نه پولی نگرفت بابت آپدیت ، راستی 3.40 چه قابلیت های جدیدی داره ؟؟سلام. دوست عزیز این مسئله اپدیت فقط برای ps3 fat 80gig هست همین اونم نه همشون.
ازتون هزینه هم گرفت بابت اپدیت؟
الان ورژن ۳.۴۰ اومده اگه اشتباه نکنم.
نه پولی نگرفت بابت آپدیت ، راستی 3.40 چه قابلیت های جدیدی داره ؟؟سلام. دوست عزیز این مسئله اپدیت فقط برای ps3 fat 80gig هست همین اونم نه همشون.
ازتون هزینه هم گرفت بابت اپدیت؟
الان ورژن ۳.۴۰ اومده اگه اشتباه نکنم.
بچه ها اين درسته که ميگن بازی های 3D support , ps3 هستن ولی بازی های 360 نه؟
اره. قابلیت 3d فقط برای ps3 هست .
مشکلی که هست اینه که باید تلویزیون 3d داشته باشی که فلن قیمتش زیاده.
تازه فکر نمیکنم بازی های 3d اومده باشه![]()
دوست عزیز میشه بپرسم کی همچین حرفی زده!!!؟
نه اینجور نیست و X360 هم همونطور که قبلا مسئولان MS اعلام کردن ( فک کنم خبرشو قبلا توی بخش اخبار کنسول ها گذاشته بودم!) این کنسول در اینده برای اجرای بازی های سه بعدی هیچ مشکلی نداره.
خواهشا دوستان یه مقدار رعایت کنن اینجا X360 Fan زیاده ها!!![]()
والا ما که شنیدیم ps3 فقط این قابلیت رو داره
اگه منبع خبری سراغ داری بزار اینجا ما هم فیض ببریم![]()
تلويزيونش كه قيمتي نداره مفت
-------------------------------------
سرخ پوست مرده كي انلاين ميزنه؟؟
منبعی که در زیر قرار دادم همونطور که در پست قبلیم گفتم از طرف اقای Aaron Greenberg که یکی از مدیران مایکروسافت هستن اعلام شده که این کنسول کاملا امادگی اجرای بازی های سه بعدی را دارد :
همچنین در سایت زیر خبری موجوده مبنی بر اینکه Crysis 2 به صورت سه بعدی در هر سه پلتفرم قابل اجراست :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم که حسابی فیض مند بشین!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علی شانست گفته که اینترنتم فعلا هندلیه وگرنه میومدم حالتو تو انلاین حسابی میگرفتم!!![]()
راستي يه سوال اگه بتمن تيمارستان آرخام رو تا آخر بريم ميشه لباسشرو كامل مشكي كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بايد دانلود كرد يا اينكه رمز داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منتظ ر جوابم خيلي برام مهمه!!!!!!!
Last edited by BATMAN-LOVE; 02-07-2010 at 20:09.
نه دوست عزیز این کنسول تا الان که اون ه کی که ما مد نظرمون هست نشده و بعید هم میدونم در اینده هم ه ک بشه چون سونی زود به زود Update از خودش برای این کنسول در میکنه و اونوقت میشه روز از نو و روزی از نو !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)