از هیچی که بهتره.الان سفارش میدم.
از هیچی که بهتره.الان سفارش میدم.
متاسفانه این جا همه مدل قدیمی بازی می کنن !!(اکثر !)
خب حالا شما که فهمیدی به ما هم می گفتی د خوب !![]()
این داریوش خودش از خلاف کار های مملکته !!! این جا رو نگاه کنین !!! :
می گم من 4 تا نوبل منم رو با هم فرستادم ! ولی روستا نوبل نشد ! خب حالا چی کار کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بر مبنای پوینت روستا هستش!!!
اگه پوینت روستای طرف از شما بیشتر باشه،روحیه ی شما بر اساس میزان پوینت بین دو روستا(فقط روستا نه بازیکن!) پایین محاسبه میشه!!!
و بالعکس!
بعضی وقتها اتفاقی اینطوری می شه و اصولا از روی بد شانسی هست.البته من به شخصه به یک چیز ایمان اوردم اونم اینکه فکر می کنم نوبلمن ها خسته باشندمی گم من 4 تا نوبل منم رو با هم فرستادم ! ولی روستا نوبل نشد ! خب حالا چی کار کنم ؟
اخه این اتفاق بیشتر زمانی برای من افتاده که من پشت سره هم از نوبلمن هام استفاده کردم.تا برگشتن به روستام دوباره فرستادمشون.البته فکر نمی کنم نظریه درستی باشه ولی خوب ............
نامردا تاپیک رو ول نکنید .... :(
من این بازی رو دوست دارم ..............:(
بعد اون عاشورا دیگه کسی حال اومدن به اینجا رو نداره
خب ! این خیلی فرق می کنه ! این چیزی که شما می گی بهش می گن moral (اسپلش رو دقیق بلد نیستم !!!)
مورال هم بستگی به پوینت بازیکن ها داره ! که مثلا اگه من که 300 هزار امتیاز دارم به یه نفر که 10 هزار امتیاز داره حمله کنم مورالم خیلی کم می شه در حدی که اگه به کمتر از 30 برسه شما دیگه نمی تونی به اون روستا حمله کنی !
اما توی ورژن جدید یه چیزی به اسم کلیسا وجود داره ! که خیلی زاغارته و روحیه سرباز های شما رو می تونه تا دو برابر بیشتر کنه !
ولی من الان که حملات رو انجام میدم،بر اساس پوینت خود روستا حساب می کنه!!!
نمیدونم شایدم اشتباه می کنم.
کینگ سانار خودتی ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)