لباس جدید بارسلونا در فصل 2011-2012
![]()
لباس جدید بارسلونا در فصل 2011-2012
![]()
در مورد پپه که احتمالا شوخی میکنید...یکی از مهم های تیمه..دقیقاً برای همینت کارهای مورینیو هست که ازش راضی نیستم. کاکا رو میخواد رد کنه، بنزما رو رد کنه، بعد اون آدبایور بیخاصیت رو که اختیار پاهاش رو نداره نگه نداره. یا حرف از آگرو میزنه. خیلی بهتر میشد اگه تیم رو از شر پپه راحت میکردن. یک شخصیت ناپایدار کامل. 20 تا بازی هم خوب بازی کنه یهو دیدی زد به کلش و ... کلاً من از دست مورینیو اصلاً راضی نیستم.
اما در مورد کاکا و بنزما...ببین موضوع اینه که خوزه بازیکنایی رو میخواد که با نیمکت نشینی مشکل نداشته باشن...
برای همین میره آلتین توپ میخره..برای همین آدبایور رو میخواد..
اما بازیکنی مثل کریم، 2 تا بازی، میشینه رو نیمکت، سریع صداش در میاد! مشکل کاکا هم دستمزد بالاشه..
رئال الان داره با بهترین بارسای تاریخ رقابت میکنه و برای اینکار، نیاز به بازیکنایی داره که همیشه آماده باشن حتی وقتی رو نیمکت هستن..
برای همینه که بازیکنی مثل آربلوآ، محبوب خوزس...بازیکنی که اصلا مهم نیست براش بازی کنه یا نه و همیشه اماده خدمت به تیمه..
در مورد آگرو هم، به نظرم خرید عالیه هرچند خیـــلی گرونه و احتمالا اونم خیلی تحمل نیمکت رو نداره هرچند اگرو آماده، میتونه خط حمله رئال رو تا سالها بیمه کنه...بازیکنی با سرعت بالا که میتونه دفاع حریف رو گیج کنه...ضمن اینکه میشه آگرو رو به عنوان یه وینگر یا مهاجم دوم و در کنار هیگواین، فرض کرد...
البته مهاجم محبوب خوزه، مهاجمی مثل دروگباست که 2 خصوصیت اصلی یه "مهاجم نوکِ تاپ" رو داره..
1.جایگری عالی(بی نهایت مهمه)
2.استفاده حداکثری از موقعیت ها
متاسفانه تویه بخصوص قسمت اول، کریم خیـــلی ضعیفه...
کریم مثل اینزاگیه... اینطوری بازیکنایی، دفاع حریف و درواقع یار مستقیمشون رو خیلی خوب جا میذارن اما مشکلشون اینه که قانون آفساید جلوی حرکتشون رو میگیره...در واقع، اینا بازیکنایی هستن که اگه قانون آفساید نبود، میتونستن بهترین مهاجم تاریخ بشن! البته این رو هم باید گفت که کریم به عنوان مهاجم نوک، بعضی وقتها، زیادی عقب میاد...دقت کنید، میبینید خیلی وقت ها، مثلا کریس مجبوره بره جای کریم رو پر کنه که همین مسئله باعث میشه توپ خراب بشه!
ضمن اینکه تویه بخش دوم هم بعضی وقتها کریم(و حتی خود هیگواین)، موقعیت های عالی رو از دست میدن که باورش سخته! از اونور هم میبینیم که تویه بازی با بارسا، حتی در 1 حرکت تیم، شرکت نداره درحالیکه مهره اصلی تیمه(به عنوان مهاجم هدف)...
اگه اینتر، پارسال کسی مثل میلیتو رو نداشت، هرگز نمیتونست قهرمان اروپا بشه که البته این هنر خوزه بود که میلیتو رو به اونجا رسوند...
به این دلایله که خوزه (رئال) یه مهاجم نوک تاپ میخواد...
+
ضمن اینکه رفتن کریم، چیزیه که خودش میخواد نه خوزه..خوزه این همه فرصت داده به کریم..یا مثلا وقتی هوادارا کریم رو هو میکنن، خوزه میاد میگه، هوادارا من رو هو کردن، نه کریم رو! دیگه چجوری باید حمایت کنه یه مربی از بازیکنش؟!
دلیل علاقه کریم به رفتن هم (اگه یه مهاجم بیاد)، اینه که کریم میخواد بازی کنه اما متاسفانه توان رقابت رو در خودش نمیبینه زیاد...
حالا ایشالله میمونه و در کنار هیگی و موراتا و یه مهاجم احتمالی دیگه، یه خط حمله غیرقابل کنترل رو ایجاد میکنن...
اکثر بازیکنا، به تیم 8 رو دادن...من هم به این فصل رئال، 8 رو به راحتی میدم...
در واقع این فصل تیم با این بازیکنای جوون و با این جوی که بود، عالی بود...
در مجموع اصلا با شما درباره کار خوزه موافق نیستم...
در مورد لباس بارسا هم بگم..
به نظرم خیلی زشت شده!
لباس الان تیم، خیلی قشنگ تره...
نمیدونم شاید اشتباه میکنم اما به نظرم بی کلاس شده...
کاکا بازیکن خیلی خوبیه. اما به مورینیو میشه حق داد اگر بخواد بره دنبال یه هافبک هجومی دیگه و آماده و یا یه بازیکن تهاجمی. چون با اینکه خودم هم خیلی امیدوارم کاکا همون کاکای سابق بشه (اگر تو رئال نباشه بهتره البته)، واقعا نمیشه خیلی ازش مطمئن بود. چون با بودن بازیکن توپی مثل اوزیل که فقط 22 سال داره نیمکت نشینی کاکا محتمله و اینجوری بهتره یه بازیکن جوونتر و ارزونتر و البته آماده رو نیمکت باشه تا کاکا. کلا خیلی امیدوارم کاکا بره چلسی، یه جورایی احساس میکنم این انتقال اگر انجام بشه فصل بعد فوتبال اروپا رو خیلی زیباتر میکنه. یک چلسی قدرتمند به همراه بارسا، رئال، منچستر، بایرن، دورتموند و البته پورتو رو هم فکر کنم نباید فراموش کرد. تیمهای ایتالیایی هم که اضافه بشن دیگه چه شود!! امسال فقط بارسا و رئال و یونایتد تیم بودن
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با این وضع قیمتها فکر کنم بارسا باید بیخیال خرید بشه. دست رو هرکی میذاره زیر 30 میلیون یورو نیست. انصافا قیمتها الکی بالا رفته (دست آقای پرز درد نکنه)
آخه یه بازیکن 22 ساله که تا حالا پاش رو تو فوتبال اروپا نذاشته و هنوز 20تا بازی ملی نداره واسه چی باید 35 میلیون یورو بابتش پول داد. قبلا امثال رونالدو و رونالدینیو از تیمهایی مثل آیندهوون و PSG شروع میکردن و همین باعث میشد ثبات و پیشرفت بهتری داشته باشن. الان این جقله ها صاف میان تو تیمهای تاپ اروپایی، همچین رقابتی هم میشه سرشون که 3 برابر قیمت اصلیشون فروش میرن. همین نیمار رو ببینید. هنوز هیچی نشده یه جورایی به چلسی اولتیماتوم میده که بیا منو بگیر والا بقیه میانا!!! یا این پاستوره که میگن 45 میلیون یورو!!!!!
به نظر من این خرج کردنهای بی حساب بیشتر به ضرر خود بازیکن جوون تموم میشه. مثل روبینیو یا ساویولا یا ریکلمه
هیچ وقت یادم نمیره دو فصل پیش که رئال بنزما رو خرید فرگوسن گفت : من خیلی بهش علاقه داشتم اما قیمتش 30 میلیون نیست و امسال سال خوبی برای خرید نبود.
Last edited by romantic; 20-05-2011 at 01:12.
حمید آلتینتپ برای رئال مادرید بازی خواهد کرد
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
هافبک 28 ساله ترکیه ای در سال 2010 موفق به کسب جایزه پوشکاش شد.
حمید آلتینتپ بازیکن اسبق شالکه 04 و بایرن مونیخ به رئال مادرید پیوست.این بازیکن موفق شده با شالکه یک جام قهرمانی بوندسلیگا(DFL-Ligapokal) و دو قهرمانی بوندسلیگا،دو قهرمانی جام حذفی آلمان(DFP-Pokal) و دو سوپرکاپ آلمان(Premiere Ligapokal / DFL-Ligapokal) را به همراه باواریایی ها کسب کند.در سال 2010 و در سن 28 سالگی موفق شد جایزه پوشکاش را به خاطر ضربه سهمگینش به قزاقستان در مسابقات مقدماتی یورو 2012 کسب کند.دیگر افتخار وی کسب عنوان "تیم مسابقات"در رقابتهای یورو 2008 است.
