عکس خوبی بود ممنون.
اما توش چندتا اشکال داشتا.
راستی در مورد این دمو حرف میزدما.که از کایی دعوت میکنیم تو جشن اتیش بازی بیاد میدون یا اسکله:
![]()
عکس خوبی بود ممنون.
اما توش چندتا اشکال داشتا.
راستی در مورد این دمو حرف میزدما.که از کایی دعوت میکنیم تو جشن اتیش بازی بیاد میدون یا اسکله:
![]()
من به ریک هیچی نگفتم و پوپوری با کایی رفت و فقط تابستونا با کای بر میگرده ...گزینه دومم رو انتخاب کنی چی میشه؟
پاپوری با کای رفت یا نه؟یا اصلا دوتاشون موندن؟
ولی اگر گزینه ی اول رو بزنی ریک میره دم اسکله و پوپوری رو بر میگردونه و کایی تنهایی میره ...
گزینه ی دوم باعث میشه پوپوری و کایی دوست صمیمیه شما بشن
و گزینه ی اول هم ریک دوست صمیمیه شما میشه
ممنون بابت عکس ها ... منم باهاش حرف زدم و دعوتش کردم ولی گفتوگوی ما تو ساحل نبود شب رفتم مسافر خونه و دعوتش کردمراستی در مورد این دمو حرف میزدما.که از کایی دعوت میکنیم تو جشن اتیش بازی بیاد میدون یا اسکله:
Last edited by aroosak_kooki; 06-05-2009 at 11:35.
قضیه این شهر رفتن چی شد؟20 و 30صفحه رو خوندم خسته شدم اینقد ... لا اله حالا اخرش به نتیجه رسیدن؟
عزیز هنوز به نتیجه نرسیدیم .
ولی به اعتقاد خود من تو این بازی نمیشه شهر رفت
تو همین دهکده بازی کن و لذت ببر اگه سوالی هم داشتی ما در خدمتیم .![]()
نمیشه بری شهر
سلام من تازه عضو شدم البته شايد بگين كه دير آمدم ولى من تقريبا همه صفحه هاى شما رو خوندم و ..........................
من ميخواستم بپرسم كه واقعا شهرى در كار نيست؟
من هم تا به حال شهر نرفتم.فكر نكنم شهري در كار باشه.![]()
بی خیال شهر مگه همین ده خودمون چش هان نه دودی نه شلوغی نه سرو صدای نه ترافیکیمن هم تا به حال شهر نرفتم.فكر نكنم شهري در كار باشه
موافقم.بی خیال شهر مگه همین ده خودمون چش هان نه دودی نه شلوغی نه سرو صدای نه ترافیکی
اگه از اول بازی از شهر شروع می شد،همگی می خواستند برن روستا!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)