منظورم سه فیشه (AV) هست، میخوره؟
منظورم سه فیشه (AV) هست، میخوره؟
خیر دوست عزیز از تبدیل میکرو یو اس بی به اچ دی ام آی باید استفاده کنید
دوستان فرق بین i9100gبا i9100توی چی هست؟؟؟کامل توضیح بدین لطفا
بعد اینکه چطوری گوشی رو به 2.3.5 آپدیت کنم؟؟؟
ممنون
خلاصه بخوایم بگیم توی Gpu هست که مال I9100 قوی تره!
اتفاقا خیلی هم بهتر از اینه که کواد باشه... کور بالا بردن دردسر داره... بهتره همین طور فرکانسو بالا ببرن... واسه کواد باز باید کلی منتظر هماهنگ سازیش باشیم...
سلام چند تا سوال در مورد این گوشی دارم :
1. امکانش هست که به صورت اتصال پورت یو اس بی با این گوشی به اینترنت وصل شد (اتصال به کامپیوتر )
2.امکان اتصال به اینترنت وایرلس خانگی رو داره ؟
با توجه به این که دانلود برنامه ها با اینترنت ایرانسل آدم رو ورشکست می کنه چیکار کنم ؟ سیم کارت دولتی بهتره ؟؟
![]()
سلام
1.با کابل میشه از اینترنت گوشی رو پی سی استفاده کرد ولی برعکسش رو اطلاع ندارم شاید برنامه خاصی داشته باشه
2.بله
3.فایل سورس برنامه ها رو تو پی سی دانلود کنید و به گوشی انتقال بدید
سلام
آخه بعضی از برنامه ها مثل برنامه های SAMSUNG APPS رو نمی شه با کامپوتر گرفت .(من نمی دونم اگه میشه چطوری ؟؟؟)
با سامسونگ KIES کار کردین ؟؟ به چه دردی می خوره ؟ تا اونجایی که من می دونم مال گوشی های بادایی بدرد می خوره ولی وقتی گالاکسی رو بهش نصب می کنم شناسایی می کنه ولی تو قسمت SAMSUNG APPS پیام میده که از گوشی شما پشتیبانی نمی کنه .
سامسوگ اپ برنامه های به درد بخوری نداره ولی اگر خواستین با همون وایرلس می تونید بازش کنید.
با کیز هم کار نکردم به نظرم اصلا نیاز نیست وقتی شما گوشیو فلش می زنی دیگه نیاز به کیز نیست.
این درایور رو جای کیز نصب کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. دوستان من یه مشکل پیدا کردم با گوشی. نوار نوتیفیکیشنم یه دفعه حذف شد و اسکرینم بزرگ شد. گوشی رو خاموش روشن کردم که شاید درست بشه. اما وقتی گوشی رو روشن میکنم رو همون s اول که هی خاموش و روشن میشه میمونه و گوشی بالا نمیاد. لطفا کمکم کنید که چه جوری میتونم بدون عوض کردن رام این مشکل و حل کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)