یعنی اگه من یک میلیون بذارم و ماهانه 20 هزار تومن به من سود بدن چقدرش مالیات میشه ماهانه؟
یعنی اگه من یک میلیون بذارم و ماهانه 20 هزار تومن به من سود بدن چقدرش مالیات میشه ماهانه؟
دوستان کسی نبود به این جواب بده !!
به شدت بهش نیازمند هستم
تو انتقال پول کارت به کارت یه ذره اذیت میشم و نیاز به همچین سیستمی دارم !
ممنون
جالبه اینقدر مطلب گذاشتم اما امان از یک تشکر، خوب دیگه نمی زارم تا راحتتر باشید و الکی به تاپیک سر نزنید
چرا وقتی میری بانک حسابو ببندی، نمی بندنش؟
میگن صفر باشه موجودیت ولی نبندش!
چه سودی براشون داره؟
نکنه ربطی به اون چند میلیون حساب داره؟ حسابای بسته نشده مردمو برمیدارن باهاش یکارایی میکنن؟
چنین سیستمی در حال حاظر وجود ندارد.یعنی شما فقط میتوانید از کارتی که همراه بانک یا اینترنت بانکش را فعال کرده باشید به حسابهای دیگران در بانکهای مختلف حواله کنید. میتوانید با مراجعه به بانک ملت همراه بانک را نصب کنید و همچنین همراه بانک صادرات در شعبه صادراتتان.
چطوری میشه از شماره کارت شماره شبا بدست اورد؟؟؟؟
من الان فقط شماره کارت طرف را دارم .....میخوام پول مبلغ بالا بریزم به حسابش چطوری شماره شبا بدست بیارم؟؟
بهترین بانک واسه سرمایه گذاری کدومه ؟ کدوم بانک سود بیشتری میده واسه سپردش ؟
سلام .
کم شدن حسابهای شعبه و کم شدنِ موجودیش امتیاز منفی داره برای رئیس شعبه و معاونش
برای همین همیشه سعی میکنند تعداد مشتریها (حسابها ) و موجودیِ حسابها رو ببرند بالا
صفر شدن موجودی خیلی بهتر از بستن حسابه چون حسابی که بسته شده یعنی دیگه پولی بهش واریز نمیشه اما حسابی که موجودیش صفره ممکنه بعداً بهش پول واریز بشه
اصلاً هدف از شعبه زدن جمع کردن پول هست
اگر شعبه ای نتونه به مقدار لازم پول جمع کنه از مردم , اون شعبه بسته میشه چون باید مخارجش رو تامین کنه (آب , برف , گاز , تلفن , اجاره , حقوق کارکنان و لوازم و ماشین آلات و غیره ) و کلی هم سود دهی داشته باشه برای بانک
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-08-2015 at 02:47.
سلام جناب اسمانی به نظر شما الان بهترین سرمایه گذاری چیه ؟ مثلا بنده اگه 5 میلیون داشته باشم و تصمیم بگیرم که هر ماه 200 هزار تومان هی بهش اضافه کنم بهترین راه چیست ایا 5 میلیونو سپرده 1 ساله کنم و بعد هی 200 هزار بهش اصافه کنم یا کلا وارد بورس کنم که هم سودش بره بالا و ظاهرا ریسکش هم میره بالا پیشنهاد شما چیست ؟![]()
Last edited by Zachyrock; 03-08-2015 at 12:26.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)