داش حساب کتاب نداره کارشون فقط نباس چند شب متوالی پشت سر هم دان کنی همین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
داش حساب کتاب نداره کارشون فقط نباس چند شب متوالی پشت سر هم دان کنی همین
من بیشتر می خوام آنلاین فیلم ببینم! کاری به کارم ندارند؟
بعد یه مطلب دیگه:
من الان 512 شاتل دارم. برای پخش فیلم ای بد نیست! می خوام بدونم 256 نامحدود بگیرم سرعت خیلی پایین نمیاد؟ اعصاب خوردی نداره برای پخش فیلم؟( 5 ثانیه پخش، 10 ثانیه مکث مثلا)
این سرویس نامحدود سرعت روز و شبش که فرقی نداره احیانا؟؟
سرعت دانلود برای سرویس 256 نامحدود چقدر هست؟
سپاس![]()
اما شما که تو اون تاپیک نوشتید نویز باعث کاهش سرعت نمیشه
الان این تست سرعت منه (آرت 128 دارم)
![]()
چرا تایموت اینقدر زیادش شده دوباره چه خبره DNS ای چیزی ندارین از این وضعیت در بیاد شاتل یا اسیاتک یا بقیه فرقی نمیکنه . من 8.8.8.8 و 8.8.4.4 گذاشتم
Last edited by hadikhaf; 06-07-2013 at 19:26.
نویز می تونه باعث کاهش سرعت بشه
ولی در بعضی موارد باعث قطعی لینک میشه و در بعضی موارد قطع نمیشه و لینک برقراره ولی کاهش دان استریم و سرعت رو به همراه می یاره
اون تستی که گداشتی تست مرجع نیست
اطلاعات مودم رو بزار ببینیم دان استریم چه قدره
سلام من آرت1دارم نویز خطم 50 کیفیت30ولی سرعت150تا 180میره.سرعتت دسته شرکته اگه پهنای باند رو برات بیشتر ببندن یا به قول خودمون آزادتت کنن سرعت میره به آسمون البته به سیم تلفن خونه و سیمی که از اسپلینتر به مودمت وصل میشه بستگی داره سیم رو تمیز کن ببین چی میشه؟باز خبر بده![]()
آقا مهندس این چه آوارتایی گذاشتی؟
پس از سیم میتونه باشه درسته؟
من سرویس 128 نامحدود دارم سرعتم 300 هست خوبه؟سرعتمو محدود کردن؟
Nocturne
دوست عزیز تنظیمات مودمت رو اینجا بزار تا ببینیم مشکل از کجاست
از وقتی که از شاتل سرویس گرفتم احساسه عذاب وجدان دارم، الان 2 ماهه سرویس گرفتم ازشون بی صاحب مونده هیشکی جواب اعتراضای ادمو نمیده!!!
یک ادم مسولیت پذیر توش پیدا نمیشه خسارت اینهمه قعطیارو بده...
خدا بیامرزه پدر مادر اسیاتکیارو....یک قسمت دارن تماس مستقیم با مدیران...یک روز ما 1 ساعت قطع بودیم رفتیم تو همون قسمت هرچی از دهنمون دراومد گفتیم در عوض مدیرش واسه مشکلی که از کابل برگردون مخابرات بود عذرخواهی کردو خسارتم دادن...
ای .... تو سر این شاتلیا!!!!!!!!!!!!!!!![]()
به به می بینم که هم زمان با شروع دور جدید تحریم های شاتل ! در بخش تنویر افکار عمومی هم فعال تر شدن که بگن شاتل بهترینه !
اون دوست عزیزی که پول گرفته بیاد اینجا بگه شاتل بهترینه و شاتل عالیه بدونه که این بچه بازی ها دیگه جواب نمی ده !
شاتل هر روز بدتر از دیروز !
هم اکنون 83 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 83 مهمان)