تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 406 از 2376 اولاول ... 3063563964024034044054064074084094104164565069061406 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

این چند روز عماد اذیت شد....
    اذیت که نشدم.. ولی چون وظیفه ی مسعود بود، اگه خودش انجام بده خیلی بهتره.. آخه من تو این چند روز کمتر میتونستم بیام به تاپیک سر بزنیم، به خاطر همین، از پیش بینیها یه خورده عقب میفتادم..

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

اطلاعاتی از پیش بینی استقلال - مس

تا این لحظه......

تعداد شرکت کنندگان:23 نفر

برد استقلال:20 نفر<=======> 9/86%

باخت استقلال:2 نفر<======>6/8%

تساوی:1 نفر<==========>3/4%

پرطرفدارترین نتیجه در مورد پیش بینی:2-1 به سود استقلال

تعداد نفراتی که این پیش بینی رو کردن 9 نفر<======>1/39%

بعد از اون نتیجه 1-0 بوده که باز هم به نفع استقلال بوده و7 نفر اونو پیش بینی کرده بودن.

البته با توجه به پیش بینی های قبلی که انجام شده و نتایجی که استقلال بدست اورده اون چیزی که اکثریت پیش بینی کردن درست از اب در نیومده و تعداد معدودی برنده شدن نمونه اون بازی استقلال - پگاه که هیچ کسی نتونست
    درست پیش بینی کنه.
    شاید یکی از دلایل اون حس تعصبی که ما به استقلال داریم پس بهتره در مورده پیش بینی ها عاقلانه تر پیش بینی
    کنیم .نمونه اون پیش بینی 3-0 که اکثر دوستان در بازی با پگاه انجام داده بودن درسته که استقلال توی اون بازی
    میتونست بیشتر از سه تا به پگاه بزنه اما یادمون نره که داریم بازی فوتبال رو پیش بینی میکنیم ..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

مسعود، با برگشتت ترکوندیا.. ولی آمارت یه خورده احتیاج به اصلاح داره. آخه اشتباه تایپی داره..

20 نفر ---------- 86.9 %
    2 نفر ----------- 8.7 %
    1 نفر ----------- 4.4 %

تا الآن 23 نفر شرکت کننده داشتیم..

در هر صورت بابت آمار واقعاً خوبت ممنون..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

طالب لو در گفتگو با مهر :
    رویارویی با صادقی برایم دشوار است/ دوست ندارم مشکلاتم رسانه ای شود

دروازه بان تیم فوتبال استقلال رویارویی با امیرحسین صادقی در تیم مس کرمان را برای خود دشوار خواند و ابراز امیدواری کرد که این دیدار با برتری آبی پوشان تهرانی به اتمام برسد.

وحید طالب لو در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: بازی ما برابر مس کرمان می تواند یکی از بازیهای حساس لیگ باشد. تیم مس کرمان در دیدارهفته گذشته خود شکست خورده و در این بازی خانگی به دنبال پیروزی است، ما هم برای صعود به رده های بالای جدول و جبران شکست و تساوی در هفته های اخیر به پیروزی در این بازی نیاز داریم. همه اینها نشان دهنده حساسیت و اهمیت بازی فردا برای دو تیم مس و استقلال است.

وی با تاکید براینکه کسب نتیجه در بازیهای آتی می تواند کیفیت کار تیم فوتبال استقلال را افزایش دهد، افزود: حضور چند ستاره پیشین تیم فوتبال استقلال در مس کرمان جذابیت بازی را بیشتر و کارما را سخت تر می کند. امیدوارم دو تیم استقلال و مس فردا ارائه گر یک بازی جذاب و تماشایی باشند و در پایان برتری به سود تیم ما رقم بخورد.

دروازه بان تیم فوتبال استقلال تهران در خصوص تقابل خود با وحید طالب لو و اینکه از رویارویی دو تیم استقلال و مس کرمان به نوعی تقابل این دو دروازه بان ملی پوش یاد می شود، گفت: برای من بازی استقلال برابر مس کرمان یک بازی معمولی است. این بازی هم مانند تمام بازیهای لیگ سه امتیاز بیشتر ندارد و بی جهت نباید به حساسیت آن افزود. من با رحمتی اگر هم رقابتی داشته باشم مربوط به این یک بازی نیست.

وی در ادامه افزود: کارنامه و عملکرد ما در گذشته و حال مشخص است و هر دو ما به بازی فردا به عنوان میدانی برای رقابت نگاه نمی کنیم. برای من در بازی فردا بیش از این مسائل پیروزی تیم استقلال و صعودمان در جدول رده بندی اهمیت دارد.

طالب لو در خصوص رویارویی خود با امیرحسین صادقی در تیم مس کرمان و اینکه پس از پنج سال بازی در کنار هم فردا باید رقیب یکدیگر باشند، گفت: برای من خیلی دشوار است که فردا روبه روی امیرحسین بایستم. شاید برای او هم ایستادن مقابل استقلال دشوار باشد. پس از چند سال بازی کنار صادقی هیچ وقت دوست نداشتم روبه روی او بایستم اما چاره ای نیست و نمی توان در فوتبال حرفه ای امروز از این مسائل فرار کرد.

وی ادامه داد: من مطئنم که امیرحسین صادقی استقلال را دوست دارم و با وجود انتقال به تیم مس کرمان ذره ای از علاقه اش به این تیم کم نشده است اما این را می پذیرم که او با تفکری حرفه ای فردا بهترین بازی خود را برای استقلال انجام دهد. همانطور که گفتم فوتبال حرفه ای است و عشق و علاقه به تیم ها خارج از چارچوب زمین مسابقه است. صادقی فردا بازیکن مس است و رویارویی اش با استقلال را نباید عاملی در جهت افزایش حواشی دانست حتی اگر بهترین یا بدترین بازیکن مس باشد.

دروازه بان تیم فوتبال استقلال در خصوص شایعه قهر خود از تمرینات این تیم گفت: من مشکلی مالی دارم اما نمی خواهم این مشکلات در رسانه ها بازشود. اگر با باشگاه مشکلی دارم و بطور مثال چکم برگشت خورده به من و مسئولان باشگاه ارتباط دارد و دلیلی نمی بینم که دیگران در جریان آن قرار گیرند. اختلاف نظری اگر بین من و مسئولان باشگاه هست باید بین خودمان برطرف شود. رسانه ای شدن این موضوع نه تنها باعث رفع مشکلات نمی شود بلکه ناراحتی و دلخوری هواداران پرشمار استقلال را به دنبال خواهد داشت.

طالب لو با ابراز خوشحالی از بازگشت دوباره به اردوی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: خوشحالم که توانستم نظر کادر فنی را جلب کنم و دوباره به عضویت تیم ملی درآمدم. خوشحالی من بیشتر از آن جهت است که در فرصت اندک مسابقات غرب آسیا که توانستم خواسته های کادر فنی تیم ملی را برآورده سازم. با توجه به فشردگی این مسابقات و اینکه کمتر فرصت تمرین پیدا کردیم فکر می کنم عملکرد بازیکنان در بازیها ملاک دعوت آنها به اردوی تیم ملی بوده است که از این حیث من بد عمل نکردم و در سه مسابقه ای که به میدان رفتم مانع از فروپاشی دروازه تیم ملی شدم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

منیعی و عباسفرد از فهرست تیم فوتبال استقلال خط خوردند

تیم فوتبال استقلال تهران در حالی به دیدار مس کرمان می رود که چهار بازیکن خود را به دلایل مختلف به همراه نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال تهران برای رویارویی با مس کرمان عصر امروز تهران را به مقصد این شهر ترک می کند، این درحالیست که میثم منیعی، علیرضا عباسفرد، جان واریو و میلاد نوری با نظر کادر فنی همراه تیم نخواهند بود.

ظاهرا میثم منیعی و جان واریو با آسیب دیدگی روبرو هستند و با خواسته کادر فنی برای استراحت بیشتر در تهران خواهند ماند. علیرضا عباسفرد و میلاد نوری نیز به علت نداشتن آمادگی کافی نمی توانند در بازی فردا آبی پوشان را همراهی کنند.

تیم فوتبال استقلال تهران عصر فردا در چارچوب دیداری از هفته چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور در ورزشگاه باهنر کرمان به دیدار مس این شهر می رود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

دعوت به تيم ملي شوك مثبتي بود
    طالب‌لو:
    با "رحمتي" رقابت دوستانه دارم

دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال گفت: دعوت شدن به تيم ملي يك شوك روحي مثبت در آستانه بازي مقابل مس كرمان بود.

