کسی راه حلی بلد نبود؟![]()
کسی راه حلی بلد نبود؟![]()
سلام دوستان
من یه لپ تاپ ایسر 5732z خریده ام گه بعد مدتی وقتی می خواستم از ذوش بک آپ بردارم با نرم افزار آکرونیس باطری تموم شد و ویندوزم خراب شد یه ویندوز نصب کردم که وژنش با ویندوز اصلی لپ تاپ فرق می کرد (ویندوز 7) شماره سریال پشت نوت بوک رو هم قبول نمی کنه میگه باید حتما وژن اصلی رو نصب کنی
یه داریو مخفی روی لپ تاپ هست به نام ری کاوری می خوام از این داریو جهت ری کاوری و برگردان کلیه برنامه استفاده کنم خواهش می کنم به من بگید چه توی از این درایو استفاده کنم
ممنون از لطفتون
سلام
من لپتاپ مدل dell 1520 inpiron دارم
دو روز هست که فنش با سرعت بالا کار میکنه و لپتاپ هم داغ میکنه
چی مار کنم؟
پروفایل انرزی روی بالانس بذار و روی های پرفورمنس وقتی كار سنگین و یا دی وی دی داری بذار
مشكل حل میشه
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:29 PM ----------
اینجاها رو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من یه موس بلوتوث a4tech bt-630 گرفتم .بعد نصب سی دیش کار میکنه ولی بعد خاموش و روشن کردن .میگه درایو نصب نشده و کار نمیکنه.لب تابم vaio f111 هست اگه میشه کمکم کنید.
سلام
من یک مشکلی دارم
سرعت لپ تاپ هنگام استفاده از باتری بسیار کند می شود
به طوری که کابل برق رو از لپ تاپ جدا می کنم سرعت بسیار کند می شود
آیا باتری لپ تاپ دچار مشکل شده است یا .... ؟
میره روی balanced یا power saver .... شما پلان پاور رو تنظیم کنید روی high performance
نرم افزاری مثل deep freez نصب نیست؟
در درایوهای لپتاپ من دو پوشه با نام های عجیب و غریب که در شکل مشخص کردم ظاهر میشند که یکیشون هم قابل حذف شدن نیست ، یعنی یکیش که حذف میشه پنجره رو که می بندم و باز می کنم دوباره ظاهر میشه
ممنون از راهنمایی شما
![]()
اینا مال خود ویندوزه که تو هر سیستم و هر ویندوزی هست اگه میخوای نشونشون نده برو به این آدرس
Tools>folder option >View
اونجا یه گزینه هست که نوشته Hide protected operating system files(recommended)
تیک اونو یزن دیگه نشونشون نیمده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)