تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 435 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 2-

لطفا در مورد اويل 5 در تاپيك خودش بحث بشه :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    می دونم تایپیک شماره 4 با 5 جدا هستند ، اما چون این به هردو ربط داشت گفتم اینجا بذارم بهتره .
    راستی اگه پروفشنال بازی رو شروع کنیم لیئون لباس پلیس می پوشه ؟ آخه بازی من چون فارسی هست یه سری مشکل داره (قبلا توضیح دادم) همین جوری بعضی وقتها لباس پلیس می پوشید یا تبدیل می شد به مکس پین ، حالا می خوام بدونم واسه همه اینجوریه که رو پرفشنال لباس پلیس می پوشه یا فقط مال من !

به این عکس هم نگاه بکنید :

در طول بازی سازندگان بیشتر سعی کردند که چهره لیئون رو در زیر موهاش پنهان کنند و فقط در بعضی جاها قیافه اش معلوم میشه . نمی دونم این کارشون به خاطر ضعف در ساخت چهره لیئون هست یا می خواستند موهای خوش حالت و زیبای اونو نمایش بدن . درکل اگه اون موها نبود لیئون بیشتر شبیه شمالی ها می شد . (قصد مسخره کردن یا اهانت ندارم)

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

می دونم تایپیک شماره 4 با 5 جدا هستند ، اما چون این به هردو ربط داشت گفتم اینجا بذارم بهتره .
    راستی اگه پروفشنال بازی رو شروع کنیم لیئون لباس پلیس می پوشه ؟ آخه بازی من چون فارسی هست یه سری مشکل داره (قبلا توضیح دادم) همین جوری بعضی وقتها لباس پلیس می پوشید یا تبدیل می شد به مکس پین ، حالا می خوام بدونم واسه همه اینجوریه که رو پرفشنال لباس پلیس می پوشه یا فقط مال من !
    نه بعد از تموم کردن بازی یه سری گزینه ها برای شروع بازی بعدی اضافه می شه که یکیش لباس پلیس هستش

در طول بازی سازندگان بیشتر سعی کردند که چهره لیئون رو در زیر موهاش پنهان کنند و فقط در بعضی جاها قیافه اش معلوم میشه . نمی دونم این کارشون به خاطر ضعف در ساخت چهره لیئون هست یا می خواستند موهای خوش حالت و زیبای اونو نمایش بدن . درکل اگه اون موها نبود لیئون بیشتر شبیه شمالی ها می شد . (قصد مسخره کردن یا اهانت ندارم)
    من اینطوری فکر نمی کنم این لئون توی شماره دوم هم موهاش همینطوری باد می خورد بعدشم طراحی مو که ربطی به طراحی چهره نداره اول باید سر و صورت کامل باشه بعد بهش مو اضافه بشه کلا صورتش ضعفی نداشت فقط دماغش گنده بود!

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

شمام بیکار شدید به چه چیزایی گیر می دینا!
    من الان یه چیزایی می گم برق سه فاز از کلت بپره!!
    دقت کردی اشلی قبل از لیوان میزبان لاس پلاگاس شده بود؟
    دقت کردی که ---- چند بار وحشی شده بود کنترل خودشو از دست داده بود؟
    دقت کردی با اینکه لاس پلاگاس بیشتر تو بدن اشلی بود ولی انگار نه انگار(فقط یه دفه تحت فرمان سدلر در اومد که اونم خســــــــته نباشه)
    من فکر می کنم تو راه بازگشت اشلی وحشی شده سر لیئون رو کرده زیر آب یا از پشت خفه ش کرده باشه

نکته دوم اینکا اون یارو بیگ چیز (که خیلی شبیه بن لادنه) خیلی سرعت حرکتش زیاده!
    یه جا ---- می ره داخل یه ساختمونی یه سایه سیاه خیلی سریع از جلو چشش رد می شه می ره پشتش بعد می بینیم بیگ چیز بوده!
    ولی چرا بیگ چیز اون موقع که شعله های آتیش به طرف بشکه حاوی موارد مشتعل شونده(!) حرکت می کردن سر جاش وایساده بود که شاهد انفجار باشه؟
    اگه می خواست لاس پلاگاس درون خودشو فعال کنه مجبور نبود جون خودشو کم کنه! تو نبرد با لیوان خود به خود این اتفاق می افتاد دیگه!!!

نکته سوم هم قبلا اشاره کردم تو همین تاپیک:
    مگه ---- چاقو شو برای باز کردن اِیدا پرت نکرده بود طرفش (قبل از غولاخر!!!) پس اون چاقو رو که تو مبارزه با سدلر می کنه تو چشش() از کجاش در آورده؟

نکته چهار مدر مورد سالازار بود که نمی دونم چرا یادم نمیاد!

پ ن: l e o n چرا غیلتر شده تو متن؟؟؟؟؟

4. 2 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

نکاتی که گفتی جالب بودن اما آخه قیافه لیئون رو خوب نساختن ، منظورم فقط چهرش هست ، بدون مو فرضش کنین . ببینین چقدر ضایع میشه ! البته خوب هرکسی با یه مدل لباس و مو زیبا میشه . لیئون هم همین شکلی بهتره .راستی من یه دی وی دی اویل 4 رو از شرکت دارینوس خریدم ، روی 13 تا سیستم نصب شده اما روی سیستم یکی از دوستام نصب نمیشه ، اول که بعد از نصب کامل شماره سریال می خواست ، بعد از کرک کردنش هم میگه سی دی یا دی وی دی اصلش رو بذارید . مشکل از کجاست ؟

پ ن: l e o n چرا غیلتر شده تو متن؟؟؟؟؟
    کلمه Leon به فارسی فیلطر شده . به این شکل بنویسش لیئون یا لئون .
    فکر کنم به خاطر اینه که Lion یه شرکته تبلیغ محصول میشه !

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شمام بیکار شدید به چه چیزایی گیر می دینا!
    من الان یه چیزایی می گم برق سه فاز از کلت بپره!!
    دقت کردی اشلی قبل از لیوان میزبان لاس پلاگاس شده بود؟
    دقت کردی که ---- چند بار وحشی شده بود کنترل خودشو از دست داده بود؟
    دقت کردی با اینکه لاس پلاگاس بیشتر تو بدن اشلی بود ولی انگار نه انگار(فقط یه دفه تحت فرمان سدلر در اومد که اونم خســــــــته نباشه)
    من فکر می کنم تو راه بازگشت اشلی وحشی شده سر لیئون رو کرده زیر آب یا از پشت خفه ش کرده باشه

نکته دوم اینکا اون یارو بیگ چیز (که خیلی شبیه بن لادنه) خیلی سرعت حرکتش زیاده!
    یه جا ---- می ره داخل یه ساختمونی یه سایه سیاه خیلی سریع از جلو چشش رد می شه می ره پشتش بعد می بینیم بیگ چیز بوده!
    ولی چرا بیگ چیز اون موقع که شعله های آتیش به طرف بشکه حاوی موارد مشتعل شونده(!) حرکت می کردن سر جاش وایساده بود که شاهد انفجار باشه؟
    اگه می خواست لاس پلاگاس درون خودشو فعال کنه مجبور نبود جون خودشو کم کنه! تو نبرد با لیوان خود به خود این اتفاق می افتاد دیگه!!!

نکته سوم هم قبلا اشاره کردم تو همین تاپیک:
    مگه ---- چاقو شو برای باز کردن اِیدا پرت نکرده بود طرفش (قبل از غولاخر!!!) پس اون چاقو رو که تو مبارزه با سدلر می کنه تو چشش() از کجاش در آورده؟

نکته چهار مدر مورد سالازار بود که نمی دونم چرا یادم نمیاد!

پ ن: L e o n چرا غیلتر شده تو متن؟؟؟؟؟
    ممنون متن جالبی بود
    این سدلر کیه؟

کلمه leon به فارسی فیلطر شده . به این شکل بنویسش لیئون یا لئون .
    فکر کنم به خاطر اینه که lion یه شرکته تبلیغ محصول میشه !
    من که الان این کلمه رو هم به فارسی و هم به انگلیسی تایپ کردم مشکلی نبود.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

من که الان این کلمه رو هم به فارسی و هم به انگلیسی تایپ کردم مشکلی نبود.
    شما به فارسی بنویس لیئون می بینید به این شکل : ل ی و ن
    در اینجا هم یه بار دیگه برای تست می نویسم : ----

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

اما آخه قیافه لیئون رو خوب نساختن ، منظورم فقط چهرش هست ، بدون مو فرضش کنین . ببینین چقدر ضایع میشه !
    خیلی از آدما بدون مو قیافه شون ضایه می شه!
    همه که مث مامور47 نیستن که!
    تازه غیر از اون تمام تلاش طراح ها اینه که شخصیت های اول بازی خوش قیافه باشن این کلا یه جور قانون نا نوشته ست!
    حالا شما می گید نمی دونم بدون مو ضایه ست یا دماغش گنده ست و اینا!
    من یه دی وی دی اویل 4 رو از شرکت دارینوس خریدم ، روی 13 تا سیستم نصب شده اما روی سیستم یکی از دوستام نصب نمیشه ، اول که بعد از نصب کامل شماره سریال می خواست ، بعد از کرک کردنش هم میگه سی دی یا دی وی دی اصلش رو بذارید . مشکل از کجاست ؟
    شاید با ویستا سازگار نیست!

این سدلر کیه؟
    سدلر خان دایی منه شما خودشو نا راحت نکن
    (Lord sadler رئیس شیطان پرستاست دیگه! همون که آخر بازی یه چشم گنده از تو دهنش میاد بیرون که من هنوز در گیر اینم که این چشمو از کجاش آورده!!!!)
    Last edited by *Necromancer; 24-02-2009 at 21:41.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

شاید با ویستا سازگار نیست!
    ممنون ! ویندوزش XP sp2 هست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان کسی سیو مرحله 2-2 این بازی رو نداره سیوم پاک شده لطفا کمک کنید

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

یه سوال این نسخه 4 بازی برای چه سالی هستش؟ نشستم بازی رو دانلود کردم چقدر افتضاحه کنترل بازی(به خصوص با کیبورد ) گرافیکشم که خیلی پایینه حداقل باید برای 7-8 ساله پیش باشه درسته؟؟ حیفه این همه وقت+حجم اینترنتمو که صرف دانلود این بازی کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •