بنده ریویویی از Stax SR-009 که توسط Head FI TV تهیه شده بود نگاه کردم
چیزی که متوجه شدم اینه که هذفونهای Stax گروه دیگری غیر از هدفونهای که در اختیار اکثر ماست که دارای درایور Dynamic هستن . این هدفون ها دارای درایورهای Electrostatics هستند که گویا مزایای نسبت به داینامیک دارند
درسته این هدفون و تمامی محصولات Stax از بیش از چند ده سال پیش تا به حال یکی از بهترین که چه عرض کنم بهترین مدلهای هدفون با این نوع مکانیزم هستند.
مدلی که شما دارین (HD800) از نظر شخص آزمایش کننده بهتر از مnل قبلی Stax یعنی 007 هست ولی مثل اینکه این مذل جدید خیلی بهتر از مدل قبل بوده و به قول خودش به قدری جزییات پخش شده صدا در این هدفن زیاد هستن که انگار میکروفن ضبط صدا در استودیو به مغز شما وصل شده .
دلیل اینکه 007 کمی پایین تر قرار میگیره به خاطر جزییات صدا و یکدست نبودن پاسخ فرکانسی اون هست که با توسعه این مدل که با پسوندهای مختلف نام گذاری شده اند کمی بهبود کارایی ایجاد شد اما نمی شه گفت کدوم برتر نسبت به دیگری هست. رقابت در بین هدفونهای فوق حرفه ای در این نیست که مثلآ این هدفون چون بیسش چند درصد قوی تره پس بهتره در این سطح همون بیس ساده ای که ما درباره اون نظر میدیم به سه قسمت کاملآ مجزا تفکیک میشه و جدای از اون هنگام بررسی دقیق همین درجه کیفیت محدوده سه گانه به طور مجزا در سطوح مختلف توانی هم بررسی می شوند البته همینطور برای فرکانسهای مید و همینطور برای فرکانسهای های
تنها ایرادی که برای من به HD800 وارد هست افت توان در فرکانسهای های-مید هست که تنها راه حلی که قابل استفاده باشه دست به دامن اکولایزر می شم هر چند که برام استفاده از اکولایزر خوشایند نیست البته تنظیمات اینطور میشه:
تنظیم باند 1KHz می شه 0.8db
تنظیم باند 2KHz می شه 1.8db
تنظیم باند 4KHz می شه 1.3db
به هر حال micro details در این هدفون بسیار بهتر از 007 هست و Soundstage اون حتی از 009 بسیار فراگیر تر هست البته همونطور که قبلآ هم گفتم HD800 سلطان Soundstage هست و به سختی رقیبی براش پیدا میشه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به آمپلی که هدفون رو با اون استفاده کرده توجه کنید !!!!
.gif)
.gif)
خود هد فون 5200 دلاره باید یه آمپ مخصوص الکتروستاتیک هم بگیری که حداقل 5000 دلاره .gif)
.gif)
[/QUOTE]
بله درسته قیمتشون همین هست هر چند چند مدل دیگه آمپ هم هست که متاسفانه نتونستم ویدئوی که شما لینک دادید رو ببینم اما احتمال زیاد این قیمت WES هست که بهترین Setup با این 009 خواهد بود هر چند خود Stax آمپ مناسب هم تولید کرده اما. . .
یک مدل دیگه آمپ 6500 دلاره که کیفیت صداش تقریبآ مساوی با همین WES هست که احتمالآ همین WES رو انتخاب کنم البته اگه بودجه فراهم بشه با هزینه ارسال 14 تومن + چند لامپ جداگانه که 4 تومن میشه و این لامپها نهایتآ برای 2 سال قابل استفاده خواهند بود یعنی سالی 2 میلیون تومن هزینه استفاده از آمپ
بعدآ به طور مفصل درباره اشکالات اساسی این نوع هدفونهای توضیح میدم اما برای شروع:
همه چیز به نظر عالی میاد نه اتصال مکانیکی درکار هست نه اصطکاک شدید و ضربه زدنی مشابه هدفونهای داینامیک اما در این هدفونهای لایه اصلی که بین دو لایه قرار گرفته به مرور زمان دچار کشیدگی و عدم یکنواختی شده که تا به حال نتوستند به جنس مناسبی برسند که در عین حالی که سبک و با قابلیت ارتجاعی بسیار خوب و سریع باشه دست پیدا کنند یا به طور ساده تر به مرور زمان این لایه میانی که با حرکت اون صدا تولید میشه از فورم صاف و یکدست خودش خارج میشه و کیفیت صدا تغییر خواهد کرد مثلآ جایی که هدفونهایی مثل HD800 به 500 ساعت Burn in نیاز دارند این هدفونهای اکثرآ این مرحله رو در عرض چند ساعت اول سپری میکنند.
عمر کم و همچنین بیس اغلب ضعیف + استفاده کردن از این هدفونها در هوایی که رطوبت نسبی اون از اتاق بیشتر هست کمی با خطراتی همراه هست که از جمله اصلی ترین اشکالات این هدفونها هستند.
شما هم موفق باشید.