آلتینتپ 8 دسامبر 1982 در گلزنکرشن آلمان متولد شد اما یک شهروند ترکیه ای محسوب میشود و تاکنون 64 بار با پیراهن تیم ملی ترکیه به میدان رفته و 6 گل هم به ثمر رسانده است.او یک هافبک چند منظوره است که هم میتواند در کناره های دفاعی و هم در کناره های هجومی کار کند.آلتینتپ پیش از گذراندن 4 فصل با شالکه در فوتبالش را با حضور در تیمهای شوارز وِیز گلزنکرشن،توس روتاوسن،واتنشید 09 آغاز کرد و پس از آن در سال 2007 به بایرن مونیخ رفت.
در فصل 2005/06 او تنها گلش را در لیگ قهرمانان اروپا با پیراهن شالکه به ثمر رساند و چهار سال بعد با پیراهن بایرن مونیخ در دور رفت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل منچستر یونایتد عنوان بهترین بازیکن مسابقه را کسب کرد.
اولین باری که آلتینتپ پایش را بر روی چمن برنابئو گذاشت در فصل 2009/10 و در مقابل اینترمیلان تحت هدایت ژوزه مورینیو در قالب فینال لیگ قهرمانان اروپا بود.او در این فصل 14 بازی برای بایرن مونیخ انجام داده و 2 گل به ثمر رسانده است.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک رکوردشکنی دیگر برای رونالدو
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
هیچ مادریدیستایی موفق نشده بود در 3 بازی متوالی لیگ 9 گل به ثمر برساند.
کریستیانو رونالدو همچنان در حال رکوردشکنی است،بازیکنی که به اولین مادریدیستایی تبدیل شده که موفق شده در 3 بازی متوالی لیگ 9 گل به ثمر برساند.دی استفانو و باریناگا با 8 گل رکورد باشگاه را در اختیار داشتند.
رونالدو در دیدار مقابل سه ویا 4 گل،مقابل ختافه 3 گل و مقابل ویارئال 2 گل به ثمر رساند.پیش از این هیچ مادریدیستایی موفق نشده بود در 3 بازی متوالی لیگ 9 گل به ثمر برساند.دی استفانو و باریناگا با 8 گل به این رکورد نزدیک شده بودند.8 گل دی استفانو به هفته های 20 تا 22 فصل 1960/61 برمیگردد در حالیکه باریناگا در هفته های 24 تا 26 فصل 1944/45 این تعداد گل را به ثمر رسانده است.
رکوردی که رونالدو در 3 بازی آخر خود در لیگ به جا گذاشته در ظرف 59 سال گذشته نمیتوان دید.از زمانی که رقابتهای لیگ برگزار شده هیچ بازیکنی نتوانسته بیشتر از 9 گل به ثمر برساند.این بدان معنی است که رکورد رونالدو با رکورد کامپانال(سه ویا،1940/41)،موندو(والنسیا،1942/43) و کوبالا(بارسلونا،1951/52) برابری میکند.
38 گلی که رونالدو در لالیگا به ثمر رسانده معادل بهترین میانگین گلزنی برای کسب کفش طلا از زمان ایجاد سیستم امتیازدهی از سال 1996/97 تاکنون است.هر گل در لیگ اسپانیا،آلمان،انگلیس،ایتا لیا و فرانسه دارای 2 امتیاز است؛در حالیکه هر گل در لیگ اتریش،بلژیک،بلغارستان،کرو اسی،اسکاتلند،یونان،دانمار ک،اسرائیل،نروژ،لهستان،پرت غال،جمهوری چک،روسیه،صربستان،سوییس،تر کیه و اوکران دارای 1 امتیاز است.احتمال دارد در رتبه بندی نهایی،کریستیانو رونالدو به دومین بازیکن رئال مادرید تبدیل شود که کفش طلا را از آن خود کرده است.اولین بازیکنی که این عنوان را کسب کرد هوگو سانچز افسانه ای بود که در فصل 1989/90 38 گل به ثمر رساند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شایعاتی مبنی بر اینکه منچستر سیتی میخواد رونالدو رو به مبلغ 150 میلیون پوند بخره بود، اما تو شبکه Sky sport news اعلام کردن که تمایلی به خرید رونالدو ندارن و اون جزء لیست خریدشون نیست.
