تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 639 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دريافت ماليات 25 درصدي از سود سپرده گذاري در موسسات غيرمجاز
    خراسان - مورخ دوشنبه 1394/05/05 شماره انتشار 19028
    سيف با اشاره به هماهنگي بانک مرکزي با سازمان امور مالياتي براي دريافت ماليات 25 درصدي از سود سپرده ها در موسسات غيرمجاز، گفت: براساس بخشنامه بانک مرکزي ارائه سرويس و ارتباط مالي بانک ها با موسسات غيرمجاز ممنوع است. وي درباره برخورد فيزيکي با موسسات غيرمجاز تصريح کرد: اين امر نيازمند همکاري نيروي انتظامي است و برهمين اساس هماهنگي هايي با ساير دستگاه ها انجام شده تا به هيچ وجه زمينه رشد اين موسسات ايجاد نشود. سپرده گذاران براي دريافت دو تا سه درصد سود بيشتر به سمت موسسات غيرمجاز نروند زيرا اين موسسات تحت نظر بانک مرکزي نيستند.
    یعنی اگه من یک میلیون بذارم و ماهانه 20 هزار تومن به من سود بدن چقدرش مالیات میشه ماهانه؟

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان کسی نبود به این جواب بده !!

به شدت بهش نیازمند هستم
    تو انتقال پول کارت به کارت یه ذره اذیت میشم و نیاز به همچین سیستمی دارم !

ممنون

دوستان یه سیستم اینترنتی و یا هرچیز دیگه (( نصب رو گوشی )) میخوام که بتونم باهاش انتقال کارت به کارت انجام بدم
    تو بانک ها صادرات - ملت و چنتا دیگه حساب دارم
    ولی

یه سیستمی میخوام که باهاش بتونم بین همه کارت ها پول جا به جا کنم
    (( اکثرا از صادرات به جاهای دیگه هست ولی کلا یه چیزی میخوام که بر فرض اگه خواستم از 2 تا کارت دیگه هم پول بین هم انتقال بدم مشکلی نباشه ))

اگه مثلا برم اینترنت بانک و یا همراه بانک (( گوشی )) واسه حساب صادرات و یا ملتم رو فعال کنم فقط از همین کارت ها میتونم به جاهای دیگه انتقال بدم ؟؟؟

با تشکر

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

جالبه اینقدر مطلب گذاشتم اما امان از یک تشکر، خوب دیگه نمی زارم تا راحتتر باشید و الکی به تاپیک سر نزنید

4. 4 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

چرا وقتی میری بانک حسابو ببندی، نمی بندنش؟
    میگن صفر باشه موجودیت ولی نبندش!
    چه سودی براشون داره؟
    نکنه ربطی به اون چند میلیون حساب داره؟ حسابای بسته نشده مردمو برمیدارن باهاش یکارایی میکنن؟

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان جریان این صندوق های سرمایه گذاری چیه؟

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

چنین سیستمی در حال حاظر وجود ندارد.یعنی شما فقط میتوانید از کارتی که همراه بانک یا اینترنت بانکش را فعال کرده باشید به حسابهای دیگران در بانکهای مختلف حواله کنید. میتوانید با مراجعه به بانک ملت همراه بانک را نصب کنید و همچنین همراه بانک صادرات در شعبه صادراتتان.

8. این کاربر از pedram_ashena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

چطوری میشه از شماره کارت شماره شبا بدست اورد؟؟؟؟

من الان فقط شماره کارت طرف را دارم .....میخوام پول مبلغ بالا بریزم به حسابش چطوری شماره شبا بدست بیارم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بهترین بانک واسه سرمایه گذاری کدومه ؟ کدوم بانک سود بیشتری میده واسه سپردش ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

چرا وقتی میری بانک حسابو ببندی، نمی بندنش؟میگن صفر باشه موجودیت ولی نبندش!چه سودی براشون داره؟نکنه ربطی به اون چند میلیون حساب داره؟ حسابای بسته نشده مردمو برمیدارن باهاش یکارایی میکنن؟
    سلام .
    کم شدن حسابهای شعبه و کم شدنِ موجودیش امتیاز منفی داره برای رئیس شعبه و معاونش
    برای همین همیشه سعی میکنند تعداد مشتریها (حسابها ) و موجودیِ حسابها رو ببرند بالا
    صفر شدن موجودی خیلی بهتر از بستن حسابه چون حسابی که بسته شده یعنی دیگه پولی بهش واریز نمیشه اما حسابی که موجودیش صفره ممکنه بعداً بهش پول واریز بشه
    اصلاً هدف از شعبه زدن جمع کردن پول هست
    اگر شعبه ای نتونه به مقدار لازم پول جمع کنه از مردم , اون شعبه بسته میشه چون باید مخارجش رو تامین کنه (آب , برف , گاز , تلفن , اجاره , حقوق کارکنان و لوازم و ماشین آلات و غیره ) و کلی هم سود دهی داشته باشه برای بانک
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 03-08-2015 at 02:47.

12. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام .
    کم شدن حسابهای شعبه و کم شدنِ موجودیش امتیاز منفی داره برای رئیس شعبه و معاونش
    برای همین همیشه سعی میکنند تعداد مشتریها (حسابها ) و موجودیِ حسابها رو ببرند بالا
    صفر شدن موجودی خیلی بهتر از بستن حسابه چون حسابی که بسته شده یعنی دیگه پولی بهش واریز نمیشه اما حسابی که موجودیش صفره ممکنه بعداً بهش پول واریز بشه
    اصلاً هدف از شعبه زدن جمع کردن پول هست
    اگر شعبه ای نتونه به مقدار لازم پول جمع کنه از مردم , اون شعبه بسته میشه چون باید مخارجش رو تامین کنه (آب , برف , گاز , تلفن , اجاره , حقوق کارکنان و لوازم و ماشین آلات و غیره ) و کلی هم سود دهی داشته باشه برای بانک
    سلام جناب اسمانی به نظر شما الان بهترین سرمایه گذاری چیه ؟ مثلا بنده اگه 5 میلیون داشته باشم و تصمیم بگیرم که هر ماه 200 هزار تومان هی بهش اضافه کنم بهترین راه چیست ایا 5 میلیونو سپرده 1 ساله کنم و بعد هی 200 هزار بهش اصافه کنم یا کلا وارد بورس کنم که هم سودش بره بالا و ظاهرا ریسکش هم میره بالا پیشنهاد شما چیست ؟
    Last edited by Zachyrock; 03-08-2015 at 12:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •