تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 827 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دل‌پيه‌رو:با قلبم تصميم گرفتم

الساندرو دل‌پيه‌رو سمبل و غرور يوونتوس، پرافتخارترين و بزرگ‌ترين باشگاه ايتاليا اسكودتوي فصل گذشته را شايسته و لايق تيمش مي‌داند.
    يووه با احترام حركت كرده است و به زودي زود با شكوه و جلال خاصي دوباره باز خواهد گشت.
    او دوباره بازگشته و تصور مي‌كنيم الكس مي‌خواهد به روزهاي اوج و قدرت خود بازگردد. دل‌پيه‌رو بلافاصله پس از رسيدن به آمريكا در مصاحبه‌اي شركت كرد.
    مهاجم سرشناس ايتاليايي‌ها درباره يوونتوس و نتايجش در آينده مي‌گويد: به آينده مطمئن هستم، يووه نتايج باشكوه و شايسته‌اي را كسب خواهد كرد.
    الكس تصميمش را گرفته است و مي‌خواهد در تيم مورد علاقه‌اش بماند و براي يووه بازي كند.
    مطمئنا او نيز مانند هر ستاره‌اي تمايلي به بازي در سري B ندارد اما كاپيتان در يووه خواهد ماند و تيم و بازيكنانش را براي پيروزي و صعود به سري A راهنمايي و هدايت خواهد كرد.
    تصميم‌گيري براي ماندن چقدر مشكل بود؟
    هيچ مشكلي نداشتم. كاملا مطمئن بودم و شفاف بود و بدون هيچ مشكلي اين تصميم را گرفتم. ما قدرتمند بوديم و سال گذشته هم با قدرت بازي كرديم.
    در ضمن مربي تغيير كرده است و مطمئنا با مربي جديد تفكرات و روش تيم هم تغيير خواهد كرد.
    ما جام‌جهاني را فتح كرديم و فكر مي‌كنم با ندود هم عقيده باشم، من فهميدم كه يووه به بازيكنان مهم و باارزش احتياج دارد و در اين شرايط براي ترقي و بازگشت به موفقيت گذشته‌اش نيازمند كمك است و درست نيست تيم و طرفدارانش را تنها بگذاريم.
    طرفداران مدير جديدي را مي‌خواهند كه كاملا متفاوت است. بايد مي‌ماندم.
    تو مي‌توانستي از يوونتوس جدا شوي؟
    من هميشه با عشق و لذت به فوتبال نگاه مي‌كنم و وقتي تصميم به ماندن گرفتم كاملا مطمئن بودم با اطمينان اين تصميم را گرفته‌ام. هرگز درباره ترك يووه فكر نكرده‌ام.
    من 2 سال خيلي سخت را پشت‌سر گذاشتم اما اكنون با مديريتي جديد شروع خواهيم كرد بنابراين مي‌‌توانم به فوتبال بازي كردن خود همان طور كه به آن عشق مي‌ورزم و دوست دارم بازگردم.
    خيلي از بازيكنان از يووه جدا شده‌اند. تاردلي درباره آنان مي‌گويد: «ما آنان را خائن نمي‌ناميم.»
    آنها تصميم به ترك تيم گرفتند و ما به انتخاب آنان احترام مي‌گذاريم. من خوب مي‌فهمم بازيكنان مي‌خواهند قهرماني ليگ قهرمانان را تصاحب كنند جامي كه ما هرگز به دست نياورده‌ايم. نگاه كنيد به كاناوارو و زامبروتا در طي اين 2 سال اخير ناكام شدند. اين حقيقت دارد من تمام اين افتخارات را كسب كرده‌ام. باور كردن باطل و حذف يك اسكودتو از تاريخ باشگاه ويترين افتخارات بسيار مشكل است و كسي به راحتي اين مساله را درك نمي‌‌كند. گرفتن چنين پيروزي خيلي سخت است. اين تصميم خيلي سنگين و مشكل است.
    در اين برهه از زمان تلاش مسوولان بر اين است تا ساير بازيكنان و مهره‌هاي كليدي از جمله تر‌زه‌گه را در تركيب تيم حفظ نمايند.
    اين كار من نيست و من نمي‌توانم در اين مساله دخالت كنم و نمي‌خواهم دخالتي نيز داشته باشم. يك هفته را بدون تلفن و ارتباط در جزيره‌اي گذراندم. فكر مي‌كنم تنها بايد صبر كنيم. ما براي كسب نتيجه احتياج به بازيكنان قدرتمند داريم. واقعا از ماندن بوفون و ندود خوشحالم.
    جام‌جهاني آرامش را از ما گرفت اما ما دوباره آن را پيدا خواهيم كرد طرفداران بايد آرام باشند و به ما اطمينان داشته باشند.
    آيا بازي آخر فصل پيش در باري و زماني كه جشن قهرماني را به پا كرديد، به ياد داري؟
    يك خاطره به ياد ماندني و زيبا كه هميشه در ذهنم خواهد ماند. وقتي وارد زمين شدم و گل زدم تصور مي‌كنم همه فهميدند كه مهاجم فوق‌العاده‌‌اي هستم به اين پيراهن انس و تعصب دارم، مردم و ديدند كه ما شايسته هستيم.
    هم‌اكنون آن اسكودتو و قهرماني از آن اينتر است، كاناوارو معتقد است اينتر‌ها آن را از شما ربوده‌اند؟
    بله، كاملا درست است. چون ما لايق بوديم و شايستگي خود را در زمين نشان داديم. از شنيدن صحبت‌هاي بازيكنان اينتر كه خود را شايسته اسكودتو مي‌دانستند خسته شدم، ما بازيكنان در زمين بوديم كه بازي كرديم و پيروزي كسب كرديم. در هر حال اين جام قهرماني را از ما گرفتند ولي مطمئن باشند كه اين قهرماني را از جسم و قلب ما نمي‌توانند جدا كنند.
    اما امروز اسكودتو را بر سينه و پيراهن ويه‌را مي‌بينيد آيا اين يك شوخي است؟ به نظر شما مسخره نيست؟
    نه،‌ براي من جالب است. پاتريك قهرماني اروپا و قهرماني جهان را تصاحب كرده است.
    ميلان با شما به سري B سقوط كرد، اما دوباره برگشت و به ليگ قهرمانان راه يافت.
    بله، اما نمي‌خواهم اين موضوع دوباره تكرار كنم و به ياد بياورم چرا كه اين اتفاق رخ داده و پرداختن بيشتر اين قضيه دردي را دوا نمي‌كند. براي ما تغييري صورت نگرفت حتي لاتزيو و فيورنتينا هم شرايط‌شان تغيير كرد.
    يووه از سري A‌به B سقوط كرد با اين تفاوت كه كسر 30 امتياز به 17 امتياز تغيير داده شد و حالا با اين جريمه اميد بيشتري به صعود خواهيم داشت.
    اميد فراواني به بازگشت به سري A دارند؟
    ما اميد فراواني به برقراري عدالت داريم و من توضيح بيشتري نمي‌توانم بدهم.
    از قبل با دشام صحبت كرده بودي؟
    بله، او در عرصه بازيگري بهترين هم‌بازي من بوده و هم اكنون بهترين مربي خواهد بود. انسان‌هاي موفق و بزرگ هميشه در همه عرصه‌هاي زندگي موفق‌اند و گذر از مرحله‌اي به مرحله ديگر باعث افت و تغيير آنان نمي‌شود، همان طور كه ديديد او در موناكو افتخارات و پيروزي‌هاي مهم و باارزشي را كسب كرد.
    ايگور تودور مي‌گفت: «در زمان مربيگري‌ كاپلو جو يوونتوس همراه با ترس بود اما با مربي جديد شرايط تغيير كرده است به طوري كه مي‌توان به راحتي شاد بود و خنديد.»
    به نظر مي‌رسد حق با تودور است. شرايط يووه تغيير كرده است و ما به بهتر شدن اوضاع كمك خواهيم كرد.
    من نيز با نبود كاپلو با 30 سال سن به مانند 18 سالگي‌ام بازي خواهم كرد.
    از كاپلو صحبت نمي‌كني؟
    نه، براي او تاريخ صحبت خواهد كرد.
    طرفدار بارسلونا خواهي بود يا رئال؟
    طرفدار يوونتوسي‌هاي حاضر در زمين خواهم بود.
    علاقه‌‌مندي كه پسوتو نيز در يووه بماند؟
    كار كردن با جان لوكا بسيار خوب خواهد بود و مطمئنا او در كنار ما و با ما خواهد بود.
    تنها گلي كه در سري B به ثمر رساندي؟
    در بازي پادووآ برابر تونانا كه 5 بر صفر بازي را برديم و من گل چهارم را به ثمر رساندم.
    درست است كه 22/11/1992 دوست و هم‌بازي تو دي‌ليويو هم به خاطر عشق به پيراهنش همراه فيورنتينا در سري C بازي كرد، درست مانند تو.
    آنجلو با عشق به فوتبال زندگي مي‌كرد و تمام زندگي‌اش فوتبال بود همان طور كه من دوست دارم.
    او در نوع خود بي‌نظير بود.
    توتي مي‌خواهد از تيم ملي خداحافظي كند. نظر شما چيست؟
    در اين باره حداقل در اين زمان فكري نمي‌كنم. ما در كنار هم در جام‌جهاني بازي كرديم و با قهرماني و پيروزي در كنار هم شادي كرديم. من آرزو دارم او را در مسابقات اروپايي آينده ببينم و خودم هم در تركيب تيم ملي باشم، اين هدف من است.
    پس از كسب قهرماني جام‌جهاني با موجي صحبت نكردي؟ اين عجيب نيست كه موجي با كاپيتان يووه صحبت نكرده است.
    ما هيچ گفت‌وگويي تلفني نداشتيم اما او قدرت و ارزش قهرماني ما را تاييد كرد.
    پيام و صحبت آخر با تيفوسي‌هاي يوونتوس.
    ما بازخواهيم گشت. تمايل زيادي به نبرد و جنگيدن داريم و اطمينان و اعتقاد ما همچنان مثل گذشته با روحيه‌‌اي جنگنده و با عشق و اطمينان به پيراهن و پرچم سياه و سفيد يوونتوس و با حمايت و تكيه خانواده‌ها و مديران جديد خواهد بود. دوباره و خيلي زود به دوران اوج و شكوفايي و عظمت خود بازخواهيم گشت.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض شكست اوساسونا مقابل راسينگ سانتاندر؛نكونام در تركيب ثابت بازي كرد

تيم اوساسونا با جواد نكونام در ديداري تداركاتي مقابل راسينگ سانتاندر شكست خورد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تيم فوتبال اوساسوناي اسپانيا در يك بازي دوستانه مقابل تيم راسينگ سانتاندر با نتيجه 2 بر صفر مغلوب شد. جانجو در دقايق 37 و 89 گلهاي راسينگ را به ثمر رساند.
    در اين بازي جواد نكونام ملي پوش ايراني اوساسونا از ابتدا در تركيب اين تيم به ميدان رفت. از اين بازي 6 هزار نفر ديدن كردند.
    تيم اوساسونا روز دوشنبه در ورزشگاه خانگي‌اش در ديداري دوستانه به مصاف شاختار دونسك اوكراين مي‌رود.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض در ليست بازيكنان فصل جديد؛هاشميان هشتمين بازيكن گرانقيمت هانوفر

ليست بازيكنان هانوفر در فصل 7-2006 اعلام شد كه طي آن وحيد هاشميان با ارزش قراردادي معادل 2 ميليون يورو، هشتمين بازيكن گرانقيمت تيمش معرفي گرديد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ در اين ليست بازيكناني چون روبرت انكه (5/6 ميليون يورو) پيري اشتاينر (8/3 ميليون يورو) توماس برداريج و فرانك فرنهورست (هر دو 25/3 ميليون يورو) استيون چروندولو و هانو بالتيش (هر دو 3 ميليون يورو) و آلتين لالا (5/2 ميليون يورو) بالاتر از هاشميان قرار گرفته‌اند.
    در مورد هانوفر گفتني است، اين تيم با از دست دادن 16 بازيكن خود و جذب 13 بازيكن جديد، تغييرات گسترده‌اي براي شركت در فصل جاري رقابتهاي بوندس ليگا داشته است.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مشاور فني تيم ملي در تمرين سوريه

يكي از مشاوران فني تيم ملي فوتبال كشورمان تمرين تيم ملي سوريه را زير نظر خواهد گرفت.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اين مشاور فني تيم ملي ، آناليز تمرينات تيم سوريه را در دستور كار دارد.
    تيم ملي سوريه امشب وارد تهران مي‌شود و فردا در زمين شماره 2 كمپ تيم‌هاي ملي به تمرين مي‌پردازد. اين تمرين ساعت 17 آغاز مي‌شود.
    آخرين تمرين تيم سوريه روز قبل از بازي در زمين شماره يك آزادي از ساعت 18 تا 19 خواهد بود.
    ايران و سوريه روز چهارشنبه ساعت 18 در استاديوم آزادي مقابل هم قرار خواهند گرفت.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض اولين دوره پيكارهاي فوتسال قهرماني باشگاه‌هاي آسيا؛ايران درخواست ميزباني كرد

طي نمابري كه روز يكشنبه به دفتر فدراسيون فوتبال كشورمان ارسال شد، كميته فوتسال كنفدراسيون فوتبال آسيا برگزاري اولين دوره پيكارهاي فوتسال قهرماني باشگاه‌هاي اين قاره در ماه فوريه (حدود اسفندماه) را به اطلاع كشورهاي عضو رساند.
    عباس ترابيان رئيس كميته فوتسال فدراسيون فوتبال ايران، در گفتگوبا گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن تائيد اين خبر گفت: طي هماهنگي‌هاي صورت گرفته با آقاي كيومرث هاشمي قصد داريم سريعا درخواست ميزباني اين رقابتها را به كنفدراسيون اعلام نماييم. البته نماينده كشورمان در اين مسابقات هنوز مشخص نيست و قصد داريم قهرمان بازي‌هاي فصل جاري را به جام باشگاه‌هاي آسيا اعزام كنيم.
    وي ادامه داد: اين مسابقات چند ماه قبل از شروع رقابت هاي قهرماني تيم‌هاي ملي بزرگسالان آسيا صورت خواهد پذيرفت.
    همين قضيه، شور و حال باشگاه‌ها براي كسب موفقيت در ليگ برتر فوتسال را افزايش مي‌دهد. ضمنا از اين پس باشگاه‌ها بايد برنامه‌هاي خود را با تقويم رقابت‌هاي بين‌المللي فوتسال وفق دهند.
    ترابيان در ادامه افزود: در اولين دوره بازي‌هاي قهرماني باشگاه‌هاي آسيا، تمام مقررات جديد بين‌المللي اعمال مي‌شود. اما براي انتخاب شهر ميزبان جام باشگاه‌هاي آسيا، بايد به اقصي نقاط كشور سفر كرد و شرايط را سنجيد. شهر ميزبان بايد حداقل 2 سالن مجهز به اسكوربرد، جايگاه تماشاگران، رختكن مناسب، امكانات لازم و هتل‌هاي بين‌المللي داشته باشد تا اعضاي كميته فوتسال آسيا در بازديدهاي خود نمره قبولي به آن بدهند. به همين خاطر در اولين گام، جمعه راهي شيراز مي‌شوم تا ضمن تماشاي يك بازي از ليگ برتر فوتسال، شرايط آن شهر براي ميزباني جام باشگاه‌هاي آسيا ارزيابي شود.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تورام:تصميم با خودم خواهد بود

ليليان تورام، مدافع كهنه كار و ملي پوش فرانسوي اظهار داشت، خود او در مورد آينده‌اش در فوتبال ملي تصميم‌گيري مي كند نه رايمون دومه‌نش.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ بازيكن 34 ساله بارسلونا كه قهرماني در يورو 2000 و جام جهاني 1998 را در كنار خروس‌هاي آبي تجربه كرده در گفت و گويي با ژورنال دو ديمانش فرانسه اذعان داشت كه خودش بايد وضعيت آمادگي اش را براي عرصه‌هاي ملي بسنجد، گرچه در جام جهاني 2006 آلمان بسيار خوب ظاهر شده و با هم تيمي هايش تا ديدار فينال پيش رفته است.
    با تمام اين اوصاف او از ديدار دوستانه تيم ملي فرانسه برابر بوسني و هرزگوين محروم ماند، چرا كه باشگاه بارسا، ليليان تورام را براي ديدار سوپرجام اسپانيا كه ميان آبي اناري پوشان نيوكمپ و اسپانيول خواهد بود، لازم دارد.
    تورام كه به خاطر دو گلش در مرحله نيمه نهايي جام جهاني 98 برابر كرواسي و كسب نتيجه 2 بر يك خاطره خوشي در اذهان دوستداران فرانسه باقي گذاشته، در ادامه گفت: "تصميم در مورد آينده ملي ام بر عهده خودم است. فكر مي‌كنم اگر هم قصد ادامه با تيم را نداشته باشم، سرمربي به نظرم احترام بگذارد. آنها نمي توانند مرا مجبور به ادامه کار كنند. همانگونه كه زيدان و ماكه ‌له له با تيم ملي خداحافظي كردند و به خواست خود بازگشتند. من هم اکنون قصد دارم تصميم نهايي را بعد از تفكر فراوان اعلام ‌كنم.
    در جام جهاني وضعيت مناسبي داشتم، اما شايد هميشه در آن سطح نباشم."
    گفتني است، تورام با 121 ديدار ملي بالاترين آمار را در ميان ملي پوشان فرانسوي دارد.
    وي معتقد است شانس زيادي دارد تا رايمون دومه‌نش براي ديدار 2 سپتامبر برابر گرجستان در مرحله مقدماتي يورو 2008 از وي دعوتي به عمل آورد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض براي برگزاري ديدار دوستانه مقابل بارسلونا؛كريمي و مونيخي‌ها در نيوكمپ

تيم فوتبال بايرن مونيخ به منظور انجام يك ديدار تداركاتي عازم اسپانيا مي‌شود.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ بايرن مونيخ روز سه‌شنبه 31 مرداد در ديداري دوستانه به مصاف بارسلونا خواهد رفت. اين بازي در ورزشگاه نيوكمپ شهر بارسلون اسپانيا برگزار خواهد شد.
    تيم بايرن مونيخ با تمامي بازيكنان خود به اسپانيا سفر خواهد كرد ولي با توجه به مصدوميت علي كريمي، احتمال حضور وي در اين مسابقه بسيار كم است.
    سفر بايرن مونيخ به اسپانيا در حالي صورت مي‌گيرد كه مسابقات بوندسليگا از اين هفته آغاز شده است.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض فولاد جمعه فهرست نهايي خود را اعلام مي‌كند؛مايلي كهن 10 بازيكن را خط مي‌زند

بازيكن تيم فولاد در پايان اردوي اين تيم در كرج ازفهرست نفرات خط خواهند خورد.
    به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛هم اكنون 35 بازيكن در اردوي فولاد به سر مي‌برند و براساس اعلام كادر فني اين تيم، در پايان اردوي كرج از بين اين بازيكنان 17 بازيكن بزرگسالان و 5 بازيكن اميد انتخاب خواهند شد و اسامي آنها به عنوان فهرست نهايي فولاد به فدراسيون و سازمان ليگ ارسال مي‌شود.
    مايلي كهن اسامي نفرات انتخاب شده و خط خورده را جمعه هفته جاري اعلام خواهد كرد.
