تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 752 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

[QUOTE=minimax2;6526078]خواهش می کنم نظر لطفتونه
    جدآ همینطور که گفتم شما بسیار با دقت نگاه می کنید و من نوعی هم کسی نیستم که بی خودی از رفتار کسی تعریف کنم
    من باید کمک کنم ؟!؟!؟!؟! شما که خودتون ختم استادی در این زمینه هستین و ما هم حالا حالا ها باید در مکتب شما تلمذ کنیم
    چرا که نه بارها گفتم که اینجا میام که با هم بحث کنیم و از هم یاد بگیریم و چه اشکالی داره که حداقل اینقدر پررو باشیم که چیزی که فکر می کنیم درسته وسط جمع عنوان کنیم تا اگر اشتباه باشه درستش رو یاد بگیریم فراموش نکنیم که هیچ کس چیزی نمی دونه مگر اینکه یاد گرفته باشه

سوالی برام پیش آمده که شاید ار آماتور بودن و یا عدم دقت به توضیحاتتون باشه
    سوال سوال هست اتفاقآ اگر کسی که در مقابل سوال شما جوابی نداشته باشه این براش مهمه دوست من

دقیقا چه موقع ترکیب یک هدفون و پلییر نیاز به یک آمپلی داره ؟ مثلا پلییر ها معمولا قدرت راه اندازی هدفون با امپدانس 16 اهم را دارند حالا اگر من هدفونی با امپدانس مثلا 32 اهم گرفتم نیاز به آمپلی دارم ؟
    دوست من هدفون و پلیر و هر چیزی که در بین مسیر قرار گرفته ترکیب نسیتند بلکه ترتیب هستند و باید دقت بیشتری بکنید چون معنی ترکیب یعنی این همه با هم قابل استفاده هستند اما ترتیب یعنی اگر پلیر اول نباشه هدفون جداگانه قابل استفاده نیست (ببخشید توضیح نکته ای به بهانه جمله شما دادم)
    به هر حال چون اغلب پلیرها از طرف سازنده رنج امپدانسی قابل پشتیبانی اونها برای کاربر مشخص نیست یک قانون تجربی اینه که اگر فرضآ شما پلیری دارید که در کتابچه راهنمای اون گفته شده که این پلیر قابلیت ساپورت هدفونهای با امپدانس 32 اهم را دارد شما می تونید 1/3 و 1/2 را رنج مفید و با کیفیت فرض کنید یا به طور ساده تر این پلیر 32 اهمی می تونه هدفون های 10 الی 16 را به خوبی ساپورت کنه حالا اگر شما هدفونی داشته باشید که امپدانس اون 32 اهم باشه که معادل بیشترین امپدانس پلیر هست اتصال این هدفون به پلیر ممکنه کیفیت %100 را از هدفون دریافت نکنید اما ممکنه این حالت برای یک هدفون 32 اهم دیگه اینطور نباشه و شما کیفیت %100 را دریافت کنید چون هر هدفون در تمام فرکانسهای قابل پخش یک امپدانس متفاوتی داره و در واقع این رقم 32 اهم یک میانیگین هم نیست بلکه اگر دقت کرده باشید جلوی پارامتر امپدانس ذکر میشه 32OHM/1KHz یعنی این هدفون در فرکانس 1Khz امپدانسش = 32 اهم هست در حالیکه ممکنه در 10KHz این امپدانس به 64 اهم هم برسه و این نکته بسیار ظریف مرز بین آماتور و حرفه ای هست که یک کاربر حرفه ای می دونه که فلان پلیر با اینکه 32 اهم رو به خوبی ساپورت می کنه اما با توجه به تغییرات امپدانس هدفون مورد نظر امپدانس هدفون و پلیر در محدوده قابل ساپورت پلیر نیست در نتیجه کیفیت صدا در فرکانسهایی که امپدانس از 32 اهم بالاتر میره افت شدید میکنه

مثلا در بعضی ریویو ها خوندم که IE8 نیاز به آمپ داره اما بعضی ها می گن اصلا این هدفون بی نیاز از آمپ هست پس چی باعث شده که یک هدفون 16 اهمی برای یک نفر خروجی کافی نداشته باشه و برای یکی دیگه برعکس
    دقت به این نکته نباید فراموش بشه که هر هدفونی نیاز به آمپ نداره چون اکثر هدفونها طوری ساخته میشن که بدون نیاز به آمپ قابل استفاده باشند هر چند که وجود آمپ برای هدفونهای در رده نیمه حرفه ای 100 الی 400 تومن یک ابزار مفید هست و نسبت به عدم استفاده از آمپ کیفیت صدا چند درصدی افزایش کیفیت داره اما با توجه به هزینه آمپ این چند درصد راندمان کافی در این رده رو نداره و بهتره که برای هدفونهای رده حرفه ای از آمپ استفاده بشه
    به هر حال کمی درباره اینکه چرا یک هدفون مشابه با یک پلیر خوب و با دیگری چندان خوب نیست داده شد. زمان تست صدا از هدفون باید همه چیز در شرایط مساوی قرار داشته باشه که ما بتونیم درست نتیجه گیری کنیم چون اگر فرضآ تراک مورد تست ما با یک کیفیت نباشه یا افکتهای یک پلیر در حالتی فعال و متفاوت باشه و یا حتی ولوم از نظر توانی نه درجه با هم متفاوت باشه نتیجه یک مقایسه اشتباه خواهد بود.
    IE8 یک هدفون بسیار خوب اما از نظر قیمت در رتبه پایینتری نسبت به رقبا قرار می گیره ولی اگر این عامل رو در نظر نگیریم صدای با آمپ و بدون آمپ تغییر چندان زیادی نداره نهایتآ %10 که اگر نسبت کیفیت به قیمت این Setup
    را در نظر بگیریم اصلآ Setup با رتبه ای نخواهد بود و راندمان بسیار پایین خواهد بود
    در مشخصات گوشی آیفون جدید Iphone 4S نوشته Headphone impedance = 32 ohms می شه بگین با پلییر 16 اهمی من چه تفاوتی داره ؟
    اینکه 32 اهم باشه یعنی می تونه هدفونهای با امپدانس بالاتر از 16 اهم به راحتی درایو کنه ولی پلیر شما نه
    اما مسئله اینجاست که اغلب %100 کیفیت صدای یک پلیر زمانی به دست خواهد آمد که امپدانس هدفون معدل 1/2 یا نصف امپدانس خروجی پلیرتون باشه که توی کتابچه راهنمای پلیر اعلام شده.
    در آخر این رو هم اضافه کنم که داشتن رقم امپدانس بالا یا پایین دلیل بر بی کیفیتی یا با کیفیتی صدای یک پلیر نخواهد بود چون گوش یک انسان بسیار پیچیده تر از این بحث ها به درک اشکالات بسیار جزیی در صدای دریافتی می پردازه مثلآ شایدشما هیچ وقت نتونید خاموش و روشن شدن یک لامپ رو با سرعت کمتر از 1/20 ثانیه درک کنید اما گوش می تونه اختلاف دو صدا رو در کمتر از 1/1000 ثانیه به راحتی و بدون آموزش خاصی درک کنه این یعنی دقتی درک بیش از 50 برابر حس عظیم بینایی

خوشحال می شم به سوالهای شما جواب بدم تا اینکه همه با هم یاد بگیریم

شما هم موفق باشید.

2. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

مرسی از توجه شما و نکته سنجی بسیار دقیق شما
    کاملآ درسته هدفونم مدلش همین HD800 هست و خیلی وقته که دنبال یک ارتقاء مناسب و جایگزین هستم اما حیف که شما کمکم نمی کنید که مدل خوبی انتخاب کنم. بودجه نهایتآ 10 تومن و هرچه تلاش کردم با این خرج های سنگین خورده ریز به 14 تومن برای Stax 009 نرسید.

