تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 973 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455505905 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

داره خودمونی میشه onlygame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    هر كي ميتونه كمك كنه اين ارور در قسمت سوشال كلوپ داده ميشه وقتي پلي رو ميزنم اين پيغامو ميده
    Application Failed to Launch. The application you are attempting to launch failed to start. GTA IV may be blocked by Windows Parental Controls/Family Safety. Please make sure you have access to the application before trying to launch it, or contact support at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

beny-nvidia عزیز من از وقتی اون برنامه اورکلاک که تو پست راهنما گذاستی رو دانلود کردم رفتم و کارت رو اور کردم اما وقتی وارد بازی میشم دیگه مثل قبل نیست همه چیز قاطی کرده یعنی همه چیز غیب شده ! رفتم و دوباره اورکلاک رو کردم مثل همون قبلش اما بازم درست نشده ! به نظرت چرا یهو اینطوری شده این برنامه رو دانلود کردم ! من قبلش بدون هیچ مشکل گرافیکی بازی میکردم ...
    سلام ببینید دوستان اون برنامه کارش اورکلاکه ولی ما اون برنامه رو برای اورکلاک نذاشتیم ! برای دیفالت کردن تنظیمات کارت گرافیک گذاشتیم .
    نکته : بنده هیچ مسئولیتی رو در برابر اورکلاک نادرست هیچ یک از شما دوستان نمی پذیرم .

3. این کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان من بازی رو نصب کردم و با کرک razor کرکش کردم ولی موقع اجرای بازی این پیغام رو می ده

اگه می شه کمکم کنید ........

Beny-Nvidia جان تا حالا این Error رو داشتیم؟! فکر نکنم اشکال از بازی باشه احتمالا ویندوزش ایراد داره و احتمالا هم ایراد ویندوزش ویروسی بودن آن هست. اگه کسی اطلاعی داره بذاره.

5. این کاربر از mitraryan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    هر كي ميتونه كمك كنه اين ارور در قسمت سوشال كلوپ داده ميشه وقتي پلي رو ميزنم اين پيغامو ميده
    application failed to launch. The application you are attempting to launch failed to start. Gta iv may be blocked by windows parental controls/family safety. Please make sure you have access to the application before trying to launch it, or contact support at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز ... راه حل مشکل شما رو به پست راهنما اضافه خواهم کرد . فقط یک خواهش دارم . اگه ممکنه از این اررور یک عکس بذارید تا در راهنما از اون استفاده کنم .
    ممنون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3ッドマクス's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام ببینید دوستان اون برنامه کارش اورکلاکه ولی ما اون برنامه رو برای اورکلاک نذاشتیم ! برای دیفالت کردن تنظیمات کارت گرافیک گذاشتیم .
    نکته : بنده هیچ مسئولیتی رو در برابر اورکلاک نادرست هیچ یک از شما دوستان نمی پذیرم .
    چطوری با این برنامه میشه تنظیم کرد ! یا اینکه کلا تنظیمات قبلی رو پاک کرد و درایو جدید ریخت ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alire7_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

در مورد اکانت آنلاین هم من یک account ساختم با همون منویی که اول اجرای بازی میاد با اون لاگین هم کردم ولی نیگه که باید توی لایو هم لاگین کنید و اونجا باید اول سریال رو وارد کنیم
    اون قسمت رو چجوری رد کردین؟

آخر فروم باز playstation 3's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

اینم بنچمارک من:
    Statistics
    Average FPS: 31.53
    Duration: 37.62 sec
    CPU Usage: 95%
    System memory usage: 92%
    Video memory usage: 98%

Graphics Settings
    Video Mode: 1440 x 900 (60 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Render Quality: High
    View Distance: 25
    Detail Distance: 37

Hardware
    Microsoft® Windows Vista" Ultimate
    Service Pack 1
    Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
    Video Driver version: 171.16
    Audio Adapter: Speakers (SoundMAX Integrated Digital HD Audio)
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    Application Failed to Launch. The application you are attempting to launch failed to start. GTA IV may be blocked by Windows Parental Controls/Family Safety. Please make sure you have access to the application before trying to launch it, or contact support at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در پست راهنما راه حل این مشکل رو اضافه کردم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Beny-Nvidia جان تا حالا این Error رو داشتیم؟! فکر نکنم اشکال از بازی باشه احتمالا ویندوزش ایراد داره و احتمالا هم ایراد ویندوزش ویروسی بودن آن هست. اگه کسی اطلاعی داره بذاره.
    در پست راهنما راه حل این مشکل رو اضافه کردم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

دوستان عزیز شما چرا منظور من رو اشتباهی میگیرن؟!من کی گفتم بازی بدرد نمی خوره؟!خود بازی عالی کار شده ولی این پورت افتضاح از طرف rockstar toronto تما زحمات گروه راک استار از بین رفت!به خدا به پیر به پیغمبر من منظور این بود!ای بابا!یا چشمای من مشکل داره و کلمات رو اشتباه تایپ کردم یا شما اشتباه میگیرن!من فقط مثال زدم که گرافیک اون بالاتره و در عوض رونتر هم اجرا میشه ولی اینکه گرافیکش پایین تر هست چرا باید این قدر کند اجرا بشه شما هم ریخیتن رو سر من میگین فلان وفلان با هم قاطی می کنین!بهتره من دیگه توی این تاپیک هیچ پستی ندم.اصلا من چرا خودمو به در و دیوار می کبوم و اعصاب خودمو خرد می کنم؟!به من چه.خوش باشین.
    Last edited by davoodf; 11-12-2008 at 17:05.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینم بنچمارک من:
    Statistics
    average fps: 31.53
    duration: 37.62 sec
    cpu usage: 95%
    system memory usage: 92%
    video memory usage: 98%

graphics settings
    video mode: 1440 x 900 (60 hz)
    texture quality: Medium
    render quality: High
    view distance: 25
    detail distance: 37

hardware
    microsoft® windows vista" ultimate
    service pack 1
    video adapter: Nvidia geforce 9600 gt
    video driver version: 171.16
    audio adapter: Speakers (soundmax integrated digital hd audio)
    intel(r) core(tm)2 duo cpu e8400 @ 3.00ghz
    با آپدیت درایور و نصب درایور فیزیکی که به همراه آن است میتونید این عدد رو خیلی بالاتر ببرید !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •