تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 406 از 524 اولاول ... 306356396402403404405406407408409410416456506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,051 به 4,060 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اول کل ستون شماره هاتو انتخاب کن.
    بعد برو تب DATA و در بخش Data Tools گزینه Remove Duplicates رو انتخاب کن.
    به طور اتوماتیک تکراری ها رو حذف میکنه
    زحمت کشیدید

یه سوال مثلاً من خودم دستی پاک کردم
    و محتوی خانه ها یا سلول ها پاک شده اما اون سلول خالی باقی مونده

راهی هست که ردیف های خالی یا سلول های خالی پاک بشود
    همه با هم

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

زحمت کشیدید

یه سوال مثلاً من خودم دستی پاک کردم
    و محتوی خانه ها یا سلول ها پاک شده اما اون سلول خالی باقی مونده

راهی هست که ردیف های خالی یا سلول های خالی پاک بشود
    همه با هم
    کل اون ستون رو انتخاب کن بعد همون گزینه Remove Duplicates رو بزن بعد فقط یه سلول خالی میمونه اونو هم دستی پاک کن

3. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض فوری

سلام دوستان عزیز.ممنون از آموزش های خوب و کاربردیتون

یک سوال داشتم.من تو یک شرکت کار میکنم که یک فایل اکسل داریم که تو شبکه بین چند نفر share شده و هر کسی که اطلاعات رو توش پر میکنه save میزنه تا بقیه افراد هم بتونن

تغییرات رو ببینن و این باعث درد سر شده چون بعضی مواقع این save زدنها بین
    افراد همزمان صورت میگیره و هیچ کدوم از تغییرات اعمال نمیشن.می خواستم بدونم که آیا راهی هست که

این save زدنها مستقل از هم انجام بشه و آخرین نفری که save میزنه بتونه همه تغییرات رو ببینه؟این رو هم بگم که همه افراد همزمان دارن روی یک فایل
    مشترک کار می کنن.اگر راهی

هست ممنون میشم راهنمائی کنید.
    Last edited by m o r i s; 24-08-2013 at 21:43.

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام دوستان
    میخام توی یک ستون از اکسل یه سری عدد وارد کنم ، که فرمش به این صورت هست . مثلا داخل یه سلول بزنم 1/23
    ولی وقتی اینتر میزنم تبدیل به تاریخ میشه و مینویسه 23-jan
    حالا چیکار کنم درست شه ؟
    یه راه حل اصولی که بشه 1/32 رو هم وارد کرد چون در فرمت تاریخ تبیدل میشه به 1/1 ؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    میخام توی یک ستون از اکسل یه سری عدد وارد کنم ، که فرمش به این صورت هست . مثلا داخل یه سلول بزنم 1/23
    حالا چیکار کنم درست شه ؟
    یه راه حل اصولی که بشه 1/32 رو هم وارد کرد چون در فرمت تاریخ تبیدل میشه به 1/1 ؟؟
    اوکی خودم گرفتم
    از fraction باید استفاده کرد
    البته اگه اصولی تر از این هم راهی باشه نمیدونم دیگه

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اوکی خودم گرفتم
    از fraction باید استفاده کرد
    البته اگه اصولی تر از این هم راهی باشه نمیدونم دیگه
    گویا اصولی ش این نیست چون مثلا 1/1 به صورت 1 درمیاد
    حالا پیشنهادی ندارید ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کسی از دوستان جواب سوال منو نمی دونه

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام دوستان
    حالا چیکار کنم درست شه ؟
    باید فرمترو text انتخاب کنید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.ممنون از آموزش های خوب و کاربردیتون

یک سوال داشتم.من تو یک شرکت کار میکنم که یک فایل اکسل داریم که تو شبکه بین چند نفر share شده و هر کسی که اطلاعات رو توش پر میکنه save میزنه تا بقیه افراد هم بتونن

تغییرات رو ببینن و این باعث درد سر شده چون بعضی مواقع این save زدنها بین
    افراد همزمان صورت میگیره و هیچ کدوم از تغییرات اعمال نمیشن.می خواستم بدونم که آیا راهی هست که

این save زدنها مستقل از هم انجام بشه و آخرین نفری که save میزنه بتونه همه تغییرات رو ببینه؟این رو هم بگم که همه افراد همزمان دارن روی یک فایل
    مشترک کار می کنن.اگر راهی

