خیالت راحت شبانه 128 با 2 مگ هم فرق نداره اگه بخواد برات خراب در بیاد هر سرویسی داشته باشی خرابه اگه بخواد خوب از اب دربیاد با 128 هم بهت نهایت حالو میده![]()
خیالت راحت شبانه 128 با 2 مگ هم فرق نداره اگه بخواد برات خراب در بیاد هر سرویسی داشته باشی خرابه اگه بخواد خوب از اب دربیاد با 128 هم بهت نهایت حالو میده![]()
حسین جان مخابرات به این بدی هم که شما می گی نیست شما کلا سیم کشی محلتون مشکل داره برا همین سرویس پایداری ندارین وگرنه برا ما که دیگه شبی کمتر از 2 گیگ دانلود نمی کنه و سرعت تو روز هم پایدار و پینگ واقعا خوبی داره منم بهت نصیحت می کنم سراغ اسیاتک نری یا اگه میری سرویس یک مگشو بگیر
مخابرات بهم گفت که چون مخابرات کاربرش زیاده پهنای باند بیشتری برامون میزارن.
همینجور که مشترک زیاد میشه سرعت هم کم میشه؟
اگه این سوالم برطرف بشه نمیرم چون مرکزمون 200 پورتش داره تکمیل میشه و میترسم سرعتمون پایین بیاد.حالا به نظر تو من چیکار کنم مخابرات سرعتش پایین میاد؟
این طرح جدید که قرار اجرا بشه تمام شرکت ها قیمت ترافیک یکیه.
من فردا میخوام برم اگه میشه یه جواب اساسی بده که من توی این دوراهی هستم برطرف بشه.
سلام
بهترین چه سایتهایی برای دانلود رایگان خوبه مناز ( نیوموزیک و سریال باران ) استفاده میکنم
اگه میشه چند تا سایت برام معرفی کنید
سلام
بهترین چه سایتهایی برای دانلود رایگان خوبه مناز ( نیوموزیک و سریال باران ) استفاده میکنم
اگه میشه چند تا سایت برام معرفی کنید![]()
سیمی که به مودم میاد سیم تلفن رو میگم سوکتش اون زیر 2 تا فلز یا دو سیم باشه بهتره یا 4 سیم؟؟؟؟//
یه اتفاق جدید افتاده.
میتونی بری تو قسمت آمار و گزارش مشخصاتت رو تغییر بدی.اینم یه شاهکار دیگه از مخابرات![]()
من که واسه شبانه اش میخوام بیام مخابرات
از هر لحاضی مخابرات بهتره ولی اگه شبانه واست مهم نیست توصیه میکنم اگه میخوای بگیری نامحدودشو بگیر در ضمن هیچ اطلاعی از سرعت نامحدود ندارم ولی نقره ای و طلایی داره فکر کنم که نقره ای سرعتش در حدود 20 کیلوبایته و طلایی رو اصلا خبر ندارم
من خودم تلفنی ثبت نام کردم ثبت نامشم کشکیه سه روز گفت که رانژه میکنه که من گفتم سه روز؟؟؟ اونم گفت که همه جا همینه منم گفتم باشه ولی یک هفته طول کشید واسه من.درکل پشتیبانیش در حد تیم ملیه زنگ بزنی با کنایه جوابتو میدن
حالا هر جور که خودت میدونی
در ضمن به نظر شبانه 30 مگ خوبه؟ خودت حساب کن از ساعت 2 تا 8 صبح رایگانه که میشه 6 ساعت خودت حساب کن
6 رو ضربدر 30کیلو بایت بشه میشه 632 مگ میشه دان کرد
حالا هر جور که دوست داری
برای من فقط سرعت دانلود روز مهمه اگه تو روز 400تابره ولی شب همون 30 تا بده خوبه.حالا روزا 400 تا با چه سرویس محدودی بهمون سرعت دانلود میده؟
گفتم که اسیاتک مثل مخابراته سرعتش رو 4 بسته شده حالا چه بیشتر چه کمتر معمولا همه جا همینه واسه اینکه سرویست زود تموم شه که بری ترافیک اضافه بگیری
سایتشو بهت دادم سرویس هاشو یه نگاه بنداز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)