وحيد طالب‌لو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: من براي مسابقات غرب آسيا به تيم ملي دعوت شده بودم اما، از اينكه در فهرست بازيكنان اعزامي به عربستان قرار نگرفته‌ام نيز بسيار خوشحالم و اين موضوع يك شوك روحي مثبت در آستانه بازي مقابل مس كرمان بود.

وي افزود: در رقابت‌هاي غرب آسيا براي تيم ملي بازي كردم و خوشبختانه توانستم دروازه تيم ايران را بسته نگاه دارم، از اينكه نظر كادر فني را جلب كردم بسيار خوشحال هستم.

دروازه‌بان تيم استقلال درباره بازي تيمش مقابل مس كرمان نيز گفت: اين بازي براي استقلال هميشه اهميت بسياري دارد و ما بايد سه امتياز اين ديدار را بدست آوريم، البته چند بازيكن خوب ما از جمله اميرحسين صادقي در تيم مس كرمان هستند كه واقعا جايشان در استقلال خالي است و براي او نيز آرزوي موفقيت دارم.

طالب‌لو درباره رقابت با مهدي رحمتي نيز گفت: اين يك رقابت مثبت است و من همواره با رحمتي رقابت دوستانه داشته و دارم.

طالب‌لو با رد شايعه قهر كردنش از تيم استقلال نيز گفت: تنها در يك تمرين با اجازه سرمربي حاضر نشدم، در هر صورت اگر مشكلي هم وجود داشته باشد نبايد تا اين اندازه بزرگنمايي صورت بگيرد.

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

همون بهتر كه منيعي مصدوم شد و نميبينيمش

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

این ترکیبی بود که تو خبرگزاری ها اومده بود :
    وحيد طالب لو، پژمان منتظري، بيژن كوشكي، پيروز قرباني، خسرو حيدري، مجتبي جباري، حسين كاظمي، يدا... اكبري، فرهاد مجيدي، سياوش اكبرپور و علي عليزاده

سلام اف ث بایرن.. میلت رو چک کن.. امیدوارم زودتر به تاپیکت برگردی و بتونی دوباره پست بدی..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض با وجود قهر از استقلال:هیچکس طالب لو را جریمه نمى کند

وحید طالب لو روز چهارشنبه دست به کار عجیبى زد و پس از اینکه فهمید در حساب باشگاه آنقدر پول موجود نیست که بتواند چک خودش را نقد کند، به نشانه اعتراض در تمرینات شرکت نکرد. البته به نظر مى رسد داستان ختم به خیر شده و این بازیکن دیگر بابت مسأله فوق مشکلى با مدیریت استقلال ندارد.
    ظهر چهارشنبه هنگامى که ماجراى وحید نقل محافل مطبوعاتى شده بود، برخى از اطرافیان باشگاه استقلال مدعى آن بودند که با این دروازه بان برخورد مى شود حتى احتمال اینکه وى با جریمه نقدى هم مواجه گردد زیاد است اما... با توجه به شناختى که ما داریم، احتمال وقوع چنین اتفاقى بسیار اندک است زیرا استقلالى ها نمى خواهند دوباره جنجال جدیدى را براى خودشان بخرند. از طرف دیگر وجود یک سنگربان آماده و با روحیه یکى از حیاتى ترین نیازهاى استقلال محسوب مى شود و قطعاً قلعه نویى کارى نمى کند که از چنین مزیتى محروم گردد.
    Last edited by emad64; 24-08-2008 at 10:03.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض منصوریان به فتح الله زاده گزارش کار داد

پس از آنکه «علیرضا منصوریان» به سمت رئیس آکادمى باشگاه استقلال منصوب شد وعده داد تمام کارهاى پایه اى باشگاه را به صورتى کاملاً برنامه ریزى شده و مکتوب پیش ببرد.
    البته منصوریان کاپیتان سابق و همیشه محبوب آبى پوشان خیلى زود به وعده خود عمل کرد و پس از یک هفته کار، جزئیات کامل آنچه گذشت را در قالب یک گزارش کار تقدیم مدیرعامل باشگاه کرد تا نشان دهد به نظم و دیسیپلین پایبند است و حاضر نیست با فراموشکارى و اهمال ورزى آکادمى از شور و حال بیفتد.
    Last edited by emad64; 24-08-2008 at 10:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •