تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 720 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستانی که آب بندی کردن بعد از دیدن یک فیلم 2 ساعته که بالا و پایینش سیاه هست (فکر کنم می گن اسکوپ) مشکل IR پیش نمیاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چطوری پس اون موقع با لحن مسخره میگفتی تو فکر کن همچین چیزی باشه!؟ حالا یه دفعه یاد تجربت افتادی!؟
    متوجه نشدم چی گفتی اما کلا من رو به بزرگی خودت ببخش!
    بهتره توی نت یا اگه احیانا این TV رو داری خودت مطالب بدرد بخور در مورد کارایی ها(+) و نقاط ضعف(-) این TV برای من و دوستان پیدا کنی بذاری تا کسانیکه میخوان بخرن با دید بازتر و اونایم که دارند بهتر استفاده کنند.
    یا علی.
    Last edited by arash_a59; 08-01-2012 at 19:03.

3. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستانی که آب بندی کردن بعد از دیدن یک فیلم 2 ساعته که بالا و پایینش سیاه هست (فکر کنم می گن اسکوپ) مشکل IR پیش نمیاد؟
    نه مشکلی نداره.

5. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آخرین خبر از vt30 من:

من هارداکسترنالم رو فرمت ntfs کردم همه فایلا mkv رو خوند.چرا میگین هارد باید fat باشه؟
    با سلام

زمانی که شما یک هادر یا فلش مموری را از FAT به NTFS فرمت می کنید با این حرکت به راحتی می توانید فایل های با حجم های سنگین ( بالاتر از 4000 مگابایت یا همان 4 گیگابایت ) را به آن منتقل کنید اما تنها مسئله ای که قابل توجه است، اینکه که برخی سیستم های صوتی ، تصویری و الکترونیکی قدیمی تر دیگر قادر به فراخوانی آن هادر یا فلش مموری با فرمت NTFS نیستند و همچنین دیگر امکان بازگشت صحیح به فرمت قدیمی امکان پذیر نیست.

اگر شما از هادر مربوطه برای اتصال به تلویزیون می خواهید استفاده کنید که دیگر مشکلی نیست ، فقط آن را مربوط به ذخیره اطلاعات صوتی و تصویری کرده و از انتقال فایل های سیستمی به درون آن خودداری کنید.

7. این کاربر از irmedia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخرین خبر از vt30 من:

من هارداکسترنالم رو فرمت ntfs کردم همه فایلا mkv رو خوند.چرا میگین هارد باید fat باشه؟
    دوست عزیز ؛ توی دفترچه ی راهنماش ذکر شده که فلش یا مموری 16 تا 32 با فرمت fat رو ساپورت می کنه ...!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

كانال اسكاي 3d اواتاروالان پخش كرد جالب بود اگه اين فيلم با دستگاه پخش بلوري 3d داشته باشه ببينه عمق تصويرش از اين بيشتره يا فرق نميكنه من چند دقيقه ضبط كردم با رسيور هم تو فلش ديدم 3d بود كاملا بعد فرق بلوري پلير با بلوري پلير 3d در چيه .هركاري هم ميكنم باز با اينكه vt30 جز بهترين 3d هاست بيشتر از ٢ دقيقه سردردوچشم درد ميگيرم فكر كنم چشم من حساسه 

10. 2 کاربر از alimusic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخرين اخبار بانه :
    100 تومان ديگه گرون كردن!
    st30 42 با بلوري 1740 و بدون بلو ري 1500 اگه هزينه حملم بهش اضافه بشه ميشه 1600 تقريبا!! اينا فكر كردن مردم ديونن بخاطره 200 تومان جنس بي گارانتي بگيرن! (البته اگه هنوز st30 تو نمايندگيها موجود باشه چون مثل اينكه بانيان پخشش رو متوقف كرده)
    vt30 هم كه اصلا بانه نيومده احتمالا پاناسونيك اين مدل رو تو كشورهاي عربي ارائه نداده كه بانه نياوردن

12. 4 کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mmonemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه نمایشگاهه ماله بابای سس فابرگاس اسم بچشو گذاشته روش(شوخی)
    Last edited by mmonemi; 09-01-2012 at 13:21.

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

كانال اسكاي 3d اواتاروالان پخش كرد جالب بود اگه اين فيلم با دستگاه پخش بلوري 3d داشته باشه ببينه عمق تصويرش از اين بيشتره يا فرق نميكنه من چند دقيقه ضبط كردم با رسيور هم تو فلش ديدم 3d بود كاملا بعد فرق بلوري پلير با بلوري پلير 3d در چيه .هركاري هم ميكنم باز با اينكه vt30 جز بهترين 3d هاست بيشتر از ٢ دقيقه سردردوچشم درد ميگيرم فكر كنم چشم من حساسه 
    ماکه رفتیم بخریم 20دقیقه فیلم final destination دیدیم مشکلی که پیش نیومد هیچ 1جا جا خالی دادم که آسیب نبینم!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آخرين اخبار بانه :
    100 تومان ديگه گرون كردن!
    st30 42 با بلوري 1740 و بدون بلو ري 1500 اگه هزينه حملم بهش اضافه بشه ميشه 1600 تقريبا!! اينا فكر كردن مردم ديونن بخاطره 200 تومان جنس بي گارانتي بگيرن! (البته اگه هنوز st30 تو نمايندگيها موجود باشه چون مثل اينكه بانيان پخشش رو متوقف كرده)
    vt30 هم كه اصلا بانه نيومده احتمالا پاناسونيك اين مدل رو تو كشورهاي عربي ارائه نداده كه بانه نياوردن
    نه عزیزم VT30 توی کشورهای عربی از جمله امارات(دبی) فروخته میشه اگه به پشتیانی خاورمیانه پاناسونیک رجوع کنی آدرس . تلفن و فکس دفتر دبی قرار داده شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید.
    اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] VT30 در سایت خاورمیانه پاناسونیک(دبی)
    بنظرم یکی از علتهایی که نمیارن تفاوت اندک قیمتی که پاشون تموم میشه با قیمت گارانتی دارش هست جوریکه کسی حاضر نیست برای اون تفاوت اندک پاشه بره بانه و بی گارانتی بخره.
    البته من با مسئول فروش یکی از این سایتهای بانه صحبت میکردم نگران وضعیت دلار و درهم هستند که معلوم نیست فردا چه قیمتی داشته باشه و واسه خرید فعلا دست نگه داشتن.

16. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •