الساندرو دلپيهرو سمبل و غرور يوونتوس، پرافتخارترين و بزرگترين باشگاه ايتاليا اسكودتوي فصل گذشته را شايسته و لايق تيمش ميداند.
يووه با احترام حركت كرده است و به زودي زود با شكوه و جلال خاصي دوباره باز خواهد گشت.
او دوباره بازگشته و تصور ميكنيم الكس ميخواهد به روزهاي اوج و قدرت خود بازگردد. دلپيهرو بلافاصله پس از رسيدن به آمريكا در مصاحبهاي شركت كرد.
مهاجم سرشناس ايتالياييها درباره يوونتوس و نتايجش در آينده ميگويد: به آينده مطمئن هستم، يووه نتايج باشكوه و شايستهاي را كسب خواهد كرد.
الكس تصميمش را گرفته است و ميخواهد در تيم مورد علاقهاش بماند و براي يووه بازي كند.
مطمئنا او نيز مانند هر ستارهاي تمايلي به بازي در سري B ندارد اما كاپيتان در يووه خواهد ماند و تيم و بازيكنانش را براي پيروزي و صعود به سري A راهنمايي و هدايت خواهد كرد.
تصميمگيري براي ماندن چقدر مشكل بود؟
هيچ مشكلي نداشتم. كاملا مطمئن بودم و شفاف بود و بدون هيچ مشكلي اين تصميم را گرفتم. ما قدرتمند بوديم و سال گذشته هم با قدرت بازي كرديم.
در ضمن مربي تغيير كرده است و مطمئنا با مربي جديد تفكرات و روش تيم هم تغيير خواهد كرد.
ما جامجهاني را فتح كرديم و فكر ميكنم با ندود هم عقيده باشم، من فهميدم كه يووه به بازيكنان مهم و باارزش احتياج دارد و در اين شرايط براي ترقي و بازگشت به موفقيت گذشتهاش نيازمند كمك است و درست نيست تيم و طرفدارانش را تنها بگذاريم.
طرفداران مدير جديدي را ميخواهند كه كاملا متفاوت است. بايد ميماندم.
تو ميتوانستي از يوونتوس جدا شوي؟
من هميشه با عشق و لذت به فوتبال نگاه ميكنم و وقتي تصميم به ماندن گرفتم كاملا مطمئن بودم با اطمينان اين تصميم را گرفتهام. هرگز درباره ترك يووه فكر نكردهام.
من 2 سال خيلي سخت را پشتسر گذاشتم اما اكنون با مديريتي جديد شروع خواهيم كرد بنابراين ميتوانم به فوتبال بازي كردن خود همان طور كه به آن عشق ميورزم و دوست دارم بازگردم.
خيلي از بازيكنان از يووه جدا شدهاند. تاردلي درباره آنان ميگويد: «ما آنان را خائن نميناميم.»
آنها تصميم به ترك تيم گرفتند و ما به انتخاب آنان احترام ميگذاريم. من خوب ميفهمم بازيكنان ميخواهند قهرماني ليگ قهرمانان را تصاحب كنند جامي كه ما هرگز به دست نياوردهايم. نگاه كنيد به كاناوارو و زامبروتا در طي اين 2 سال اخير ناكام شدند. اين حقيقت دارد من تمام اين افتخارات را كسب كردهام. باور كردن باطل و حذف يك اسكودتو از تاريخ باشگاه ويترين افتخارات بسيار مشكل است و كسي به راحتي اين مساله را درك نميكند. گرفتن چنين پيروزي خيلي سخت است. اين تصميم خيلي سنگين و مشكل است.
در اين برهه از زمان تلاش مسوولان بر اين است تا ساير بازيكنان و مهرههاي كليدي از جمله ترزهگه را در تركيب تيم حفظ نمايند.
اين كار من نيست و من نميتوانم در اين مساله دخالت كنم و نميخواهم دخالتي نيز داشته باشم. يك هفته را بدون تلفن و ارتباط در جزيرهاي گذراندم. فكر ميكنم تنها بايد صبر كنيم. ما براي كسب نتيجه احتياج به بازيكنان قدرتمند داريم. واقعا از ماندن بوفون و ندود خوشحالم.
جامجهاني آرامش را از ما گرفت اما ما دوباره آن را پيدا خواهيم كرد طرفداران بايد آرام باشند و به ما اطمينان داشته باشند.
آيا بازي آخر فصل پيش در باري و زماني كه جشن قهرماني را به پا كرديد، به ياد داري؟
يك خاطره به ياد ماندني و زيبا كه هميشه در ذهنم خواهد ماند. وقتي وارد زمين شدم و گل زدم تصور ميكنم همه فهميدند كه مهاجم فوقالعادهاي هستم به اين پيراهن انس و تعصب دارم، مردم و ديدند كه ما شايسته هستيم.
هماكنون آن اسكودتو و قهرماني از آن اينتر است، كاناوارو معتقد است اينترها آن را از شما ربودهاند؟
بله، كاملا درست است. چون ما لايق بوديم و شايستگي خود را در زمين نشان داديم. از شنيدن صحبتهاي بازيكنان اينتر كه خود را شايسته اسكودتو ميدانستند خسته شدم، ما بازيكنان در زمين بوديم كه بازي كرديم و پيروزي كسب كرديم. در هر حال اين جام قهرماني را از ما گرفتند ولي مطمئن باشند كه اين قهرماني را از جسم و قلب ما نميتوانند جدا كنند.
اما امروز اسكودتو را بر سينه و پيراهن ويهرا ميبينيد آيا اين يك شوخي است؟ به نظر شما مسخره نيست؟
نه، براي من جالب است. پاتريك قهرماني اروپا و قهرماني جهان را تصاحب كرده است.
ميلان با شما به سري B سقوط كرد، اما دوباره برگشت و به ليگ قهرمانان راه يافت.
بله، اما نميخواهم اين موضوع دوباره تكرار كنم و به ياد بياورم چرا كه اين اتفاق رخ داده و پرداختن بيشتر اين قضيه دردي را دوا نميكند. براي ما تغييري صورت نگرفت حتي لاتزيو و فيورنتينا هم شرايطشان تغيير كرد.
يووه از سري Aبه B سقوط كرد با اين تفاوت كه كسر 30 امتياز به 17 امتياز تغيير داده شد و حالا با اين جريمه اميد بيشتري به صعود خواهيم داشت.
اميد فراواني به بازگشت به سري A دارند؟
ما اميد فراواني به برقراري عدالت داريم و من توضيح بيشتري نميتوانم بدهم.
از قبل با دشام صحبت كرده بودي؟
بله، او در عرصه بازيگري بهترين همبازي من بوده و هم اكنون بهترين مربي خواهد بود. انسانهاي موفق و بزرگ هميشه در همه عرصههاي زندگي موفقاند و گذر از مرحلهاي به مرحله ديگر باعث افت و تغيير آنان نميشود، همان طور كه ديديد او در موناكو افتخارات و پيروزيهاي مهم و باارزشي را كسب كرد.
ايگور تودور ميگفت: «در زمان مربيگري كاپلو جو يوونتوس همراه با ترس بود اما با مربي جديد شرايط تغيير كرده است به طوري كه ميتوان به راحتي شاد بود و خنديد.»
به نظر ميرسد حق با تودور است. شرايط يووه تغيير كرده است و ما به بهتر شدن اوضاع كمك خواهيم كرد.
من نيز با نبود كاپلو با 30 سال سن به مانند 18 سالگيام بازي خواهم كرد.
از كاپلو صحبت نميكني؟
نه، براي او تاريخ صحبت خواهد كرد.
طرفدار بارسلونا خواهي بود يا رئال؟
طرفدار يوونتوسيهاي حاضر در زمين خواهم بود.
علاقهمندي كه پسوتو نيز در يووه بماند؟
كار كردن با جان لوكا بسيار خوب خواهد بود و مطمئنا او در كنار ما و با ما خواهد بود.
تنها گلي كه در سري B به ثمر رساندي؟
در بازي پادووآ برابر تونانا كه 5 بر صفر بازي را برديم و من گل چهارم را به ثمر رساندم.
درست است كه 22/11/1992 دوست و همبازي تو ديليويو هم به خاطر عشق به پيراهنش همراه فيورنتينا در سري C بازي كرد، درست مانند تو.
آنجلو با عشق به فوتبال زندگي ميكرد و تمام زندگياش فوتبال بود همان طور كه من دوست دارم.
او در نوع خود بينظير بود.
توتي ميخواهد از تيم ملي خداحافظي كند. نظر شما چيست؟
در اين باره حداقل در اين زمان فكري نميكنم. ما در كنار هم در جامجهاني بازي كرديم و با قهرماني و پيروزي در كنار هم شادي كرديم. من آرزو دارم او را در مسابقات اروپايي آينده ببينم و خودم هم در تركيب تيم ملي باشم، اين هدف من است.
پس از كسب قهرماني جامجهاني با موجي صحبت نكردي؟ اين عجيب نيست كه موجي با كاپيتان يووه صحبت نكرده است.
ما هيچ گفتوگويي تلفني نداشتيم اما او قدرت و ارزش قهرماني ما را تاييد كرد.
پيام و صحبت آخر با تيفوسيهاي يوونتوس.
ما بازخواهيم گشت. تمايل زيادي به نبرد و جنگيدن داريم و اطمينان و اعتقاد ما همچنان مثل گذشته با روحيهاي جنگنده و با عشق و اطمينان به پيراهن و پرچم سياه و سفيد يوونتوس و با حمايت و تكيه خانوادهها و مديران جديد خواهد بود. دوباره و خيلي زود به دوران اوج و شكوفايي و عظمت خود بازخواهيم گشت.