شبانه شاتل و آسیاتک مگه ا تا 8 رایگان نیست من 2/15 تا 7/30 واسه دانلود گذاشتم حجم کم کرد چجوریاست...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شبانه شاتل و آسیاتک مگه ا تا 8 رایگان نیست من 2/15 تا 7/30 واسه دانلود گذاشتم حجم کم کرد چجوریاست...
سلام
دوستان یک سوال جهت اطلاع
اگر شب زیاد دانلود کنیم شاتل سرعت رو محدود می کنه؟
سلام
دوست عزيزم اين وسط مسئله ي مهمي به نام حجم دزدي هم وجود داره كه شما بهش توجه نكرديد .
سلام
بله دوست عزيزم اين كار توي شاتل معروفه .
ظاهرا شاتل واسه محدود کردن دانلود شبانه روش های دزدی جدیدی یاد گرفته
الان 2 هفته ست سرعت دانلود از سرورهای معروف بین 10 تا 20 بالا پایین می شه ولی مثلا از سایت اپل می شه با 60 تا دانلود کرد !
این افت سرعت در مورد سرورهایی پیش اومده که تا همین 2 هفته پیش می شد با 60 تا ازشون دانلود کرد
اول به اون سرور شک کزدم، اما چند بار لیچ کردم و دیدم با سرعت 20 مگا بایت لیچ می کنه ولی وقت دانلود همون لینک سرعت به 30 کیلو بایت هم نمی رسه !
ماه پیش می خواستم از مخابرات بگیرم که رفتار متصدی فروش در حد یه گاو بود ! یعنی یه گاو می ذاشتن اونجا بهتر جواب می داد
این شد که منم بو و خوی گاو رو باهم گرفتم و در نهایت حماقت با شاتل تمدید کردم !
می شه گفت روزانه ی شاتل بد نیست، قطعی زیادی نداره. ولی به گواه اکثریت، بدترین آی اس پی واسه دانلود شبانه شاتله !
یعنی حتی به شبی 700 مگ دانلود هم دیگه رحم نمی کنن و محدود می کنن
دوستانی که قصد تغییر آی اس پی دارین به هیچ عنوان سمت شاتل نرین که روانی تون می کنه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکو لایت شاتل قم
اینم تست با سرور لندن
اکو لایت شاتل قم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم که 1 هفتس الان محدودم ولی شبی 1 گیگ رو میگیرم![]()
شاتل 512 روزانه تا 260 کیلوبایت دانلود داره شبانه هم همون 64 کیلو بایت
بیشتر از 18 گیگ محدود میشی
برای بار اول 1 تا 3 صبح میشی دایل اپ
ولی اگه بازم دانلود کنی و بیشتر از 25 گیگ بگیری کل شبانه واس 20 روز دایل اپ میمونی
سیستم جالبی دارن
جایی میگه اینقدر دانلود کنی محدود می شی؟
سلام.بچه من خطموازاسیاتک گفتم قراره امروزفرداجمع شه.بنظرتون شاتل بگیرم؟برای گیم انلاین بیشترمیخام.ممنون
هم اکنون 100 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 100 مهمان)