    گفتني است، فولاد در حال حاضر در محل اردوي خود در كرج به سر مي‌برد و شنبه هفته آينده اردوي اين تيم به پايان خواهد رسيد.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بعد از يك وقفه كوتاه؛تيم ملي براي بازي با كره جنوبي استارت مي‌زند

تمرينات تيم ملي فوتبال ايران پس از بازي با سوريه، به منظور رويارويي با كره جنوبي ادامه مي‌يابد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تمرينات تيم ملي فوتبال ايران بعد از انجام مسابقه روز چهارشنبه در مقابل تيم ملي سوريه در مرحله مقدماتي جام ملتهاي آسيا به مدت چند روز تعطيل خواهد شد و پس از آن وارد مرحله جديد مي‌شود.
    پس از پايان مدت استراحت تيم ملي، تمرينات براي انجام مسابقه در مقابل كره جنوبي آغاز مي‌شود تيم ملي ايران 4 روز قبل از مسابقه با كره به سئول سفر كرده و خود را براي بازي روز شنبه 11 شهريور آماده مي‌كنند.
    كاروان تيم ملي فوتبال ايران با 18 تا 20 بازيكن به سئول عزيمت مي كند و با توجه به حساسيت بازي با كره جنوبي حضور لژيونرها در اين بازي احتمال زيادي دارد .

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض توتي بر سر دوراهي

در هر دوره‌اي از رقابت‌هاي بزرگ و معتبر زماني كه بازي‌ها به اتمام مي‌رسد تعدادي از بازيكنان فوق ستاره به يكباره تصميم مي‌گيرند دست از فوتبال ملي بكشند و به نوعي كفش‌هاي خود را آويزان مي‌كنند و بسياري از‌ آنان هم در مدت زماني كوتاه با بهانه قرار دادن كمك به تيم ملي دوباره پيراهن تيم ملي كشورشان را بر تن مي‌كنند.
    براي مثال بازيكناني چون پاول ندود، زين‌الدين زيدان و ليليام تورام از جمله افرادي بودند كه با پايان يافتن رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا در سال 2004 خداحافظي از فوتبال ملي را متذكر شدند اما در جام‌جهاني همراه تيم‌هاي ملي كشورشان بودند.
    در ايتاليا هم خداحافظي در اوج بازيگري از تيم ملي تبديل به يك عادت شده است و بر خلاف ساير كشورها بازيكناني كه اين تصميم را مي‌گيرند به سختي راضي به بازگشت مي‌شوند مثل پائولو مالديني كاپيتان تيم ملي ايتاليا در سال 2002 كه پس از ناكامي‌ آتزوري‌ها بازوبند را به فابيو كاناوارو سپرد و تلاش براي بازگرداندن او به تيم ملي هيچ نتيجه‌اي نداشت.
    در جام‌جهاني 2006 آلمان ايتاليا جام قهرماني را به دست آورد و اين بار بازيكني محبوب به نام فرانچسكو توتي حرف از خداحافظي زد.
    كاپيتان آ‌. اس رم و ستاره شماره 10 تيم ملي ايتاليا كه به رغم سختي‌هاي فراوان به آلمان 2006 رسيد و بازي‌هاي خوبي هم به نمايش گذاشت مثل پائولو مالديني پايش را در يك كفش كرده و از خداحافظي حرف مي‌زند، بهانه او خستگي و عدم توانايي زياد براي حضور در تيم باشگاهي و ملي است و وي فقط مي‌خواهد براي رم بازي كند.
    اظهارات متفاوتي در مورد تصميم‌ توتي به چاپ مي‌رسد و كارشناسان فوتبال هر كدام يك جور در مورد اين مساله قضاوت مي‌كنند و نظر مي‌دهند اما حقيقت اين است كه همه آنها دوست دارند ايتاليا در جام ملت‌هاي 2008 و جام‌جهاني 2010 توتي را به عنوان يك بازيكن باتجربه و وزنه‌اي معتبر در اختيار داشته باشد.
    از اين رو با نزديك شدن به بازي‌هاي مرحله مقدماتي جام ملت‌هاي اروپا موافقان و مخالفان خداحافظي فرانچسكو توتي با اظهار نظرات متفاوت حواشي اين تصميم را داغ‌تر مي‌كنند، اما عده‌اي معتقدند بايد توتي را در اتخاذ اين تصميم آسوده گذاشت و اجازه دهند اين ستاره محبوب در آرامش كامل و فضايي دور از اعمال نظرات عذاب دهنده در اين رابطه فكر كند.
    دونادوني اميدوار به بازگشت توتي
    روبرتو دونادوني، سرمربي جديد تيم ملي ايتاليا از جمله كساني است كه اميد زيادي به منصرف شدن فرانچسكو توتي دارد.
    دونادوني مي‌داند با نشستن جاي مارچلو ليپي كه توانسته بود ايتاليا را به مقام نخست جام‌جهاني 2006 برساند، وظيفه خيلي سنگيني را بر عهده گرفته است و به همين خاطر دوست دارد اكثر ستارگان تيم قهرمان جهان را حداقل براي رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا در سال 2008 به همراه داشته باشد.
    سرمربي جوان تيم ملي ايتاليا ابراز اميدواري مي‌كند تا بتواند در ملاقاتي كه با فرانچسكو توتي دارد او را متقاعد به منصرف شدن از خداحافظي كند و به همين خاطر از هفته‌ها قبل خود را براي اين ملاقات و جلب رضايت توتي آماده كرده است.
    ترس را مي‌توان در چهره دونادوني احساس كرد، او خوب مي‌‌داند وجود توتي در مركز هجوم تيم تا چه اندازه روي قدرتمند شدن آتزوري‌ها در اين بازي‌ها تاثير‌گذار است و نمي‌خواهد اين مهره ارزشمند را در اختيار نداشته باشد.
    روزنامه گاتزتا دلو اسپورت در گزارشي بازيكني چون كاناوارو، دل‌پيرو، توتي، گاتوزو، كامورانزي،‌ زامبروتا و پيرلو را نفرات ارزشمند و گرانبهاي تيم ملي ايتاليا نام برد كه مي‌توانند به دونادوني در راه رسيدن به عنوان با اهميت در يورو 2008 كمك كنند.
    توتي بر سر دوراهي
    در اين روزها اكثر فوتبالدوستان ايتاليايي در نظر‌سنجي‌ها و گزارش‌هايي كه تهيه مي‌شود خواهان حضور توتي در جام ملت‌هاي اروپاي 2008 هستند و اين موضوع باعث شده تا كاپيتان بزرگ رمي‌ها در مورد خداحافظي‌اش دچار ترديد شود.
    توتي قبل از جام‌جهاني 2006 و در جريان رقابت‌هاي سري A ايتاليا مقابل امپولي از ناحيه مچ پا دچار شكستگي شد و بلافاصله تحت عمل جراحي قرار گرفت، بازگشت او به ميادين نزديك به 3 ماه طول كشيد و در شرايطي كه بسياري از حضور او در جام‌جهاني مايوس شده بودند توتي با تمرينات فراوان و كمك پزشكان رم براي قرار گرفتن در تركيب نهايي فهرست ليپي آماده شد و در آلمان 2006 هم نمايش نسبتا خوبي داشت.
    حالا اين ستاره بزرگ از ترس اينكه دوباره دچار آسيب‌ديدگي شديد نشود تصميم گرفته تا كفش‌هايش را در تيم ملي ايتاليا آويزان كند اما زماني كه خواسته هوادارانش و آنهايي كه انتظار ندارند موفقيت تيم ملي ايتاليا به همان بازي فينال برلين ختم شود را مي‌شنود دچار ترديد مي‌شود.
    دوستان نزديك او از احتمال بازگشت به تيم ملي حرف مي‌زنند و مطمئن هستند توتي در يورو 2008 همراه آتزوري‌ها خواهد بود.
    مطبوعات ايتاليا هم در گزارش‌هاي مختلف توتي را يك ستاره باارزش براي تيم ملي ايتاليا در بازي‌هاي آينده نام بردند.
    با اين حال هنوز هيچ چيز مشخص نيست. فرانچسكو توتي يقين دارد منصرف شدن از اين تصميم يك ريسك بزرگ در زندگي‌اش است و بايد با دقت در مورد آن تصميم بگيرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •