برادر دیگه باید یکیشونو انتخاب کنی یا سربازی و ویزا،یا وقت با ارزش،،،، در مورد شما باید بگم که خودتون از قبل انتخاب کردین سربازی رو پس راهی ندارین،مگه اینکه از کشور فرار کنید که من توصیه نمیکنم!
برادر دیگه باید یکیشونو انتخاب کنی یا سربازی و ویزا،یا وقت با ارزش،،،، در مورد شما باید بگم که خودتون از قبل انتخاب کردین سربازی رو پس راهی ندارین،مگه اینکه از کشور فرار کنید که من توصیه نمیکنم!
دوستان کارت پایان خدمت دقیقا چند روز یا ماه پس از تصویه از یگان خدمتی دست ما میرسه ؟ برای من 2 ماه گذشته هنوز کارتم نیومده![]()
سلام ممنون، منتها من از سایت که اقدام میکنم پیغام میده: بنا بر تصمیم وظیفه عمومی شما مجاز به ثبت درخواست تمدید نمی باشید.نوشته شده توسط iran4moderntalking [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم سرباز کم باشه که اعزام من اینقدر زود افتادِ و الان امکان تمدید نیست، البته هرچقدر زودتر بهتر، منتها خیلی دنبال امریه بودم و برام مهم بود، حالا بنظرتون امکانش هست سایت باز بشه یا دیگه امکان تمدید برای ما نیست؟
سلام
برای همین میگم برید پلیس +10
سامانه اون ها با مال منو و شما فرق داره.
اگر سر بزنید میگن بهتون سایت باز شده و میتونید تمدید یا تعجیل بزنید. گاهی بسته هست و میگن مثلا چند روز دیگه سر بزنید. رفتید از کسی بپرسید که بلده اونجاست و بهتون میگه.
لیسانس به بالا برج های زوج و زیر لیسانس در ماه های فرد اعزام میشن.
گاهی در دوره ای سرباز زیاد میشه و شمارو چند ماه بعد میندازه سامانش و گاهی هم کمتره و تا پر کنی ماه بعدش اعزامی .
اما معمولا 1 ماهی زمان میبره.
اگر مقدور بود برات و کارت بسیج داری و آشنایی هم هست برو پذیرش سپاه بگیر تا بهتر بتونی خدمت کنی و راحت تر باشه برات. الان میتونی اما بعد مقداری سخت تره.
البته آموزشی هم بری وسط هاش میگن کد پرسنلی اومده، اون کد پرسنلی رو به آشنات بدی """قبل تقسیم شدنت""" مییتونه شمارو جای خوب بندازه.
دنبال آشنا باش ضرر نمی کنی
سلام
نباید دو ماه طول بشکه و خیلی زودتر باید پست میشده.
یک سر به پلیس +10 برید و بپرسید.
اینجارو هم حتما حتما بخونید راهنمایی خوبی هست برای شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که پایان خدمت گرفتن دقیقا چقدر طول میکشه از روز تسویه در یگان تا روزی که کارت میرسه ؟
(کارت رو نیاز دارم)
بستگی به یگانت داره که مدارکت رو سریع بفرسته نظام وظیفه برای من ۳ ماه طول کشید.
برای من 10 روز شد
بعضی از یگان ها همون روز میدن بعضی ها دو هفته تا چندماه. برای بنده تا دوماه و در ماه دوم باید مجدد به یگان مراجعه میکردم تا ببینن که حقوقم قطع شدهیا نه اگر قطع نشده بود یا بدهکار بودم حتی یک ریال باید 50 کیلومترا ز یگان تانزدیکترین شهر رو میرفتم وفیش میزدم وبهشون میدادم تا تسویه کنن.
در کل فرمول مشخصی نداره فرق میکنه
سلام . من 1/6 اعزامم .
کد مازاد خوردم . خوبه ؟ بده ؟ چیکار کنم . برم یا که تمدید کنم
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)