شما هم موفق باشید.
    بنده ریویویی از Stax SR-009 که توسط Head FI TV تهیه شده بود نگاه کردم
    چیزی که متوجه شدم اینه که هذفونهای Stax گروه دیگری غیر از هدفونهای که در اختیار اکثر ماست که دارای درایور Dynamic هستن . این هدفون ها دارای درایورهای Electrostatics هستند که گویا مزایای نسبت به داینامیک دارند .
    مدلی که شما دارین (HD800) از نظر شخص آزمایش کننده بهتر از مnل قبلی Stax یعنی 007 هست ولی مثل اینکه این مذل جدید خیلی بهتر از مدل قبل بوده و به قول خودش به قدری جزییات پخش شده صدا در این هدفن زیاد هستن که انگار میکروفن ضبط صدا در استودیو به مغز شما وصل شده .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به آمپلی که هدفون رو با اون استفاده کرده توجه کنید !!!!
    خود هد فون 5200 دلاره باید یه آمپ مخصوص الکتروستاتیک هم بگیری که حداقل 5000 دلاره
    Last edited by minimax2; 06-10-2011 at 01:40.

4. این کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

با سلام
    دو سال قبل به توصیه دوستان در همین تاپیک هدفون EX 35 سونی رو برای Zen خریده بودم، متاسفانه این اواخر به علت سهل انگاری خراب شد.
    الان دوباره قصد خرید یه هد فون دارم، ظاهرا EX 35 دیگه موجود نیست و به جای اون EX 50 هست (نمایندگی سونی 31 تومن - رنگ سیاه)

دوستان همچنان برای این بودجه معتقد به EX 50 هستند و یا نه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام
    دو سال قبل به توصیه دوستان در همین تاپیک هدفون EX 35 سونی رو برای Zen خریده بودم، متاسفانه این اواخر به علت سهل انگاری خراب شد.
    الان دوباره قصد خرید یه هد فون دارم، ظاهرا EX 35 دیگه موجود نیست و به جای اون EX 50 هست (نمایندگی سونی 31 تومن - رنگ سیاه)

EX50 یکی از بهترین هدفونها تو این رنج قیمت هست که من صداش رو بیشتر از Creative EP630 دوست دارم .
    البته من با قیمت 25 تومن تهیه کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام

دوست عزيز 31 تومن زياده واسه ex50 و من صداشو واسه سبكهاي كلاسيك بيشتر ميپسندم تا وكال وخودمم از نمايندگي سوني تو بازار موبايل گرفتم 24 تومن و ex77 هم داشت با قيمت 37 تومن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alislow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    الله اعلم

پيش فرض

یه هدفون معمولی با بودجه 30 تومن بره اتصال به پس سی.
    معیارم هم استقامت و محکم بودنشه . اصلا ولو بالایی نمیخوام.
    چند وقت پیش یکی از دوستان مدل xd200 سونی رو پیشنهاد داد.گزینه دیگری وجود نداره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بنده ریویویی از Stax SR-009 که توسط Head FI TV تهیه شده بود نگاه کردم
    چیزی که متوجه شدم اینه که هذفونهای Stax گروه دیگری غیر از هدفونهای که در اختیار اکثر ماست که دارای درایور Dynamic هستن . این هدفون ها دارای درایورهای Electrostatics هستند که گویا مزایای نسبت به داینامیک دارند
    درسته این هدفون و تمامی محصولات Stax از بیش از چند ده سال پیش تا به حال یکی از بهترین که چه عرض کنم بهترین مدلهای هدفون با این نوع مکانیزم هستند.

مدلی که شما دارین (HD800) از نظر شخص آزمایش کننده بهتر از مnل قبلی Stax یعنی 007 هست ولی مثل اینکه این مذل جدید خیلی بهتر از مدل قبل بوده و به قول خودش به قدری جزییات پخش شده صدا در این هدفن زیاد هستن که انگار میکروفن ضبط صدا در استودیو به مغز شما وصل شده .
    دلیل اینکه 007 کمی پایین تر قرار میگیره به خاطر جزییات صدا و یکدست نبودن پاسخ فرکانسی اون هست که با توسعه این مدل که با پسوندهای مختلف نام گذاری شده اند کمی بهبود کارایی ایجاد شد اما نمی شه گفت کدوم برتر نسبت به دیگری هست. رقابت در بین هدفونهای فوق حرفه ای در این نیست که مثلآ این هدفون چون بیسش چند درصد قوی تره پس بهتره در این سطح همون بیس ساده ای که ما درباره اون نظر میدیم به سه قسمت کاملآ مجزا تفکیک میشه و جدای از اون هنگام بررسی دقیق همین درجه کیفیت محدوده سه گانه به طور مجزا در سطوح مختلف توانی هم بررسی می شوند البته همینطور برای فرکانسهای مید و همینطور برای فرکانسهای های
    تنها ایرادی که برای من به HD800 وارد هست افت توان در فرکانسهای های-مید هست که تنها راه حلی که قابل استفاده باشه دست به دامن اکولایزر می شم هر چند که برام استفاده از اکولایزر خوشایند نیست البته تنظیمات اینطور میشه:
    تنظیم باند 1KHz می شه 0.8db
    تنظیم باند 2KHz می شه 1.8db
    تنظیم باند 4KHz می شه 1.3db

به هر حال micro details در این هدفون بسیار بهتر از 007 هست و Soundstage اون حتی از 009 بسیار فراگیر تر هست البته همونطور که قبلآ هم گفتم HD800 سلطان Soundstage هست و به سختی رقیبی براش پیدا میشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به آمپلی که هدفون رو با اون استفاده کرده توجه کنید !!!!
    خود هد فون 5200 دلاره باید یه آمپ مخصوص الکتروستاتیک هم بگیری که حداقل 5000 دلاره [/QUOTE]
    بله درسته قیمتشون همین هست هر چند چند مدل دیگه آمپ هم هست که متاسفانه نتونستم ویدئوی که شما لینک دادید رو ببینم اما احتمال زیاد این قیمت WES هست که بهترین Setup با این 009 خواهد بود هر چند خود Stax آمپ مناسب هم تولید کرده اما. . .
    یک مدل دیگه آمپ 6500 دلاره که کیفیت صداش تقریبآ مساوی با همین WES هست که احتمالآ همین WES رو انتخاب کنم البته اگه بودجه فراهم بشه با هزینه ارسال 14 تومن + چند لامپ جداگانه که 4 تومن میشه و این لامپها نهایتآ برای 2 سال قابل استفاده خواهند بود یعنی سالی 2 میلیون تومن هزینه استفاده از آمپ
    بعدآ به طور مفصل درباره اشکالات اساسی این نوع هدفونهای توضیح میدم اما برای شروع:
    همه چیز به نظر عالی میاد نه اتصال مکانیکی درکار هست نه اصطکاک شدید و ضربه زدنی مشابه هدفونهای داینامیک اما در این هدفونهای لایه اصلی که بین دو لایه قرار گرفته به مرور زمان دچار کشیدگی و عدم یکنواختی شده که تا به حال نتوستند به جنس مناسبی برسند که در عین حالی که سبک و با قابلیت ارتجاعی بسیار خوب و سریع باشه دست پیدا کنند یا به طور ساده تر به مرور زمان این لایه میانی که با حرکت اون صدا تولید میشه از فورم صاف و یکدست خودش خارج میشه و کیفیت صدا تغییر خواهد کرد مثلآ جایی که هدفونهایی مثل HD800 به 500 ساعت Burn in نیاز دارند این هدفونهای اکثرآ این مرحله رو در عرض چند ساعت اول سپری میکنند.
    عمر کم و همچنین بیس اغلب ضعیف + استفاده کردن از این هدفونها در هوایی که رطوبت نسبی اون از اتاق بیشتر هست کمی با خطراتی همراه هست که از جمله اصلی ترین اشکالات این هدفونها هستند.

شما هم موفق باشید.

10. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام

سلام به شما

EX50 خریدش یک اشتباهه البته یا اینکه مدلی که دارم اصلی نیست که بعید میدونم چون از مرکز سونی خریداری شده و جای معتبری هست یا اینکه این هدفونی که دارم اشکال داره که بعید میدونم
    به هر حال صداش خیلی محو و خفه هست بیس خوبی نداره مید افتزاح به معنای واقعی کلمه و های اون بسیار بی کیفیت.

در آخر تنها محصول سونی از انواع تو گوشی هست که کیفیتش به این بدی هست که گفته شد لطفآ برای اطمینان از کیفیت قبل از خرید تست کنید مگر نه افقط رزش 5000 تومن بابت سری هاش داره و بس
    این تجربه شخصی هست و ممکنه اشتباه از من نوعی باشه شما بیشتر دقت کن

شما هم موفق باشید.

12. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه s4t4n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران - شهریار

14

من یه هدفون (هندزفری) بلوتوسی از جنیوس دارم که لمسی هم بود (BT-03i) اتفاقا صدای خوبی هم داره و با همه دستگاهام هم سازگاره ولی کلی هم مشکل داره اول اینکه از وسط شکست ، بند گوشیش پاره شد ، گه گاه تاچ کار می کنه گه گاه کار نمی کنه ، خسته شدم از دستش ! 60 بابتش دادم ولی 2 هفته هم کار نکرد .
    الان گوشی سامسونگ جیو گرفتم و برای اون دنبال هدفون می گردم به نظرتون سیمی بگیرم یا بی سیم !
    لطفه با ذکر مدل و قیمت راهنمایی کنین .
    نمی خواهم بیشتر از 30-45 هزینه کنم
    نظرتون درباره sbh-500 چیه ؟

یعنی هیچ کس نیست مرا یاری کند !!؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت

پيش فرض

امروز رفتم و از بازار محدود و بدون حق انتخابمون یک هدفون تهیه کردم یک AKG K430 . به قیمت 70تومن
    بسته بندی بسیار شیکی داشت و البته گارانتی آواسان . روی بسته و روی خود هدفون یکی دو جا نوشته شده طراحی شده در اتریش و 10-20 جا هم نوشته ساخت چین
    قبلا من فقط صدای کریتیو و سونی تو گوشم بود و تا حالا مارک دیگه ایی رو تست نکرده بودم
    مشخصاتش :
    impedance : 32 ohms
    Sensitivity :125dB/V
    output power : 30mW
    حجم صداش یه 10 درصدی از 630 کریتیو کمتر بود واسه همین اولش از خریدش پشیمون شدم .
    الان که 2-3 ساعته دارم ازش استفاده می کنم کم کم دارم می فهمم که صدای خوب دادن یعنی چی .
    من در حد امکانات خودم صحبت می کنم این بهترین و با کیفیت ترین صدایی که هست تا به الان تجربه کردم . به نظرم از Aurvana 2 که هم قیمتش هست هم بهتره . اولین چیزی که توجه گوشهاتون رو جلب می کنه اینه که صدا شفافه و تمیزه ( ببخشید از اصطلاحات خودم استفاده می کنم )
    صدای همه سازه ها رو می تونید به خوبی و با ملایمت بشنوی به خصوص در سبک Soft Jazz
    من با متال و به خصوص Symphonic و Gothic که صدای زن دارند هم امتحانش کردم آهنگ هایی که داشتم با اینکه FLAC بودن ولی باز هم با 630 گاهی صدای خواننده در بین صدای سازها محو می شد . اما الان می تونم بگم که احساس خیلی بهتری از شنیدن همون تراکها دارم . البته می دونم گفته بودین این برند مناسب متال نیست .
    تجربه خوب و جالبی بود .
    خلاصه با خریدن این مدل ارزون قیمت AKG و گوش دادن به اون گوشهایم تعجب کردند !

15. 2 کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •