تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4056 از 4105 اولاول ... 305635563956400640464052405340544055405640574058405940604066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 40,551 به 40,560 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوستان من به صورت قسطی خرید خدمت رو‌انجام دادم دادم سی درصد رو پرداخت کردم ، ۷ قسط شد دو قسط رو زودتر از موعد پرداخت کردم میخوام اقساط باقیماندش رو یکجا واریز کنم برای پرداخت اقساط باقیمانده باید یک فیش واریزی بگیرم و شناسه پرداخت نقدی رو توی اون بنویسم؟ یا برای اقساط ماههای باقی مونده ۵ فیش واریزی جداگانه و شناسه پرداخت اقساط روتوی اونها بنویسم اگر همه اقساط رو یکجا پرداخت کنم کارتم زود میاد؟
    Last edited by mehdi244; 08-09-2018 at 17:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

لطفا حذف شود تکراری ...
    Last edited by mehdi244; 08-09-2018 at 17:02.

در آغاز فعالیت CoffeeAddicted's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

بعد از معرفی و انجام تمام کارها مثلا مشخص میشه فلان جا باید بری آموزشی،چطوریه؟خودمون باید بریم یا امکانش هست ما رو ببرن؟
    تازه مرخصی بدن برگشتنش هم مکافاته قشنگ هیچ جا رو بلد نیستی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

اینجانب محمد خسروی خدمت سربازی ام دراین پادگان مراغه گروه 11توپخانه انجام داده وبرای تایید حضور درمنطقه جنگی که در 2منطقه مریوان وبانه بوده ام لذا فقط یانه تایید وزمان برای من محاسبه کم بوده ویناز به تایید هردو منطقه میباشد وبرای محل کارم نیاز بوده که حداقل یکسال باشد لذا خواهشمند است که هردو تایید را برام ارسال نمایند واز کم ویف ماجرا باخبر گردم درضمن کارت ایثار داشته به مدت یکسال که دراختیار من هست ضمیمه مدارک میباشد

5. این کاربر از m218 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

دوستان کسانی که 2 ماه کسری مناطق بد آب و هوا یا محروم بهشون تعلق گرفته ، کارتشون دیر تر میاد ؟

کار پایان خدمت شما چند ماهه اومده ؟
    Last edited by mojt90; 11-09-2018 at 10:24.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

با سلام.
    دوستان درباره معافیت تحصیلی سوالی داشتم ...
    میخوام بدونم اگه یکی مثلا دو سال درس بخونه و انصراف بده از لیسانس بدون گرفتن هیچ گونه مدرک و معادل و ... و بعد باز کنکور بده و قبول شه براش معافی تحصیلی صادر میکنن دوباره؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

دوستان کسانی که 2 ماه کسری مناطق بد آب و هوا یا محروم بهشون تعلق گرفته ، کارتشون دیر تر میاد ؟

کار پایان خدمت شما چند ماهه اومده ؟
    تا وقتی کارتت بیاد موقع ترخیص ه کارت موقت میدن بهت
    من 92/02/04 تموم سد خدمتم و کارت اصلیم تاریخ صدورش رو 92/05/29 نوشته
    از اون موقع تا حالا هم هیچ استفاده ای نکردم ازش فقط اون اوایل چند بار رفتم استخر اونجا گرو گذاشتم

9. 2 کاربر از Dimitris بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

بعد از معرفی و انجام تمام کارها مثلا مشخص میشه فلان جا باید بری آموزشی،چطوریه؟خودمون باید بریم یا امکانش هست ما رو ببرن؟
    تازه مرخصی بدن برگشتنش هم مکافاته قشنگ هیچ جا رو بلد نیستی
    اول خوب میری پلیس بعلاوه ده چند تا فرم میگیری،میری واکسن میزنی ،پزشک معاینت میکنه و اخرین مدرک تحصیلیت با چندتا کپی و اینا میدی بش و دوخواست ثبت نام رو میفرسته بعدش خودش بت میگه چند روز بعد بیا تا مشخص بشه برات کی تاریخ اعزامته،بعدشم ده روز قبل تاریخ اعزام میری یه برگه ای میکیری از اونجا که تعیین میکنه کدوم ارگان افتادی ،ارتش سپاه نیرو انتضامی و غیره،ممکنه کد مازادم بخوری یعنی باید همون روز اعزام که میری نظام وظیفه یه جا به دلخواه بندازنت،روز اعزامت معمولا اگه نزدیک باشه پادکان اموزشی که همون موقه میبرنت اگه هم دور باشه که معمولن هم همین طوریه بلیت بت میدن بری مثلا فردا یا پسفرداش بری فلان جا تا ببرنت اونموقه که رفتم که رفتش مفتی بود از اموزشی برگشتنش پولی،در مورد قسمت دوم هم خب دیگه خدمته میوفتی استان دیگه با بقیه هم شهریات میاینو میرین،کار خاصی نداره،،،،،،،
    نبود ۶۰روز دیگه .....

11. این کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2018

پيش فرض

با سلام
    داخل امریه ام نوشته اداره بهداشت و درمان نزاجا
    میخواستم بدونم چه وسایلی باید همراه خودم ببرم
    وسایلی میخواد ببرم فعلا یا نه
    صبر بدم تا تقسیم بشم؟
    شرایط پدر نظامی هم هستم
    احتمال داره بیفتم بیمارستان شیراز؟؟

در آغاز فعالیت CoffeeAddicted's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2018

پيش فرض

اول خوب میری پلیس بعلاوه ده چند تا فرم میگیری،میری واکسن میزنی ،پزشک معاینت میکنه و اخرین مدرک تحصیلیت با چندتا کپی و اینا میدی بش و دوخواست ثبت نام رو میفرسته بعدش خودش بت میگه چند روز بعد بیا تا مشخص بشه برات کی تاریخ اعزامته،بعدشم ده روز قبل تاریخ اعزام میری یه برگه ای میکیری از اونجا که تعیین میکنه کدوم ارگان افتادی ،ارتش سپاه نیرو انتضامی و غیره،ممکنه کد مازادم بخوری یعنی باید همون روز اعزام که میری نظام وظیفه یه جا به دلخواه بندازنت،روز اعزامت معمولا اگه نزدیک باشه پادکان اموزشی که همون موقه میبرنت اگه هم دور باشه که معمولن هم همین طوریه بلیت بت میدن بری مثلا فردا یا پسفرداش بری فلان جا تا ببرنت اونموقه که رفتم که رفتش مفتی بود از اموزشی برگشتنش پولی،در مورد قسمت دوم هم خب دیگه خدمته میوفتی استان دیگه با بقیه هم شهریات میاینو میرین،کار خاصی نداره،،،،،،،
    نبود ۶۰روز دیگه .....
    پس یعنی یه جا رو مشخص میکنن میگن فلان ساعت اونجا باش بعد همه ی سرباز ها رو با هم میبرن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •