دوستان سلام، برا تقسیم نیروی انتظامی گفتن برید فرماندهی انتطامی تهران بزرگ، کسی دقیق میدونه آدرسش کجاس؟ اشتباه نریم غیبت نخوریم! ممنون.
دوستان سلام، برا تقسیم نیروی انتظامی گفتن برید فرماندهی انتطامی تهران بزرگ، کسی دقیق میدونه آدرسش کجاس؟ اشتباه نریم غیبت نخوریم! ممنون.
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا این ستاد استانش باشه،ستاد شهرستانشم جداست بستگی داره تو ستاد بندازنتون کدوم شهرستان
سلام درست میگن دیگه مثل قبلش نیست اما خب دیگه اموزشیه سخت میگیرن،اونم ارتش
سلام دوستان. پدافند هوایی سمنان کسی ازش خبر داره چطور جاییه؟ اعزامی 6/3 کسی هست؟![]()
..............................................
سلام
خوبین؟
من خودم اونجا نبودم ولی بعضی از دوستان آموزشیشون اونجا بوده برام زیاد تعریف کردن.
قصد ندارم موج منفی بدم یا ناامیدتون کنم، ولی بد ترین جای آموزش پدافند هوایی ارتش هست، 60 کیلومتر وسط صحرا میرین تا مرکز به آموزشی برسین.
روزهای بسیار گرم و شبهای بسیار سردی داره، با کلی سرباز، دوستم میگفت برج ما 2000 تا آموزشی بودیم، حالا نیمدونم چند تا ور میدارن هر برج.
در کل جاش خیلی بده، از نظر موقعیت جغرافیایی میگم.
به هر حال خدمته دیگه ما هم رفتیم، نه اونقدر آسونه که بگیم خیلی آسونه و نه اونقدر سخته که بگیم که خیلی سخته، البته سختی هاش بیشتر از راحتی هاش هست
فقط خاطره ی بدش میمونه.
نارحت هم نباش کلی سرباز به غیر از خودت اونجا خواهی دید که همتون مثل هم هستین.
بعد از آموزش هم یه پارتی چیزی گیر بیار بیوفت شهر خودتون، یا انتقالی بگیر.
امیدوارم مفید بوده باشه.
امیدوارم موفق باشی، برو در پناه حق![]()
سلام من سرباز پدافند هوایی بودم و سمنان دو بار رفته بودیم ماموریت برای میدون تیر واسه تیراندازی با توپ 23 و 35
درسته 50 60 کیلومتر تو دل کویر هست ولی نگران نباش اونجا امکانات هست آسایشگاه و بوفه و حیاط و .... همچین هم ترسناک نیست تمدن دارهفقط اسمش ترسناکه اونجا فکر کنم هزار تا نفر اموزشی میگیره شاید یکم کمتر و بیشتر
ولی اموزشی تموم شد یگان رو به نظر من اونجا نمون اگر تهران هستی انتقالی بگیر تهرانسر اونجا بهشته
با توجه به تاریخ اعزامتون هم فکر کنم مدرکتون دیپلم به بالا باشه
پ.ن اولین پستم تو این فروم هست![]()
من اونجا بودم ، بهت تسلیت میگم :|
یجوری میگی انگار بلانسبت قرار بره اونجا روش جهاد نکاه انجام بدن
اموزشیه دیگه قراره چیکارش کنن؟ابو هواش که کویریه روزا داغه شبا هم سرد،یه فرمانده تو مخ هست یه اموزش یه رژه و یه غذای گند ،دیگه قراره چه باشه ،جوری تو این تاپیک موج منفی میدن به مردم خودمم قبل خدمت اینجا پرسیدم جوری جواب میدادن انگاری میخام برم هوابرد امریکا عملیات نورماندی!!بس کنین دیگه،خدمت گنده اما باش میسازی
سلام دوستان
من ارشد کامپیوتر هستم و قبلا پنج ماه خدمت قبلی داشتم
الان می خوام اعزام مجدد بشم
1- الان دوباره باید آموزشی برم یا نیازی نیست و مستقیم امریه رو می دن؟
2- با توجه به اینکه می گن در ادامه همان نیروی قبلی (یعنی نیرو زمینی ارتش) باید خدمت کنی، آیا پادگان هم تغییر می کنه یا همان پادگان قبلی است؟
3- من می توان معافیت از رزم (عینک) بگیرم به نظرتون این کار رو انجام بدم یا نه؟ آیا معافیت از رزم مزیت و معایبی هم داره؟ در میزان درجه سرباز تاثیر داره یا نه؟
ممنون
1 - آموزشی دیگه نمیرید فقط میرید پادگان آموزشی و امریه رو میگیرید حالا شاید 1-2 روز الاف بشید اونجا و به قولی موتوری بکشن ازتون یکمولی معمولا صبح که میرید تا آخر وقت امریه رو میدن.
2 - نیرو همونه ولی پادگان عوض میشه البته شانسی هست شاید همون پادگان قبلی بیوفتید ولی معمولا تو 99 درصد موارد پادگان عوض میشه.
3 - دنبالش نرو چون هیچ فایده ای نداره
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)