تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 535 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 5348

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات ویندوز ویستا

حـــــرفـه ای ORIGINAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من 4 گیگ رم دارم رو سیستمم ولی نمی دونم چرا ویستا می زنه 3 گیگ

احتمالا ویستای شما x86 هست...همینجوریه...در واقع اصلا نیازی هم نیست که 4 گیگ نشون داده بشه یا استفاده بشه..برای 32 بیت 3 گیگ و 4 گیگ چندان تفاوتی ندارند..

2. 2 کاربر از ORIGINAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ORIGINAL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آیا همونطری که توی ایکس پی فونت نصب می کنیم برای ویستا هم فونت داریم که بتونیم توش نصب کنیم ؟اگه هست لطفا لینک کنید
    با سپاس
    مسلمه که هست..شما تو google یه سرچ کوچیک بزنی تا دلت بخواد پیدا میشه...

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

منظورتون رو نفهمیدم..بیشتر توضیح بدید که چی میخواید...
    وقتی موس دور آیکون ها قرار میگیره یک هاله ی مربعی شکل دورش رو میگیره خب ؟ می خوام ببینم میشه اینو برش داشت ؟

داره خودمونی میشه treat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام
    من به یک ارور در ویستا برخوردم که هروقت ویندوز بالا میاد روی صفحه ظاهر میشه این ارور مربوط به windows Defender هستش با این شماره 800106ba در ضمن هر وقت هم بر روی خود windows Defender کلیک می کنم باز این ارور میاد اینطور که معلومه انگاری این windows Defender از کار افتاده ! !
    میشه کمک کنید؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

این windows Defender از نظر من یک موجود مزاحمه، احتمالا برای شما هم همین طور باشه. من که خودم را به کلی از شرش راحت کردم. از طریق Control Panel->Administrative Tools->Services از کار انداختمش...

اما مشکل خودم:
    من یک سری مشکل دارم که همشون یک جورایی به هم پیوسته هستند. مشکلی در نصب آپدیت های ویستا داشتم که در تاپیک مربوطه مطرح کردم اما هیچ جوابی نگرفتم. مشکل این بود که یک آپدیت نصب نمی شد. با جستجو در سایت مایکروسافت متوجه شدم که این آپدیت مربوط به BitLocker Drive Encryption است که غیر فعاله اما هر کاری کردم نتونستم فعالش کنم. دلیل غیر فعال بودنش را عدم وجود یک سری فایل های سیستمی لازم و درست نبودن پارتیشن بندی ذکر کرده بود. به خاطر همین تصمیم گرفتم ویندوز رو به کلی عوض کنم و مجددا نصب کنم. این کار را کردم اما باز هم با پیغام خطاهای قبل مواجه شدم.
    اما مشکل دیگه که به نوعی به این قضیه مرتبطه مشکل نداشتن Hibernate است. جالب اینه که قبل از نصب مجدد ویندوز و زمانی که کل هارد من 4 پارتیشن داشت، همین مشکل وجود داشت. اما وقتی 2 پارتیشن را پاک کردم و کل هارد دارای 2 پارتیشن بود، گزینه ی هایبرنت دوباره فعال شد. حالا که دوباره ویندوز ریختم و باز هم 4 پارتیشن دارم، مجددا هایبرنت نمیشه. یعنی وقتی گزینه ی هایبرنت رو انتخاب می کنم چند لحظه مانیتور خاموش میشه (انگار که فرآیند هایبرنت داره انجام میشه) اما دوباره مانیتور روشن میشه و صفحه ی log in ظاهر میشه.
    واقعا گیج شدم نمی دونم این اشکال ها از کجا پیدا میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Dreamy love

پيش فرض

چیجوری میشه windows security alerts موقعی که ویندوز بالا میاد نشون نده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

به کنترل پنل بروید و security Center را باز کنید. در قسمت سمت چپ پایین ترین گزینه یعنی change the way security center alert me را انتخاب کنید و در پنجره ی باز شده گزینه ی سوم را انتخاب کنید.

9. این کاربر از mohammad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mahdi_Co_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

دوباره میگم

مشکلی برام پیش اومده که اگه کمکم کنید ، ممنون میشم
    من به تازگی شروع به استفاده از ویندوز ویستا کردم. در مدیا پلیر نمیتونم بعضی از فیلم ها رو که AVI هستن ، اجرا کنم (یعنی فقط صدا میاد....تصویر ندارم)
    در ضمن...KMPlayer رو هم نصب کردم...فیلم اجرا شد ، ولی تصویر بی کیفیت بود....در صورتی که در ویندوز XP ، کلیه ی فیلم های با فرمت AVI فوق العلاده با کیفیت پخش میشد...طوری که فرمت AVI با فرمت HD برابری می کرد....اشکال از کجاست؟
    البته نا گفته نماند که من در ویندوز چند مجموعه codec نصب کردم...آیا با نصب Codec مخصوص ویندوز ویستا مشکلم حل میشه؟اگه جواب شما مثبت هست ، یه لینک از جدیدترین Codec ویندوز ویستا برام بزارید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Dreamy love

پيش فرض

دوباره میگم

مشکلی برام پیش اومده که اگه کمکم کنید ، ممنون میشم
    من به تازگی شروع به استفاده از ویندوز ویستا کردم. در مدیا پلیر نمیتونم بعضی از فیلم ها رو که AVI هستن ، اجرا کنم (یعنی فقط صدا میاد....تصویر ندارم)
    در ضمن...KMPlayer رو هم نصب کردم...فیلم اجرا شد ، ولی تصویر بی کیفیت بود....در صورتی که در ویندوز XP ، کلیه ی فیلم های با فرمت AVI فوق العلاده با کیفیت پخش میشد...طوری که فرمت AVI با فرمت HD برابری می کرد....اشکال از کجاست؟
    البته نا گفته نماند که من در ویندوز چند مجموعه codec نصب کردم...آیا با نصب Codec مخصوص ویندوز ویستا مشکلم حل میشه؟اگه جواب شما مثبت هست ، یه لینک از جدیدترین Codec ویندوز ویستا برام بزارید
    این و نصب کن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از hosseinmusicmaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان در هنگام کار با یاهو مسنجر این ارور میاد و میره بیرون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •