نه عزیز منم مثلا آشنا داشتم , بزور 6 ماهه بستن . هنوز یه ماه نشده .
تازه با این وضع باز میخوای بیای پارس ؟؟ پول دور ریخته که .
نه عزیز منم مثلا آشنا داشتم , بزور 6 ماهه بستن . هنوز یه ماه نشده .
تازه با این وضع باز میخوای بیای پارس ؟؟ پول دور ریخته که .
این که پارسآنلاین میگه به ازای هر 3 گیگ دانلودی که تو ساعت 2 تا 7 صبح انجام بشه 1 گیگ از حجم سرویس کم میشه ظاهراً همون کاریه که صبانت کرده. یعنی به ازای هر 1 گیگ حجم روزانه، دو برابر اون که 2 گیگ میشه رو واسه شبانه رایگان در نظر گرفته.
من که اولش اینو دیدم با خودم گفتم اینام همون کار صبانت رو کردن اما با یه زبون دیگه میگن. ولی یه کم که بیشتر فکر کردم دیدم که بازم روش صبانت خیلی بهتر از این کاریه که پارسآنلاین میکنه. با قاعده صبانت، شما اگه 10 گیگ روزانه داشته باشی، 20 گیگ هم شبانه بهت میدن. اما این دو تا از هم جدان. یعنی شما 10 گیگ روزانهات رو هر جور که دوست داری و هر وقت که بخوای ازش استفاده میکنی، اون 20 گیگ شبانه رو هم جدا و هر وقت که خواستی. این جوری تو یک ماه 30 گیگ میتونی سر جمع دانلود کنی.
اما با روش پارس آنلاین که در ظاهر خیلی شبیه همین قاعده صبانته، شما اگه 10 گیگ حجم داشته باشی روزانه، به شرطی میتونی 30 گیگ در ماه دانلود کنی که کل این دانلود رو شبانه و تو ساعتهای رایگان انجام بدی. اما اگه مثلاً 4 گیگ روزانه مصرف کنی و بقیه 6 گیگ رو بخوای تبدیل به شبانه کنی، شبانه حداکثر میتونی 18 گیگ دانلود کنی و در کل ماه جمعاً 22 گیگ بیشتر نمیتونی دانلود کنی.
با این وصف، من دارم به این نتیجه میرسم که اگه کسی بخواد بین صبانت و پارسآنلاین برای دانلود شبانه انتخاب کنه بهتره بره سراغ صبانت. چون روشش بازم بهتر از این پارسآنلاینه.
تو رو خدا نگاه کن ببین به کجا رسیدیم که اگه بخوایم بین پارسآنلاین و صبانت انتخاب کنیم، صبانت ارجحیت پیدا میکنه.![]()
Last edited by bilmazlar; 03-11-2014 at 00:13.
دوستان من به پارس آنلاین ایمیل زدم شاید جواب بدن
شما هم بزنید حداقل تلاشمون رو بکنیم که بعدا نگیم تقصیر خودمون بود که حرف نزدیم اونها هم زدن تو سرمون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این موضوع حقیقت داره
اطلاعیه جدید شرکت پارس آنلاین :
در راستای افزایش رضایتمندی کاربران عزیز و بهبود کیفیت اینترنت پرسرعت در تمامی ساعات شبانه روز، سیاست شبانه شرکت از تاریخ دهم آذر ماه 93 به شرح زیر تغییر خواهد نمود:
به ازای هر گیگابایت مصرف ترافیک از ساعت 2 بامداد تا 7 صبح، یک سوم میزان ترافیک مصرف شده از حساب کاربری سرویس شما کسر خواهد شد.
به عنوان مثال اگر قبل از شروع ساعات مذکور، ترافیک باقیمانده شما 10 گیگابایت باشد و در این ساعات 3 گیگابایت مصرف نمایید، بعد از ساعت 7 صبح، ترافیک باقیمانده شما 9 گیگابایت خواهد بود.
بله دیگه. امروز نقل صحبتهای این تالار همین بوده.
نکته اینجاست که یه تصمیمی میگیرن نمیان مثل آدمیزاد از طریق خبرگزاری یا کانال های رسمی اعلام کنن . حداقل تصمیم اگر ظالمانه است سر پیاده سازیش
دیگه مردم زجرکش و آواره این شرکت واون شرکت نمیشدن و ضرر مضاغف نمیکردن .
نخیر حتما باید بدون اعلام و تدریجی کارو پیش ببرن اول صبا بعد پارس بعد مردم همینجور میرن اینجا و اونجا و آخرشم میرن مخابرات که اونجاروهم می ... بهش .
والا سادیسم دارن . جنون مردم آزاری که دیگه شاخ و دم نداره .
خدا وکیلی من توی پیج شون اینقد سرو صدا کردم
مشکل مردم کشور من اینه متحد نیستن![]()
فقط فیلم نیست.
بازی ها بعضی هاشون حجم زیادی میخوان.( الان باید گفت دیگه اکثرشون )
خصوصا اگه اورجینال بخری دیگه بلک باکس و این داستان ها نیست![]()
همراه شو عزیز
آقا من هم توی پیجشون خیلی سر و صدا کردم نوبت بقیست که ایمیل بزنن کامنت بذارن اعتراض کنن ..........
یک دست صدا نداره![]()
وزیر میگه تا 94 خوب میشه یعنی یه روز خوب میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)