جالبه که وقتی مستقیم به کارت صدا وصل کردم بیچاره خواننده صداش باز شد و در طول آهنگ چندبار ازم تشکر کرد ( ابی بود ) ! از شوخی گذشته واقعا فرق کرد و خیلی ازت ممنونم
جالبه که وقتی مستقیم به کارت صدا وصل کردم بیچاره خواننده صداش باز شد و در طول آهنگ چندبار ازم تشکر کرد ( ابی بود ) ! از شوخی گذشته واقعا فرق کرد و خیلی ازت ممنونم
نکته ایی که من قصد بزرگ کردنش رو داشتم، این بود که اکثر مشتریان این حوزه، تعریف درستی از ویژگی های صدا ندارن. برای همین، چیزی رو که بعضاً ازش به عنوان کیفیت صدا یاد می کنن، در واقع چیزی بیشتر از بیس زیاد و صدای بلند نیست. این مسئله رو میشه توی آمار فروش هدفون ها مشاهده کرد. بیتس پر فروش ترین هدفون دنیاست. از طرفداراش بپرسین، فکر کردین نمی گن که با کیفیت ترین هدفون هم هست؟ این در صورتیه که تمامی منابع موثق معتقدن که کیفیت بیتس در مقابل قیمتش، افتضاحه.
در مورد اون نظر سنجی هم، واژه هایی که اونجا به کار رفته رو تعریفش رو باید از طراح پرسشنامه پرسید. براساس تعاریف رایج در کشور: حجم صدا معمولاً اشاره به بلندی صدا داره. "باس" که در واقع نمی دونم ملت چرا نمی گن "بیس". اشاره به همون بوم بوم داره.
نکته ایی که من اشاره کردم براساس صحبت های قبلیم، این بود که با اینکه اکثراً فکر می کنن که دارن هدفونی می خرن که کیفیت صدای بالایی داره، ولی آمار فروش جهانی نشون می ده که براساس تعریف افراد خبره، پرفروش ترین هدفون ها صرفاً هدفون هایی هستن که دارای 3 ویژگی زیر هستن:
1- امضای یک فرد مشهور به همراهش باشه، مثلاً یادآور افراد مشهور در ذهن مشتری باشه.
2- ظاهر زیبایی داشته باشه.
3- بیس و بلندی صدای زیادی داره.
حالا شما برید از خریدار ها نظر سنجی بکنید. مطمئناً همشون "کیفیت صدا" رو هم بین 3 تا اولویتشون انتخاب می کنن. ولی اون چیزی که ما در واقعیت می بینیم، چیز دیگه ایی هستش و شرکت ها هم این رو می دونن و برای همین خیلی روی کیفیت اصرار نمی کنن. و به جاش روی طراحی و تبلیغ توسط افراد مشهور سرمایه گزاری می کنن.
حالا این چطور ممکنه؟ یعنی طرف می گه من دنبال "کیفیت صدا" هستم، ولی در عمل طور دیگه ایی رفتار می کنه. تنها جوابی که می شه به این قضیه داد، همونی هست که اول نوشتم گفتم، "اکثر مشتریان این حوزه، تعریف درستی از ویژگی های صدا ندارن."
برای همینه که از اون اوایل توی این فروم، سعی کردم هر چند وقت یکبار این مسئله رو تکرار کنم:
توی توصیفات صدایی، صرفاً به مقایسۀ بین هدفون ها بپردازین و از گفتن واژه هایی مثل: طبیعی، گرم، شفاف، حرفه ایی و ...
به شدت خودداری کنین. مخصوصاً واژه ایی مثل "حرفه ایی" که تنها نتیجش خرج های بسیار زیاد توسط کسایی هستش که صرفاً می خوان خودشون رو "حرفه ایی" نشون بدن و درک درستی از این واژه ندارن.
سلام دوستان دنبال یه هدفون با تفکیک صدای بالا و باس نرم هستم.الان سنهایزر اچ دی 201 مد نظرم هست. تو این رنج قیمت چی پیشنهاد میدید؟
سلام .
دوستان تا حالا کسی از Moshi Keramo premium In-Ear استفاده کره ؟ ارزش قیمتش ـشو داره ؟
به درد راک ـو متال میخوره ؟
خیلی ممنون .
سلام دوستان.من برای یکی از درسای دانشگام باید تحقیقی راجع به mp3 player انجام بدم اما هیچ مطلبی ندارم....اگه کمکم کنین ممنون میشممممم![]()
دوست عزیز کافی سرچ کنی
دوستان یه هدفون تو گوشی خوب تا 50 تومن میشه معرفی کنید ؟ دیجی کالا پاناسونیک و جنیوس داره به نظرتون به درد میخوره ؟
به جز رپ هرچی باشه گوش میدم
سلام دوست عزیز
hd201 هدفون خوبیه ولی احتمالا برای بسیاری بیس ضعیفی خواهد داشت
منظورتون از تفکیک صدای بالا و بیس نرم چیه؟
هدفون قبلیتون چی بوده؟
در چه موردی؟
تاریخچه؟
نحوه ی عملکرد؟
انواع؟
هدفون کریتیو ep630 با گارانتی شاب توی این رنج قیمت هدفون خوبیه
موفق باشید.
اقای t jays من قبلا هدفون حرفه ای نداشتم .منظورم از تفکیک اینه بتونم کوچک ترین صدا ها رو احساس کنم و بیسش اذیت نکنه .چند تا مدل بهم بیشنهاد دادن
sennheise hd 201
sennheiser hd 202
icon hp 280
akg k 77
و یه مدل از شرکت kam که 250 تومن بود.شما چه مدلی بیشنهاد میکنید؟ ممنون میشم زود جواب بدید.
هر دو مدل از سنهایزر مدلهای خوبی نسبت به قیمتشون هستند
از دو مدل سنهایزر 202 بیس بیشتری داره
ولی این به این معنا نیست که کدوم انتخاب بهتری برای شما خواهد بود چون مشخص نیست که چه مقدار بیس به نظر شما مناسب خواهد بود
ممکنه در شهرتون بتونید برین و مدلهای سنهایزر رو تست کنید
که بهترین راه همین تست کردنه
نامداران در اکثر شهرها نمایندگی داره و اکثرا این هدفون یا 201 رو گذاشتن برای تست کردن
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)