تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 1421 اولاول ... 3053553954014024034044054064074084094154555059051405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

خدایی دارین حال میکنید هیچی مثل مخابرات نمیشه شبی 1 گیگ هم دانلود کنید خیلی حرفه من که تاحالا این امکان واسم پیش نیومده یه سوال هم از بچه های مخابرات دارم خواهشا درست جواب بدین خیلی مهمه دوستان به نظر شما سرعت شبانه رو با سرویسی که دارن کم میکنن؟ مثلا سرعت شبانه 128 با سرعت شبانه 1 گیگ فرق داره خواهشا اگه کسایی که گرفتن و اطلاع دارن و فرقشو میدونن جواب بدن خیلی مهمه مرسی از همه بچه ها
    خیالت راحت شبانه 128 با 2 مگ هم فرق نداره اگه بخواد برات خراب در بیاد هر سرویسی داشته باشی خرابه اگه بخواد خوب از اب دربیاد با 128 هم بهت نهایت حالو میده

2. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

شبانه مخابرات جدیدا افتضاح شده نهیتا اکه بهت حال بده میتونی 1 یا 2 گیگ بگیری.
    5 کیلوبایت بر ثانیه بود.پشتیبانی زیر 0 باید حتما به بازرسی شکایت کنی تا برسی کنی اونم بازم مشکل رو رفع نمیکنن.
    پس به نظرت می ارزه بیام آسیاتک.شبانه 30 که خوبه.روزاش که خوبه فقط برای شبانه میخوای بیای مخابرات؟
    مخابرات خطم رو 6 مگ بسته البته بالا و پایین هم میاد.
    چند روزه برای مشترک نصب میکنه.آسیاتک
    حسین جان مخابرات به این بدی هم که شما می گی نیست شما کلا سیم کشی محلتون مشکل داره برا همین سرویس پایداری ندارین وگرنه برا ما که دیگه شبی کمتر از 2 گیگ دانلود نمی کنه و سرعت تو روز هم پایدار و پینگ واقعا خوبی داره منم بهت نصیحت می کنم سراغ اسیاتک نری یا اگه میری سرویس یک مگشو بگیر

4. 2 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

حسین جان مخابرات به این بدی هم که شما می گی نیست شما کلا سیم کشی محلتون مشکل داره برا همین سرویس پایداری ندارین وگرنه برا ما که دیگه شبی کمتر از 2 گیگ دانلود نمی کنه و سرعت تو روز هم پایدار و پینگ واقعا خوبی داره منم بهت نصیحت می کنم سراغ اسیاتک نری یا اگه میری سرویس یک مگشو بگیر
    مخابرات بهم گفت که چون مخابرات کاربرش زیاده پهنای باند بیشتری برامون میزارن.
    همینجور که مشترک زیاد میشه سرعت هم کم میشه؟
    اگه این سوالم برطرف بشه نمیرم چون مرکزمون 200 پورتش داره تکمیل میشه و میترسم سرعتمون پایین بیاد.حالا به نظر تو من چیکار کنم مخابرات سرعتش پایین میاد؟
    این طرح جدید که قرار اجرا بشه تمام شرکت ها قیمت ترافیک یکیه.
    من فردا میخوام برم اگه میشه یه جواب اساسی بده که من توی این دوراهی هستم برطرف بشه.

6. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    بهترین چه سایتهایی برای دانلود رایگان خوبه مناز ( نیوموزیک و سریال باران ) استفاده میکنم
    اگه میشه چند تا سایت برام معرفی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    بهترین چه سایتهایی برای دانلود رایگان خوبه مناز ( نیوموزیک و سریال باران ) استفاده میکنم
    اگه میشه چند تا سایت برام معرفی کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سیمی که به مودم میاد سیم تلفن رو میگم سوکتش اون زیر 2 تا فلز یا دو سیم باشه بهتره یا 4 سیم؟؟؟؟//

10. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

یه اتفاق جدید افتاده.
    میتونی بری تو قسمت آمار و گزارش مشخصاتت رو تغییر بدی.اینم یه شاهکار دیگه از مخابرات

12. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

شبانه مخابرات جدیدا افتضاح شده نهیتا اکه بهت حال بده میتونی 1 یا 2 گیگ بگیری.
    5 کیلوبایت بر ثانیه بود.پشتیبانی زیر 0 باید حتما به بازرسی شکایت کنی تا برسی کنی اونم بازم مشکل رو رفع نمیکنن.
    پس به نظرت می ارزه بیام آسیاتک.شبانه 30 که خوبه.روزاش که خوبه فقط برای شبانه میخوای بیای مخابرات؟
    مخابرات خطم رو 6 مگ بسته البته بالا و پایین هم میاد.
    چند روزه برای مشترک نصب میکنه.آسیاتک
    من که واسه شبانه اش میخوام بیام مخابرات
    از هر لحاضی مخابرات بهتره ولی اگه شبانه واست مهم نیست توصیه میکنم اگه میخوای بگیری نامحدودشو بگیر در ضمن هیچ اطلاعی از سرعت نامحدود ندارم ولی نقره ای و طلایی داره فکر کنم که نقره ای سرعتش در حدود 20 کیلوبایته و طلایی رو اصلا خبر ندارم
    من خودم تلفنی ثبت نام کردم ثبت نامشم کشکیه سه روز گفت که رانژه میکنه که من گفتم سه روز؟؟؟ اونم گفت که همه جا همینه منم گفتم باشه ولی یک هفته طول کشید واسه من.درکل پشتیبانیش در حد تیم ملیه زنگ بزنی با کنایه جوابتو میدن
    حالا هر جور که خودت میدونی
    در ضمن به نظر شبانه 30 مگ خوبه؟ خودت حساب کن از ساعت 2 تا 8 صبح رایگانه که میشه 6 ساعت خودت حساب کن
    6 رو ضربدر 30کیلو بایت بشه میشه 632 مگ میشه دان کرد
    حالا هر جور که دوست داری

14. 2 کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

من که واسه شبانه اش میخوام بیام مخابرات
    از هر لحاضی مخابرات بهتره ولی اگه شبانه واست مهم نیست توصیه میکنم اگه میخوای بگیری نامحدودشو بگیر در ضمن هیچ اطلاعی از سرعت نامحدود ندارم ولی نقره ای و طلایی داره فکر کنم که نقره ای سرعتش در حدود 20 کیلوبایته و طلایی رو اصلا خبر ندارم
    من خودم تلفنی ثبت نام کردم ثبت نامشم کشکیه سه روز گفت که رانژه میکنه که من گفتم سه روز؟؟؟ اونم گفت که همه جا همینه منم گفتم باشه ولی یک هفته طول کشید واسه من.درکل پشتیبانیش در حد تیم ملیه زنگ بزنی با کنایه جوابتو میدن
    حالا هر جور که خودت میدونی
    در ضمن به نظر شبانه 30 مگ خوبه؟ خودت حساب کن از ساعت 2 تا 8 صبح رایگانه که میشه 6 ساعت خودت حساب کن
    6 رو ضربدر 30کیلو بایت بشه میشه 632 مگ میشه دان کرد
    حالا هر جور که دوست داری
    برای من فقط سرعت دانلود روز مهمه اگه تو روز 400تابره ولی شب همون 30 تا بده خوبه.حالا روزا 400 تا با چه سرویس محدودی بهمون سرعت دانلود میده؟

16. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

برای من فقط سرعت دانلود روز مهمه اگه تو روز 400تابره ولی شب همون 30 تا بده خوبه.حالا روزا 400 تا با چه سرویس محدودی بهمون سرعت دانلود میده؟
    گفتم که اسیاتک مثل مخابراته سرعتش رو 4 بسته شده حالا چه بیشتر چه کمتر معمولا همه جا همینه واسه اینکه سرویست زود تموم شه که بری ترافیک اضافه بگیری
    سایتشو بهت دادم سرویس هاشو یه نگاه بنداز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 2 کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •