تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 555 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

منظورم سه فیشه (AV) هست، میخوره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منظورم سه فیشه (AV) هست، میخوره؟
    خیر دوست عزیز از تبدیل میکرو یو اس بی به اچ دی ام آی باید استفاده کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان فرق بین i9100gبا i9100توی چی هست؟؟؟کامل توضیح بدین لطفا

بعد اینکه چطوری گوشی رو به 2.3.5 آپدیت کنم؟؟؟

ممنون

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان فرق بین i9100gبا i9100توی چی هست؟؟؟کامل توضیح بدین لطفا

بعد اینکه چطوری گوشی رو به 2.3.5 آپدیت کنم؟؟؟

ممنون
    خلاصه بخوایم بگیم توی Gpu هست که مال I9100 قوی تره!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چيپست جديد سامسونگ...
    فكر مي كردم 4 هسته اي باشه...
    شايدم تا وقت معرفي gs3 يه چيپ جديد معرفي كنه نميدونم در مقابل 4 هسته اي ها مثل تگرا 3 چطور باشه!

Samsung announces the Exynos 5250 2GHz chipset, is super fast

Here is the piece of news many people have been waiting for. Samsung has just announced the chipset which will go in its high-end tablets and smartphones. Dubbed the Exynos 5250, this latest SoC is the successor of the massively successful Exynos 4210, which as many of you know is the one powering the Samsung Galaxy S II.
    Just like it, the Exynos 5250 features two 2GHz cores, but now they are ARM Cortex A15 ones, built on the 32nm manufacturing process. Samsung claim it can provide double the performance of the previous Cortex A9 cores, the Exynos 4210 was using.
    In the 3D graphics department, the new Exynos 5250 shines, too, boosting the performance up to four times. Speaking of 3D graphics the new chipset runs streoscopic 3D as well. It also supports much higher resolutions, compared to those we see in today's tablets and phones. In fact, the Exynos 5250 supports screen resolutions up to WQXGA 2560x1600 pixels.
    Undoubtedly, with this kind of power, we will all be able to enjoy faster, more graphics heavy games and sharper text. According to Samsung, the mass production of the Exynos 5250 will begin in the second quarter of 2012. We simply can't wait!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اتفاقا خیلی هم بهتر از اینه که کواد باشه... کور بالا بردن دردسر داره... بهتره همین طور فرکانسو بالا ببرن... واسه کواد باز باید کلی منتظر هماهنگ سازیش باشیم...

6. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ALIREZA 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض سوال :

سلام چند تا سوال در مورد این گوشی دارم :
    1. امکانش هست که به صورت اتصال پورت یو اس بی با این گوشی به اینترنت وصل شد (اتصال به کامپیوتر )
    2.امکان اتصال به اینترنت وایرلس خانگی رو داره ؟
    با توجه به این که دانلود برنامه ها با اینترنت ایرانسل آدم رو ورشکست می کنه چیکار کنم ؟ سیم کارت دولتی بهتره ؟؟

8. این کاربر از ALIREZA 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام چند تا سوال در مورد این گوشی دارم :
    1. امکانش هست که به صورت اتصال پورت یو اس بی با این گوشی به اینترنت وصل شد (اتصال به کامپیوتر )
    2.امکان اتصال به اینترنت وایرلس خانگی رو داره ؟
    با توجه به این که دانلود برنامه ها با اینترنت ایرانسل آدم رو ورشکست می کنه چیکار کنم ؟ سیم کارت دولتی بهتره ؟؟
    سلام

1.با کابل میشه از اینترنت گوشی رو پی سی استفاده کرد ولی برعکسش رو اطلاع ندارم شاید برنامه خاصی داشته باشه
    2.بله
    3.فایل سورس برنامه ها رو تو پی سی دانلود کنید و به گوشی انتقال بدید

10. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ALIREZA 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام
    آخه بعضی از برنامه ها مثل برنامه های SAMSUNG APPS رو نمی شه با کامپوتر گرفت .(من نمی دونم اگه میشه چطوری ؟؟؟)
    با سامسونگ KIES کار کردین ؟؟ به چه دردی می خوره ؟ تا اونجایی که من می دونم مال گوشی های بادایی بدرد می خوره ولی وقتی گالاکسی رو بهش نصب می کنم شناسایی می کنه ولی تو قسمت SAMSUNG APPS پیام میده که از گوشی شما پشتیبانی نمی کنه .

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    آخه بعضی از برنامه ها مثل برنامه های SAMSUNG APPS رو نمی شه با کامپوتر گرفت .(من نمی دونم اگه میشه چطوری ؟؟؟)
    با سامسونگ KIES کار کردین ؟؟ به چه دردی می خوره ؟ تا اونجایی که من می دونم مال گوشی های بادایی بدرد می خوره ولی وقتی گالاکسی رو بهش نصب می کنم شناسایی می کنه ولی تو قسمت SAMSUNG APPS پیام میده که از گوشی شما پشتیبانی نمی کنه .
    سامسوگ اپ برنامه های به درد بخوری نداره ولی اگر خواستین با همون وایرلس می تونید بازش کنید.

با کیز هم کار نکردم به نظرم اصلا نیاز نیست وقتی شما گوشیو فلش می زنی دیگه نیاز به کیز نیست.

این درایور رو جای کیز نصب کن :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام. دوستان من یه مشکل پیدا کردم با گوشی. نوار نوتیفیکیشنم یه دفعه حذف شد و اسکرینم بزرگ شد. گوشی رو خاموش روشن کردم که شاید درست بشه. اما وقتی گوشی رو روشن میکنم رو همون s اول که هی خاموش و روشن میشه میمونه و گوشی بالا نمیاد. لطفا کمکم کنید که چه جوری میتونم بدون عوض کردن رام این مشکل و حل کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •