تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 597 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

من رو CAT6 یه روتر بالا آوردم یه Repeater هم وصل کردم به <ر س ی ور> و PS5 آینده
    روی روتر بصورت وایرلس دارم با CAT6 حدود ۲۵۰ مگ میگیرم. روی <ر س ی ور> سرعت ۱۰۰ هستش از Repeater میگیره که CAT.5e هستش. CAT6 تا ۱Gbit رو ساپورت میکنه بنظرم وسواس نداشته باش. بیشتر پیگیر باش ته سرعتت رو باز کنن. به نصاب بگو، اگر قالتاق نباشه با اپراتور ۲۰۲۰ میتونه کارت رو اوکی کنه
    سرعت که گفتن باز میزاریم تا 300 350. ولی فقط روی یکی از سرویسهاتون که پیش پرداخته. اون یکی فوقش تا 200 250 باز باشه و در پیک مصرف هر دو سرویستون میرسه به همون سرعتی که خریدید، ولی کم اتفاق میفته. آخه هنوز کاربری نداره تو شهر ما. در مجموع 970 نفر از FTTH دارن استفاده میکنن.
    نه بابا رییس فیبر نوری مرکز مخابراتیه ما خوش قول و پیگیر هستش. اصلا نیاز نیست که با 2020 چیزی رو هماهنگ کنم، به خودش بگم ردیف میکنه که کرده تا الان انصافا.
    در ضمن با شخصی که در 2020 مسئول سرویسهای FTTH هستش هم در ارتباط مستقیمم، حتی ایشونم دیگه میگه هر کاری داشتی که نیاز به تغییر بود به خود رییس بگو. دستور بده ما انجام میدیم.

2. این کاربر از nasi1962 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2021

پيش فرض

فک کنم اینی که میگی رو چند روزه پیش رییس فیبرنوریه مرکز بهش اشاره کرد، دقیقا بعد از نصب FAT گفتش که باید ارتباط تا مرکز بخوره و تایید بشه که تو یک روز انجام شد
    دقیقا دو تا کابل میاد تو خونه، با اتصال در هر جایی که مد نظر باشه. گفتن هر کابل قابلیت رزرو یک سرویسه دیگه رو هم داره. که برای شما چون دو تا کابل استفاده میشه، اینطوریه که شما بعدا میتونی دو تا سرویسه دیگه هم بگیری، یعنی 4 سرویس روی دو کابل.
    قیمت CAT7 عجیب گرونه تو بازار، آشغالترینش 140 داشتن تا 500 هزار تومن برای هر متر. ولی CAT6 از 7 هزار تومن بود تا 200 هزار تومن. بیخود و بی جهت گرون بودن. همونو متراژی بگیرم ارزونتر در میاد.
    البته کابله LAN بخاطره ضخیم بودن و تعداد کانکته بالا روی یک دستگاهه کوچکی مثل مودم، کلی دردسر درست میکنه. مودم هم سر جاش بازی بازی میکنه از سنگینی و خشک بودنه کابلها و بهم میریزه کاسه کوزه صاحاب رِ.
    برای PS5 و PC همین CAT7 رو میگیرم و برای PC 2 هم CAT6. بقیه هم همون WIFI کافیه فک میکنم. IPTV فوقش 10 مگابیت جواب بده بسه براش.
    پس برنامه این شد که 2 تا کابله CAT7 و یدونه CAT6 مرغوب، جداگانه میگیرم و میدم سوکت بزنن.

کابل Cat 7 میخواهی چیکار؟ مگه سرعت 10 گیگابیتی گرفتی؟ چون کابل لن های قدیمی هم تا 1 گیگابیت ساپورت میکنن

5. 2 کاربر از فایبر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

کابل Cat 7 میخواهی چیکار؟ مگه سرعت 10 گیگابیتی گرفتی؟ چون کابل لن های قدیمی هم تا 1 گیگابیت ساپورت میکنن
    سرعتش که مهم نیست، فرقی ندارن با هم زیر یک گیگابیت. مهم پایداریه کانکشن و تکنولوژیه جدیدتره داداشه من. سرعتم 50 مگابیت باشه بازم Cat7 رو ترجیح میدم به 5 و 6

7. 2 کاربر از nasi1962 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

درود.
    دوستان سرعت کدام سرویس های فیبرنوری بیشتره؟
    پیش پرداخت یا پس پرداخت؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

درود.
    دوستان سرعت کدام سرویس های فیبرنوری بیشتره؟
    پیش پرداخت یا پس پرداخت؟
    پیش پرداخت و پس پرداخت
    هر دو پسوند محدود داره
    منظورشون سرعت ه

شهرهای بزرگ تر شمال غرب کشور بیشتره ..
    مثل همین دوست عزیز فرهنگ از همدان

شهرستان ما افتضاحه

موفق باشید

10. 2 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

کابل کشیهامون تموم شد. یه 25 متری هم از برآورد اولیه بیشتر شد برای هر دو تا کابل.
    فقط موند فیوژنها، که پیمانکار گفت من اگر بزنم Fast میزنم برات. و فیوژن اصلا یاد ندارم بزنم، ولی من اصرار کردم حتما باید فیوژن بشه.
    گفت به یه فیوژن کار میگم بیاد کارشو بکنه هر چه سریعتر که سرویسهارو تحویل بدم تا فردا ظهر. گویا باید 4 تا فیوژن بخوره. حتی میگه اگر بخوای دو تا خط رزروتم فیوژن میکنیم، البته اگر نیاز داشتی، که اونم دوباره 4 تا فیوژن میخواد که فعلا لازمم نمیشه.
    قیمت فیوژنهارو هم حساب کرد تقریبا 700 800 درمیاد.
    میگه فیوژن اگر بزنی بعدا که کابل پاره بشه خیلی راحتتر میتونن درستش کنن ولی Fast بخوره کلاهت پس معرکست، و برای طولانی مدت فیوژن بهتره.
    یوزر و پسوردها هم همه دست خود پیمانکار بود که موقعه نصب، اینترنت قابله دسترس هست در همون لحظه.
    بقیه مشترکهارو گفتم Fast بزن صفا کنن. بخندیم بهشون.
    فعلا کابلهارو از پشت بوم تا دم پنجره کشیدیم تا فردا بقیه کارو استارت بزنیم بعد از فیوژنها. هر کدومشونم 2Core هستش. دمپاییم چه قشنگه

12. 3 کاربر از nasi1962 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

سلام .
    یه سوال داشتم .امروز اومدن کابل مارو کشیدن. یه مودم رو هم تحویل خونه دادن متاسفانه خودم شهرستانم نبودم از نزدیک مودم و تحویل بگیرم. سوال اینه که مودم پورت سبز و آبی بغیر از رنگ پورت تفاوت ظاهری دیگه ای هم دارن که بشه تشخیص داد تفاوتو؟ یا تو نوشته های زیر مودم اشاره ای به پورت سبز و آبی بودن دستگاه شده ؟

14. این کاربر از alirezabz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

تمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــام

هر دو تا سرویسا وصل شد.تا 475 هم تست گرفتم برای هم دان هم آپ..... فعلا با کاکتوره Fast نصب شده. و هنوز فیوژنها مونده.
    از تمامیه خانواده های رستمی، بستگان، آشنایان کمال تشکر را دارم.

16. 2 کاربر از nasi1962 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

این فعلا با کانکتوره Fast هستش. و با فیوژن نصاب گفت تا 18 19 میاد پایین افت مسیر. هر دو تا سرویس هم همینه دقیقا

18. 2 کاربر از nasi1962 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •