اینجا هم دقیقا دارن همین کارو انجام میدن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تعریف شما، این دو تاپیک هیچ فرقی با هم ندارن.
به هر حال از دوستان ممنونم.![]()
اینجا هم دقیقا دارن همین کارو انجام میدن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تعریف شما، این دو تاپیک هیچ فرقی با هم ندارن.
به هر حال از دوستان ممنونم.![]()
میشه خودت یه بار ترجمه کنید تا ما هم یادبگیریم که رپ رو چطور باید ترجمه کنیم...![]()
ببین دوست عزیز و گرامی شما ازادی هرچی دلت خواست بنویسی در چهار چوب قوانین انجمن اما دوستانی که اینجا ترجمه میکنن کاملا داوطلبانه این کار رو میکنن. خودم شخصا رو میگم از اونجا به بعدی رو که ترجمه کردم تو فهمش مشکل دارم.
اینجا با نوشتن یه متن هیچ حقی برای طرف ایجاد نمیشه که ترجمه ای بش تحویل داده بشه
حالا یکی دوس داشته باشه ترجمه میکنه دوست نداشته باشه یا ندونه ترجمه نمیکنه
:n16
دوست عزیز...
درسته که این تاپیک برای ترجمه زده شده، ولی دقت داشته باشین که توی این تاپیک کاربرها کار همدیگه رو انجام میدن و کسی که اینجا داره ترجمه میکنه، در واقع یه نفر مثل شما هست...
یعنی اون آقا هم داره از روی تفریح یا برای کسب تجربه اینجا ترجمه میکنه...
شما اگه خودت زبان بلد باشی، وقت میذاری این همه رو انجام بدی؟
نکتهای هم که حتما خودتون بهش واقف هستین اینه که بلد بودن زبان سطوح مختلف داره...
کاربرهایی که که اینجا هستن دارن لطف میکنن کار بقیه رو انجام میدن...
در واقع شما باید امیدوار باشی که مطلب شما پاسخ داده بشه و هیچ تعهدی در کار نیست...
پس کسی با کسی دشمنی نداره و پست شما هم دیده شده...
حالا دو حالت داره... یا کسی بلد نبوده یا حوصله نداشته چون شما متنت طولانی بوده...
ما کسی رو استخدام نکردهایم واسهی ترجمه که تاپیک بخواد بیمعنی بشه...
ضمن این که دوستان دارن به همهی سوالهای معقول (در مورد اندازه) لطف میکنن و پاسخ میدن...
شما هر چیزی میتونین برای ترجمه بذارین، ولی انتظار ترجمه شدنش رو نداشته باشین...
در واقع در مورد شما حالت ترجمه شدن اینه که «شاید یه نفر پیدا شد خواست متن طولانی ترجمه کنه...»...
ضمن این که ما اشاراتی هم به این مسائل داشتهایم اگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونین...
در پست اول مدیر انجمن به دو مورد اشاره کرده:
ویرایش: بخش موسیقی برای ترجمهی متن ترانهها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارن...So Please ask your translation problems in this topic now
And remember, long texts usually won't be translated![]()
Last edited by pro_translator; 06-08-2013 at 02:51.
سلام به همه دوستای گلم.
من یه چندتا ترجمه دارم که ازتون کمک و راهنمایی میخوام. میخوام کارت ویزیت چاپ کنم.
1 = " گروه تولیدی پشتیبان صنعت " ( ترجمه = ؟
2 = " تولید کننده انواع قطعات پلاستیکی و فلزی صنعتی " ( ترجمه = ؟
( به نظرتون جمله دوم بهتره یا این " تولید کننده انواع قطعات صنعتی پلاستیکی و فلزی " ؟ )
دمتون گرم. راستی میشه راهنماییم کنید که آیا تو فورم پی سی ورلد ، جایی هست که در مورد کارت ویزیت یا نمونه کارت و این جور چیزها صحبت شده باشه؟ و اینکه جایی هست تو سایت واسه لو گو و طراحی لوگو ؟
شرمندم ، میدونم جای سوالهای آخرم اینجا نبود ، ولی دیگه تکرار نمی شه![]()
آقــــــــــــــــــا آی لاو آل آو یـــــــــو
Poshtiban Sanat manufacturing group
manufacturer of industrial metal and plastic
![]()
ممنون میشم این متن رو ترجمه کنید هر چیزی که قرمز هست نیاز به ترجمه نداره
متن:
در ابتدا ممنونم بابت پاسختون ، کدهای css که گفتید را اعمال کردم اما یک مشکل بزرگ بوجود می آید و آن هم overflow شدن grid هست زمانی که از این style
استفاده می کنممرسی
.k-grid td }
overflow: visible !important;
{
.k-grid-content }
overflow: visible !important;
{
بفرمایید
First of all, thanks for the reply. I've implemented the CSS codes you mentioned, but when I'm using this style, grid overflow problem occurs
...
Last edited by danial_848; 06-08-2013 at 20:00.
ممنون میشم این متن رو ترجمه کنید کلمات قرمز اسم هستند
متن:
چطور می توانم kendo sparklines را در تمام سطرهای ستون usage قرار دهم ؟
من sparklines را در ستون مربوط به usage قرار دادم اما فقط در یک سطر از ستون usage قرار گرفته است چطور می توانم در تمام سطرهای ستون usage قرار دهم؟
مرسی
فکر کنم به صورت زیر ترجمه شود. ممنون میشم دوستان دیگر هم نظارت کنند اگه ایرادی داشت رفع کنندHow can I put kendo sparklines in all rows of column usage?
I put sparklines in column usage , but It only has put in one row of column usage.How can I put It in all rows of column usage?
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)