با این که اینجا جاش نیست ولی بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این که اینجا جاش نیست ولی بفرما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.چند روز پيش دكمه وسطي گوشيم (منظورم همون دكمه ok هست)يكدفعه از كار افتاد.بعد از گذشت مدت كوتاهي دكمه جهتي بالا هم از كار افتاد و كم كم تقريبا نصف دكمه هاي اون از كار افتاد.امروز بردم جمهوري پيش يه تعميركار گفت 20/25 تومن هزينه ور ميداره و اگه بخواي عوض كني 57 تومن.اونجا بود كه گوشي دلمو زد.حالا يه همچين چيزي درسته ؟يعني اين همه هزينه ورميداره ؟
به نظر شما تعمير كنم يا بيخيال flip شم؟![]()
سلام به همگی....
من p990i دارم یه 2 3 ماه که داره کار میکنه..
تا اینکه از هفته پیش دیگه خالت Phone Mode گوشی از کار افتاده. وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم حالت File Transfreکار میکنه اما این نه!!!!
رو 2 3 تا کامپیوتر تمنطوری بوده..برای نصبشم از cd drivere خودش ایتفاده کردم اما...
بعدم که کو مخفی سونی اریکسونو دادم بهش که ببینم شاید اتفاقی بیفته..
ولی نه..
اما وقتی از منو سرویس اومدم بیرون.خواستم از GPRS استفاده کنم دیگه نشد...
میگه باید برین از تو کنترل پنل ست آپ کنید!!
اون تنظیمات ایرانسلم 2 3 بار گرفتم و نصب کردم اما نتیجه ای نداشت...
از کنتزل پنل به کانکشن و اکونت رفتم. اولین گزینه مربوط به کانکشن بلوتوسه که روی کره زمینش یه علامت کوچیک آبی رنگ هست و بقیه هم همون 3 تا تنظیم ایرانسل..
خب؟؟به دادم میرسین یا باید گوشی 2 ماه کار کرده رو بفرستم زیر آچار پیچگوشتی تعمیر کار...
![]()
با برنامه X-Plor خیلی راحت میشه این کار رو کرد.
از منوی Tools گزینه Messasg رو انتخاب کن
به نظرم بیخیال فلیپ شو. اصلا به درد نمیخوره!![]()
نه بابا.
یه بار گوشیت رو آپدیت کن همه چی حل میشه. از روز اولشم بهتر میشه.![]()
چطوری؟؟؟یه بار گوشیت رو آپدیت کن همه چی حل میشه. از روز اولشم بهتر میشه.
یعنی از خود سایت آپ دیت کنم؟؟؟
ممکنه توضثح بدین یا لینک معتبر محرفی کنین...![]()
دوست عزیز کافیه یکم سرچ کنی و صفحات قبل رو بخونی. به تفصیل در این باره صحبت شده.
از لطف بی دریغت متشکرم
ممنون از راهنمایی مهربانانه ات![]()
بنده خدا منظورش اين بود كه p990 با p990i فرقش چيه نه اين كه p900 فرقش با p990i چيه.
هيچ فرقي با هم ندارن
i يعني international يعني گوشي فقط براي كشور خاصي ساخته نشده و ميشه از اون در تمام كشورها استفاده كرد.
من كه تا حالا p990 نديدم و هر چي ديدم p990i بوده به شما هم توصيه ميكنم كه اگه واقعا p990 ديدي و مرددي كه اينو بگيري يا p990i حتما p990i بگير.
با عرض پوزش خدمت مهدي خان عزيز.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)