوباره داره میاد پایین.دیشب حول وحوش 80 بود(خط 7)
فکر کنم تو این چند شبی که هم ناراضی بودن من بگم راضی بودم خیلی ناراحت میشین ولی سرعتم دیشب میانگین 100 بود و 2 بار دی سی داشت اما یه 700 یا 800 مگی دان شد مثل شبای قبلش من افتی احساس نکردم هی گردن اندیشه نندازین من خط 2 128![]()
بنظرم اونقدرا هم اوضاع بد نیست اندیشه تقصیری نداره هر روز داره کاربراش بطور نجومی بالا میره و تا اونا رو سر وسامان بده وقت میبره پس بقول اپراتور تلفنی اندیشه: لطفا منتظر بمانید....
اگه میانگین 100 باشه شما باید حدود 1.8 گیگ دان میکردی! پس اگه 800 مگ دان کردی میانگین میشه 45!
برای منم هر شب همین حدودا میشه! مشکل اینکه که من انتظارم بالای 1.5 گیگ در شبه! نه 600 تا 800 مگ
البته من فقط مستقیم دان میکنم شاید اگه تورنت کار کنم بشه آمار رو برد بالا!
Last edited by Dj_aghamajid; 16-05-2010 at 08:05.
واسه من دیشب خیلی خوب بود...دقیقا 130-132....نه بالا رفت نه اومد پایین..جز معدود دفعاتی بود که تورنت نوسان زیادی نداشت...تورنتو عشقه...![]()
پارس بد نیست....
طرفای 80-90 می چرخه.. راضیم.. بد نیست..!
شاید من کلا 800 مگ واسه دانلود گذاشته باشمواگه بیشتر میزاشتم بیشتر دان میشد من هرشب با نت لیمیت میانگین سرعت و مقدار دریافتو اندازه میگیرم برنامه خوبیه
بچه ها بیاین یه تسته دسته جمعی بکنیم هرکی از هر مرکزی یک شب همه با هم و توی یک تایم با یک لینک همه دانلود کنیم ببینیم سرعتا چنده بلکه بتونیم به اندیشه یک دلیله منطقی بدیم
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
بعد روی سایت بزاریم و با هم مقایسه کنیم
سرعت همچنان بد! پینگ هم همینطور
روز: حداکثر 40 اونم لحظه ای - شبا هم با نوسان زیاد حداکثر 14!
اندیشه - 128 - خط 552
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)