سلام لطفا فارسی تایپ کنید در ضمن کاسیاس هم اسم مستعار وحید استsalam manam casillas bezarid lotfa !
سلام لطفا فارسی تایپ کنید در ضمن کاسیاس هم اسم مستعار وحید استsalam manam casillas bezarid lotfa !
جناب دیوید !!
من وحید محید نمی شناسم !!! من کاسیاسو می خوام !!!
آشنا میزنی نکنه ene_of_war خودمونی؟ در ضمن اون وحید از اول ایکر بوده شما هم بهتره به فکر تیم باشی نه این چیزا برادرجناب دیوید !!
من وحید محید نمی شناسم !!! من کاسیاسو می خوام !!!![]()
بابا حافظه..........................!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترکوندی د...د
جان تو من اگه دو ساعت فکر می کردم تمام این اسم ها یادم نمیومد...........میگم این end-of-war دیگه کیه؟؟؟؟؟؟؟نکنه منظورت end خودمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اونه که باید بگم که اون همون مهرداد..........
راستی منم به این دوست جدیدمون ورودشو تبریک می گم..........البته فکر کنم دو نفر شدن.......
راستی در مورد اون بازیه باید بگم که وقتی توپ اومد جلوی بازیکن و دیگه توپ رو ندیدی اون موقع شوت بزنید........
میگم مثل اینکه بقیه دوستان نمی خوان در مورد پست های تیم صحبت کنند............
درباره دروازه بانهای تیم نظرتون رو بگید...........
پس من ایکرم دیگه ؟؟؟.....
خوب در مورد تیم هم صحبت می کنیم چارلیز جووووون !!!
راستی یوزر مهرداد end-of-war نبود !!!
end-of-world بود !!!![]()
بچه ها همتون خیلی خوش اومدین...
در ضمن یه نفر بیاد بگه چرا ارتباط من با ملت قطع شده اصلا" نمیشه یه پیغام واسه یه نفر بزارم.....
عضو های جدید پیام خصوصی ندارن !!!
آره بابا منظورم اند بود آخه یجا دیدمش از بنی در اومده بودولی جدی شما مشکوک میزنی چون همه رو میشناسی
![]()
به مدیر بگو برات درست میکنه تو صفحه اول که مشکلات رو میگن
نه عزیز دل برادر باید یه ماه تو کف بمونی مثل من![]()
این که گفتی از چند زاویه می شه نگاه کرد بگو کدومشه تامن بگم چه خبره..
در ضمن من که نگفتم پیغام خصوصی....
-- شما به چهار ماه عضویت می گی عضو جدید...
Last edited by iammahdi; 13-07-2008 at 19:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)