یعنی چی یه گوشی دیگست؟میدونم n95 معمولی نیستش ولی وقتی تو سایت نوکیا پروداکت رو وارد میکنم میگه ورژن 30 اومده.ولی موقع آپدیت با NSU میگه ورژن جدیدی نیست.من با پروداکت های مختلف هم امتحان کردم.
یعنی چی یه گوشی دیگست؟میدونم n95 معمولی نیستش ولی وقتی تو سایت نوکیا پروداکت رو وارد میکنم میگه ورژن 30 اومده.ولی موقع آپدیت با NSU میگه ورژن جدیدی نیست.من با پروداکت های مختلف هم امتحان کردم.
تو سایت نوکیا گفته ورجن 30 برای ان95-3 اومده؟
اگه اینجوریه که پس اشکال از جای دیگه س.
یه بار برا من اینجوری شد.
ان اس یو رو پاک کن و دوباره نصب کن.
حتما از اخرین ورجن استفاده کن.
بهتره گوشی رو فرمت کنی. قبلش بک اپ بگیر.
Last edited by ELVIS PRESLEY; 26-12-2008 at 13:38.
وقتی پروداکت پشت گوشی رو وارد میکنم میگه ورژن 30 وجود داره واسه این پروداکت.
جالبه من وقتی #000#* رو میزنم میگه rm-160 هستش. ولی الان که برچسب زیر باتری رو نگاه میکنم میبینم نوشته rm-159.
دلیلش چیه؟
آیا راهی هست که به rm-159 برگردونمش؟
![]()
Last edited by madira; 26-12-2008 at 15:09.
والا چیزی که من میبینم برچسب گوشیت شدیدا باگ داره!حدودا 35 متر اونور تر از جای اصلیش چسبونده شده!گوشیت از این برچسب خورده ها نیست؟!به هر حال همه ی شواهد حکایت از این داره که یکی برچسب پشتشو عوض کرده.ببین وقتی *#06# رو میزنی کدی که بهت میده با کد روی برچسب یکیه؟
ببین جیگر منم بچه های کلوپ نوکیام دیگه!دومندش که کار داشت به جاهای باریک میکشید!...سومندش،پس چرا 3 نفر از پست من تشکر کردن؟نه دوست من ... شما تازه واردی نمیدونی اینجور بحث کردن ها کل کل کردن نیست ...!! ( اشکال نداره یواش یواش دستت میاد ) .... ثانیا احتیاج به گفتن شما نبود من خودم با 8 گیگم به اندازه کافی حال میکنم .... ( یادت باشه از این به بعد هم سعی کن توی هر مساله ای خودتو قاطی نکنی چون بچه های این کلوپ ( کلاً نوکیا ) میدونن خودشون چه جوری مساءلشونو حل کنن ....
Last edited by Arshia001; 26-12-2008 at 18:30.
سلام. بدبخت شدم. گوشی ویروس گرفت. اولش هر دفعه که وارد گالری می شدم، دوتا صدا از پوشه Sounds میاورد داخل گالری!!!! وقتی پاکشون میکردم باز دوتای دیگه میاورد. ابته، یه فایل بود، اما دوتا کنار هم! بعد اومدم رم رو در آوردم و کلاً قسمت Sounds رو کات کردم داخل کامپیوتر. اما حالا هر دفعه رم رو میزارم داخل گوشی یه فایل autorun.inf به همراه یه فایل exe با یه اسم عجیب (هر دفعه یه اسمی!) ایجاد میکنه. گوشی رو با کد #7370#* مستر ریست کنم درست میشه؟!!
ویرایش: الان که رم رو داخل گوشی نزاشته بودم و از رم ریدر در آورده بودم، یه بار دیگه که گذاشتم داخل رم ریدر بازم اون فایل ساخته شده بود، بدون اینکه بزارم داخل گوشی. حالا موندم این ویروس (یا بهتره بگم کرم!) روی گوشیه یا روی رم!
ویرایش2: من نمیتونم رم رو از طریق خوده گوشی به کامپیوتر وصل کنم. باید بزارم روی رم ریدر. مسیجا توی کدوم قسمتن؟ مسیجا رو چجوری بک آپ بگیرم؟
Last edited by Crespo; 26-12-2008 at 23:22.
اسم کرمش رو پیدا کردم. اینه:
WORM/Autorun.dzf
حالا چیکار کنم؟ مسیجها کجای رم هستن؟ می خوام یه جوری کپیشون کنم که وقتی بر می گردونم مثل روز اول باشه!
برای حذف ویروس :
گوشیتو با data transfer وصل کن به pc ....... بعد با یه آنتی ویروس آپدیت شده ( kaspersky باشه بهتره ) scan کن ..... درست میشه ......
الان این پی سی سوئیت، گوشی رو هم دیگه نمیشناسه. تو رو خدا به دادم برسیننننننننن!
فکر نمی کنم روی گوشی باشه. من رم رو با رم ریدر که چک می کنم این کرم رو میشناسه. فکر نمی کنم روی گوشی باشه. در ضمن م کاسپر ندارم و از Avira AntiVir ایتفاده می کنم. تو رو خدا نگین ویروس کش رو عوض کن، که من همیشه از دست این آنتی ویروسا کشیدم. چون همیشه اطلاعتمو داغون کردن . . . الان آنتی ویر اینو میشناسه، پاکشم میکنه، اما وقتی رم رو از رم ریدر در میارم و دوباره میزارم، بازم هست!!!!! اگه میشه راه کپی کردن مسیجا رو بگو تا من بعدش کلاً رم رو فرمت کنم، گوشی رو هم با یه کد خوب (اگه میشه خودتون کدشو بگین) فرمت یا ریست کنم.
دیتا ترنسفر هم به هیچ عنوان فعال نمیشه و میگه رم در حال استفاده میباشه، در حالی که 100% آزاده. مطمئنم./
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)