چی میخوای بهت گفتم
9 گیگ اولش 100 بعدش 16
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چی میخوای بهت گفتم
9 گیگ اولش 100 بعدش 16
تو مخابراتی هستی.برو تو مخابرات
اینطوری که تو میگی نیست.![]()
حالا تو بیا مخابرات حسابتو میرسم![]()
شاتل میگه باید یکی از مودم های زایکسل رو بگیرید تا بهتون سرعت های 4 و 6 و 8 مگ رو بدیم.قیمت مودم های زایکسل که خدا بده برکت.تک پورت 65 تومن و وایرلس هم 120 به بالا. قیمت سرعت های ماهانه با 3 گیگ ترافیک هم برای 4 مگ 30000 و برای 6 مگ 36000 و برای 8 مگ 42000 تومن هست.
سلام دوست عزيزم . شما چه شهري هستيد ؟
فروش مودم اجباري نيست . يه جشنواره گذاشته براي اونايي كه ميخوان مودم بخرن با تخفيف ويژه ميده ولي اجباري نيست و ربطي هم به ارائه سرويس هاي 4و6و8 مگ جديد نداره . شما دوباره با يه كارشناس فروش ديگه صحبت كنيد نشد به دفتر مركزي تهران تماس بگيريد و موضوع رو بهشون اطلاع بديد چون اين كار غير قانونيه .
اين سرويس ها رو اگه بخواهيد قيمتش به صرفه در بياد بايد 6 ماهه يا يكساله خريداري كنيد كه اونم با اين وضع كنوني اينترنت ايران اعتمادي بهشون نيست .
دو نکته اینجاست:
1.حالا یکی مودم وایرلس داره یکی دیگه هم باید بخره؟
پس اون رو چیکارش کنیم؟
2.باید دید دانلود شبانه چه قدره!
من تو سایت های وب بودم زده 16 گیگ 8مگ ماهانه 45 و اون وقت شاتل 3 گیگ میده 42
چه قدر اختلاف قیمت
البته فکر کنم یکی از بچه ها گفت شبانه داره
سلام دوست عزيزم
بله اين سرويس ها شبانه داره ولي سرعتش معلوم نيست چنده .
من خط فن آوام رو دو روز پيش بخاطر كيفيت بسيار پايين تخليه كردم فردا ميرم اين سرويس 8مگ شاتل رو يه ماهه براي تست ميگيرم ببينم چه طوريه وضعيتش . تست هاش رو اشنالله فعال شد اينجا قرار ميدم كه ببينيم وضعيت و كيفيتش به چه صورته . گرچه شاتل قانون مزخرفي داره كه شبانه زياد دانلود كني محدودت ميكنه ولي براي من زياد شبانش مهم نيست چون روي سرور قرار ميگيره و شبانه با سرويس هاي ديگه تا 1مگ راحت دانلود ميكينم .
همه ی سوالات تو تست و گذشت زمان خاصی از ارائه سرویس معلوم میشه
در کل باید تست بشه
Last edited by Armin.Computer; 26-06-2013 at 13:03.
موضوع این سایت php.net چی هست ؟ من سرعت روزانم کم شده با ۵۰ بیشتر نمیشه دانلود کرد. زنگ که میزنم پشتیبانی شاتل میگه برم سایت php.net از اونجا دانلود کنم از اونجا هم که دانلود میکنم سرعتم ۵۰۰ میشه، حالا هر چی من به اپراتور میگم که سرعت دانلود از سرورهای دیگه به ۱۰۰ هم نمیرسه گوش نمیده میگه معیار ما سایت php.net هست.
آره معیار مخابرات هم همونه
هیچی حالیشون نیست فقط میکن برو این سایت قسمت دانلود بعد برو تو کشور ایران دانلود کن ببین چقدره
هم اکنون 78 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 78 مهمان)