من از ورژن 1 تا اینجا 5 تا پچ نصب کردم مشکلی نداشته فقط همین پچ اخری مشکل داره
من از ورژن 1 تا اینجا 5 تا پچ نصب کردم مشکلی نداشته فقط همین پچ اخری مشکل داره
آقا من یه مشکلی دارم اونم اینه که من بازیه رالیه Dirt رو تا 80 درصد بازی کردم به علتی مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم حالا بعد از نصب مجدد ویندوز و نصب بازی دیگر بازی سیو های من رو لود نمی کنه و ارور خرابیه فایل های سیوو می ده . می خواشتم بدونم کسی برای مشکل من راه حلی داره ؟![]()
اره منم همچین مشکلی رو داشتم ولی مای سیو هامو یک جای دیگه هم ریخته بودم که اونا رو کپی کردم اومد
سلام
سیستم مورد نیاز مرد عنکبوتی 3 چیه؟؟؟
سیستم کامپیوتر من :
cpu:2.4
ram:256
گرافیک : 128
بعد از نصب بازی وقتی رفتم اجراش کنم پیام خطای send error report میده نصف صفحه هم سیاه میشه
Spider-Man 3 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
کسی نیست بداد ما برسه
کسی کرکه این بازی رو نداره ؟
بازی مرد عنکبوتی 3 رو میگم
اگه دارین لطف کنین.
با سلام وخسته نباشید
من گرافیک 64 دارم بعد از نصب بازیهایی که با این گرافیک مشکلی ندارند کل صفحه کامپیوترم از خطوط قرمز رنگ پرمیشود ونمیتوانم بازی کنم و بایداز بازی خارج و سیستم را ریست کنم تا مشکلم برای کار با کامپیوترم حل شودولی باید قید بازی را بزنم لطفاً یکی مرا راهنمایی کند آیا مشکلم از چیست از گرافیک است یا مانیتور و...
باتشکر فراوان
سیستم مورد نیاز مرد عنکبوتی 3 چیه؟؟؟
سیستم کامپیوتر من :
بعد از نصب بازی وقتی رفتم اجراش کنم پیام خطای send error report میده نصف صفحه هم سیاه میشه
Spider-Man 3 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
کسی نیست بداد ما برسه
اگه دارین لطف کنین.
دوست عزیز میشه مثال بزنید چه بازی هایی اینطوری میشه ؟با سلام وخسته نباشید
من گرافیک 64 دارم بعد از نصب بازیهایی که با این گرافیک مشکلی ندارند کل صفحه کامپیوترم از خطوط قرمز رنگ پرمیشود ونمیتوانم بازی کنم و بایداز بازی خارج و سیستم را ریست کنم تا مشکلم برای کار با کامپیوترم حل شودولی باید قید بازی را بزنم لطفاً یکی مرا راهنمایی کند آیا مشکلم از چیست از گرافیک است یا مانیتور و...
باتشکر فراوان
دوست عزیز این بازی با این سیستم نمیاد . حداقل این سیستم :سیستم مورد نیاز مرد عنکبوتی 3 چیه؟؟؟
سیستم کامپیوتر من :
کسی نیست بداد ما برسه
اگه دارین لطف کنین.
CPU : 3Full
Ram 1 GIG
VGA 7300GT
تازه حداقل ! اونوقت شما چطوری میخوای با گرافیک 128 بازی کنی ؟
كرك اون رو بايد تو تاپيك مخصوص خودش بگي
در ضمن شايد به كارت گرافيكت نميخوره
مشکل از سیستم شماست
رمتون که خیلی کمه گرافیکم همچنین
دوست من این گرافیک دیگه خیلی قدیمی شده یا باید قید بازی رو بزنید یا گرافیکتونو ارتقاع بدید![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)