هست ممنون میشم راهنمائی کنید.
    این راه کلی share کردن فایل هست اگه این طور باشه نباید مشکلی وجود داشته باشه

Share کردن فایل اکسل
    ابتدا پوشه ای را که فایل اکسل شما درآن قرار دارد را Share کنید تا همه بتوانند آن پوشه را در شبکه ببینند.
    سپس فایل اکسل را باز کرده واز سربرگ Review گزینه Share Workbook را انتخاب کنید. کادر محاوره ای باز شده را به دقت تکمیل کنید ابتدا تیک گزینه..... Allow Changes را بزنید تا امکان share فایل مهیا شود سپس در سربرگ Advanced همان کادر محاوره ای تنظیمات مورد نظر را انجام دهید. این تنظیمات در عملکرد فایل بسیار مهم بوده و در سرعت و کارایی فایل شما تاثیر به سزایی خواهد داشت.

قسمتهای مهم به شرح زیر است:
    Track Changes
    با تظیم این گزینه می توانید از تغییرات انجام شده در تک تک سلولهای فایل با خبر شوید این اطلاعات به طور پیش فرض برای 30 روز نگهداری می شوند که قابل تغییر است. مثلاً فرض کنید که متوجه می شوید داده ای به اشتباه درج شده یا حذف شده است می توانیدبرای آن سلول از این ویژگی استفاده کرده و نام کاربری را که این عمل را انجام داده است مشاهده کنید.

Update Changes
    شاید مهمترین علتی که شما می خواهید یک فایل اکسل را به اشتراک بگذارید همین ویژگی باشد. اگر یک فایل اکسل اشتراکی نباشد اگر یک کاربر فایل را باز کند کاربران دیگر می توانند فایل را به صورت Read Only مشاهده نمایند و بالطبع نمی توانند در آن تغییری ایجاد نمایند. اما اگر فایل اشتراکی باشد چند کاربر به طور همزمان می توانند بر روی فایل به صورت Full Control عملیات انجام دهند اما سوالی که مطرح می شود این است که چه موقع من می توانم تغییرات اعمال شده توسط دیگر کاربران را مشاهده کنم؟
    تنظیم گزینه Update Changes جواب این سوال را مشخص می کند. می توانید این تغییرات را به هنگام ذخیره فایل مشاهده کنید یا هر چند دقیقه ( قابل تنظیم ) یکبار فایل تمام تغییرات کاربران را بروز رسانی نماید. بسته به نوع کار و حجم فایل شما تنظیم این گزینه متفاوت خواهد بود اگر می خواهید مطمئن باشید که همواره آخرین تغییرات را می بینید گزینه 5 دقیقه یکبار را امتحان کنید و اگر فایل حجیمی دارید این کار باعث کندی کار شما خواهد بود پس بهتر است از گزینه به هنگام ذخیره فایل تغییرات نمایش داده شوند استفاده نمایید.

Confilicting Changes betweenusers

قسمت بد ماجرا زمانی شروع می شود که فایل شما شروع به بروز رسانی می کند و با پیغام خطایی روبرو می شوید که اعلام می دارد سلول یا سلولهایی را که شما تغییر داده اید توسط کاربر دیگری نیز تغییر یافته است. ( تداخل پیش آمده است ) در این حالت می توانید تغییرات خود را اعمال یا تغییرات کاربر دیگر را قبول و فایل را به بروز رسانی نمایید. این گزینه نوع رفتار اکسل را در این شرایط مشخص می کند آِا از شما سوال شود و منتظر تصمیم بماند یا تغییراتی که توسط یک کاربر اعمال و ذخیره شده است را به عنوان پیروز قبول نماید.

نکته آخر اینکه فایل Share شده دارای عنوان Shared در نوار عنوان اکسل خواهد بود.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان گل

1- اول چطور بگم که خانه هایی تکراری را رنگ کرده ، آن ها را پاک کند

2- من خانه رنگی ها را از بالا شروع کردم و پاک کردم و ردیف های خالی ایجاد شد

چطور میشه به صورت اتوماتیک اون ردیف ها را پاک کرد

در تب data و قسمت remove duplicate شما می تونید ردیفهای تکراری را حذف کنید بر اساس یک یا حتی چند ستون مختلف

همچنین ئر تب home و قسمت conditional formatting البته اگه ورژن 2007 به بالا داشته باشید می تونید مقادیر تکراری را اصطلاحا هایلایت کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •