داداش من زیاد با این کارموافق نیستم چون این جور مسایل یه جور تهمت بهت میزنن که میخوای اشوب درست کنید
داداش من زیاد با این کارموافق نیستم چون این جور مسایل یه جور تهمت بهت میزنن که میخوای اشوب درست کنید
متاسفانه مردم تو مملکت ما هنوز فرقه بین اعتراض و آشوبو نمیدونن !
اینکه حقمونو بخورن و دهنمون بسته باشه و بشینیم تو خونه به امیده این باشیم که اوضاع خودش درست شه کاره مناسبیه نه؟
قراردادی بین ما و مخابرات بسته شده و اونا بینه قرارداد زدن زیرش و بدون اطلاع رسانیه جامع شبانرو برداشتن و این بین هم یه سری افراد حجم ازشون کم شده ،حالا اگه اعتراض حضوری کنیم اسمش میشه آشوب !؟!!
O3b؛ماهواره اینترنت دار گوگل در 35 کیلومتری زمین/ 80 گیگابیت اینترنت ارزان برای 180 کشور
فناوری اطلاعات > اینترنت - کمپانی O3b (Other 3 Billion People) چهار ماهواره اینترنتی را با موفقیت از مرکز فضایی فرانسه در کوروی گینه Arianespace Soyuz به 35 کیلومتری مدار زمین فرستاد.
گوگل به عنوان سهامدار اصلی و صاحب این پروژه، قصد دارد با ارسال 12 ماهواره با هزینه 1.3 میلیارد دلار در مدار مئو MEO (medium earth orbit)، اینترنت را در مناطقی مانند افغانستان، هاوایی، لاتام، کنگو، مالزی، افریقا، و سایر نقاطی که دسترسی به فیبر نوری ندارند، به صورت ارزان ارائه کند.
گفته می شود 80 گیگابیت بر ثانیه اینترنت پر سرعت در حد و اندازه فیبر نوری برای 3 میلیارد نفر از مردمان کره زمین از طریق O3b فراهم خواهد شد.
اولین سری 4 تایی از ماهواره O3b پس از یک روز (بدلیل بدی هوا) با مرکز هاوایی ارتباط خود را برقرار کرد. ماهواره ها را کارخانه ایتالیایی-فرانسوی Thales Alenia Space ساخته که هر کدام 650 کیلوگرم وزن دارد و سرویس های اینترنتی 50 درصد ارزان تر از اینترنت ماهواره ای کنونی خواهد بود و Latency و تاخیر 150 میلی ثانیه خواهد بود.
اولین مشتریان O3b از ماه نوامبر سرویس های خود را در برخی نقاط دریافت خواهند کرد و مجموعه 12 ماهواره این پروژه تا اواخر 2013 در مدار مئو نصب قرار خواهد گرفت و بعد از آن مشتریان از 180 کشور جهان چه به صورت شرکتی و چه به صورت فردی می توانند از خدمات این ماهواره استفاده کنند.
تمام مناطق زمین و دریا در 45 درجه عرض شمال و جنوب خط استوا تحت پوشش ماهواره O3b خواهند بود.
برای مشتریان بزرگ در حد کمپانی نیاز به نصب آنتن های 7.3 متری و 4.5 متری و برای مشتریان کوچک تر نیاز به آنتن های 1.8 و 2.4 متری است که از طریق Viasatتامین شده و مودم ها را نیز Comtech، Viasat و Gilat تامین می کنند. همچنین ترمینال های 1.8 متری و 2.2 متری از سوی Orbit و RF و transmition equipment نیز از سوی CPI، Comtech، Norsat و NJRC عرضه می شود.
حداکثر پهنای باند به ازای یک لینک 1.2 گیگابیت بر ثانیه خواهد بود.
اسامی کامل سهامداران پروژه به شرح زیر است:
SES, Google, Liberty Global, HSBC Principal Investments, Northbridge Venture Partners, Allen & Company, Development Bank of Southern Africa, Sofina, Satya Capital and Luxempart
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by WHICH1; 20-08-2013 at 13:02.
از من که کم نمیکنه ! ولی مالِ یکی دیگه از بچه ها کم میکنه و اینجا سوالی پیش میاد
شمـا که طرح شبانه رو برداشتین هیچ ، چـرا سرعت رو توی اون بازه ی زمانی میارین پایین ؟ :دی
الان یعنی منی که طرح 128
6 ماهه ماهی 4 گیگ هم دارم دیگه دانلود شبانه ندارم؟
خوب طرح بعثت که دیگه موجود نیست که بخواد کسی بگیره
بالون هایی که گوگل استفاده میکنه از نوع بالون های هواشناسی وحتی با کیفیت تره که در طبقات فوقانی جو در سطحی بالاتر از سطح پرواز هواپیما ها پرواز میکنند وایران نمیتونه با ضد هوایی بیارتشون پایین وحتی اون موشک مضخرفی هم که ساختن هیچ غلطی نمیتونه بکنه
دیگه کوسه های ایرانی نمیتونند بالون های اینترنت رو گاز بگیرنهواپیما ها هم که شکر خدا لنگر ندارند
خدارو شکر پسولی از الان نگران انداختن پارازیتم حکایت قابلمه ها تو تهران میشه
![]()
متاسفانه یه سری دوستان سیاست کثیفی رو پیش گرفتنو با خودشون میگن چه کاریه بیخودی خودمونو تو زحمت بندازیم و اعتراض حضوری کنیم ، میشینیم تو خونه و یه عده
دیگه میرن اعتراض میکنن و اگه نتیجه داد که هیچ مام حالشو میبریم ، اگرم نتیجه نداد که میایم میزنیم تو سرشونو میگیم، دیدید گفتیم این اعتراضا هیچ فایده ای نداره ! برای این عزیزان فقط میشه اظهار تاسف کرد!
یه سری دیگم از دوستان هستند که قسمته اول طرز فکره بالارو دارن و اونو به اشکاله مختلف بیان میکنن و در واقع واسه انجام ندادنش انواعه مختلفی از بهونه هارو میارن ! به این دوستانم باید بگم ، چرا اینقد بحثو میپیچونید؟ بگو نمیام آقا ، دیگه این همه توجیه نمیخواد !
از ذکر مثال خودداری میکنم چون ممکنه به فرد یا افرادی بر بخوره
Last edited by man.u; 20-08-2013 at 14:08.
خب دیگه یعنی شما هم نداری! به همین سادگی میزنن زیر قرار داد و دستمونم به هیچ جت بند نیست زیر ساخت ی جور عوضی بازی در میاره! با اون کوسه و نهنگو ولنگرو و....
مخابرات مشهد هر دفعه یه قمپزی در میکنه
شکایتم که میکنیم به هیچ جا نمیرسه !
پشتیبانیم که گاوه!
مدیر عاملم طبق خبری که امروز داشتم پاشده رفته تهران حقوق کارمندارو بکنه بیاره
امید جاننم که از اون وظع اداره گفت داغون!
شرکتای دیگه هم هرکدوم یک مشکلی دارن !
وایمکسم که گرونه و یا کیفیت نداره
اومدن واسه فیبرا قانون گزاشتن فقط مخی!
شبانه هم که تعطیل کردن !
سرعتا هم که افتظاح برا من که دیشب قبل 1 ححدود 5 دقیقه ای قطع شد امروزم یک 2 دقیقه ای همینجوری عشقی قطع شد!!!
سرعت روزم که بدون مقلطه![]()
گ*و*ه
نتیجه این که این کشور درست بشو نیست که نیست که نیست
تا جاییکه اطلاع دارم کافیه یه مودم وایرلس داشته باشینتنها مسئله مدیریت کردن چند صد بالون در ارتفاع بسیار بالا و با وزش بادهای فوق سریعه
الان گوگل رو با آنتی***فیل*تر باز کردم یعنی خاک. مثلا فیلت.ر هم نیست ها فقط یه کاری کردند که با دایل آپ نشه باز کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)