آدبایور تویه مصاحبه با as گفته که حاضره دسمتزدش رو هم بیخیال بشه اما فقط بمونه رئال!
شدید عاشق رئال و مورینیو شده!
با نیمکت هم مشکلی نداره هرچند تویه یه سوال که مشکلی با مهاجم سوم شدن نداره، گفته"فصل که تموم شه، همه از نقطه 0 شروع میکنیم و هرکاری میکنم تا خودم رو نشون بدم" که نشون میده توان رقابت رو برعکس کریم، در خودش میبینه...
اگه دستمزدش به سالی 2 میلیون برسه و رقم فسخ قراردادش هم نصف این 16 میلیون بشه، به نظرم خرید خیلی +یه چون هم بازیکن تنومند و خوبیه و هم اینکه نشون داده خیلی با غیرته...
ضمن اینکه با نیمکت هم مشکلی نداره...
+
البته اگه آگرو بیاد، یکی از مهاجم ها حتما میرن که خب شانس آدبایور با توجه به قرارداد نداشتنش، زیاده...
دیوانن ملت به خداشایعاتی مبنی بر اینکه منچستر سیتی میخواد رونالدو رو به مبلغ 150 میلیون پوند بخره بود
150میلیون!
چه طور فکر کردن رونالدو راضی میشه!!!
یونایتد رو ول کرده...میره سیتی؟!!!
تقریبا میشه 250 میلیارد تومن نا قابل !
دوستای گل من بحث کردید من حوصلۀ نقل قول گرفتن و پاسخ تک تک ندارم. من تو خونه با پدرم به اندازه کافی بحث میکنم. پدر من بارساییه. من 10 بار باهاش صحبت کردم. الان دقیقاً همون رو به شما میگم.
شم که میگین من رو قضیه پپه شوخی میکنم و ...
وقتی یه تیم 11 نفره هست، اگه قدرت یکی از بازیکن هاش 10% هم بیاد پائین، اتفاق خاصی نمیفته. اما اگه یهو 10 نفره بشه، پدر تیم در میاد. نمونش بازی رفت CL با بارسلونا. تا رئال 10 نفره شد (حالا درست یا غلط) تیم از هم پاشید. یادمون باشه که هدف بهترین بودنه دیگه. راجع به بازی با ختافه و آلمریا که حرف نمیزنیم. من به شخصه اعتقاد دارم تو اون بازی نباید با اون حرکت اخراج میشد. چون چند دقیقه قبلش آخرین دفاع بارسلون خطایی به مراتب شدیدتر رو انجام داد در حالی که اگه جا میموند بازیکن رئال 100% تک به تک بود. ضربۀ ماسکرانو به پهپه اونقدر شدید بود که بر اثر عکس العمل لگد پای راستش، پای چپش نیم متر از زمین بلند شد. اما دلیل اصلی اخراج پهپه روی صحنۀ خطا روی آلوز ذهنیت قبلی داور بود. در سالهای گذشته بارها شد که رائول خطا کرد که مستحق کارت زرد بود. اما چون همه قبول دارن که بازیکن آروم و بی حاشیه ای هست، گاهی چشم پوشی کردن. یا در مورد نستا هم میشه همین حرف رو زد. (کلاً دارم بحث میکنم) . این دلیلیه که من فکر میکنم رفتن پهپه از تیم خیلی بیشتر سود داره تا موندنش.
در مورد بن زما: خودش میدونه که شایسگی این رو نداره که مثلاً مثل کریستیانو رونالدو فیکس بازی کنه. اما خودتون قضاوت کنید. وقتی تیم عقبه، احتمال گلزنی اون بیشتره یا آدبایور؟؟ بابا ما که دیگه اینجا TV صبح تا شب فوتبال میده دیگه. بازی های آدبایور رو تو آرسنال و من سیتی به یاد بیارین. کی یه بازیکن تمام عیار بود؟ نهایتش همونیه که شما میگین. مهاجم سوم که با نیمکت نشینی هم مشکل نداره. خودش میدونه در چه سطحیه دیگه. شاید بن زما هم خودش میخواد بره. اما چرا مورینیو تلاشی برای نگه داشتنش نمیکنه؟ بن زمایی که این اواخر این همه آماده بود و این همه گل زد. الان همه میگن رونالدو. 2 ماه پیش بن زما دقیقاً همین کار رو کرد. حالا نه اینقدر وحشتناک. توی 5-6 تا بازیی پشت سر هم دو تا دو تا گل زد. مگه کم زحمت کشید برای تیم.
مشکل من با مورینیو دقیقاً از همینجا ها شروع میشه. چرا تلاشی برای نگه داشتنش نمیکنه؟ برای اینکه مورینیو نقشۀ خودش رو داره. خرید هاش رو ببینتید. کاروالیو رو ببینید. خیلی با تجربه. خیلی جاگیری درست خیلی .. (همه فرضاً) وقتی نمیتونه استارت بزنه، مثل اون بازی ای که این اواخر رئال 3-2 باخت، خوب خطا میکنه دیگه! من از این کار های مورینیو ناراضیم. الان قلعه نویی رو هم بزاری رو سر رئال تمام این تیمهای جقله مقله رو 3-4 تا میزنه دیگه (فرضاً). مربی باید اون موقع که کار سخت شده خودش رو نشون بدهو نه اینکه وقتی جلوی بارسلونا 2 تا عقب بود انگار آمپول بی حسی بهخش زده بودن. یه تعویض الکی که میتونست بکنه. مربی ای که بیاد فرم تیمیش رو بهم بزنه همین میشه دیگه. بازی برگشت CL جلوی بارسلون که به برد نیاز داشت چرا اونطوری شد؟ اون بازی که کریستین رونالدو از عقب موندن تیم عصبانی بود چرا اونطوری شد؟ اینها همش ایراده. الان آگرو بازیکن گلزنیه مگه. آگرو فوروارد مکمل خوبیه. یا هافبک نفوذی خوب. یاد دیگو بیفتین که رفته بود یوونتوس. الان دقیقاً یوونتوس هم آگرو رو میخواد. چون دقیقاً در همون حده. 45 ملیون بدی آگرو رو بگیری بد کاکایی رو که الان داری رو از دست بدی؟ تمام بازی هایی که کاکا بازی کرد رو ببینین. در همین 6-7 تا بازی آخر. چقدر موثر بود؟ چند تا پاس گل داد. چند تا گل زد. کاکا تو تیم داره جا میفته. اگه کاکا مصدوم نمیشد الان ما در حال بحث کردن نبودیم.
همۀ بحث من اینه: تبیمی به این بزرگی، نباید خودزنی کنه. داور بیخودی بازیکن رو اخراج کرد؟ قبول . منم همین رو میگم. ولی بازی برگشت لیگ رو یادتون بیاد. آلبول پنالتی داد و اخراج شد. تیم 1-0 عقب افتاد. بعدش 10 نفره 10-12 دقیقه حمله کرد به گل رسید! آخه این درسته؟ 11 نفری فقط اون وسط رو ببندی، و اصلاً جلو نری، بعد 10 نفره حمله کنی؟. حالا میگیم اینجا گل خورد نقشش به هم ریخت. فرم بازی رو عوض کرد. به نتیجه نسبتاً مطلوب هم رسید. بازی برگشت CL چی؟ اونجا مگه نمیدونست که باید ببره؟ این که ساده هست. وقتی یه اتفاقی 4-5 بار و به طرز مشکوکی اتفاق افتاده، احتمال تکرار شدنش وجود داره. چرا میخواست نوک به نوک رد کنه؟ چرا زمینۀ حذف رو خودش فراهم کرد؟ تو اون بازی رئال دو تا گل سالم زد. داور یکیش رو نپذیرفت که اشتباه بود. ولی چرا باید به کم قانع بود، مگه آقای مورینیو تو جامعۀ اروپا زندگی نمیکنه؟ مگه نشنیده که میگن:Fortune favors the Brave؟
من خیلی وراجی کردم. اونقدر زیاد شد که احتمالاً کسی تا آخر نمیخونه. اما همۀ چیزیایی که گفتم (چه به نفع رئال و چه به ضررش) حقیقته.
اتفاقا در این تاپیک جو به گونه ای هست که دوستان یک کلمه رو هم از دست نمیدن و برای هرگونه رویارویی احتمالی هم آماده هستنداونقدر زیاد شد که احتمالاً کسی تا آخر نمیخونه. اما همۀ چیزیایی که گفتم (چه به نفع رئال و چه به ضررش) حقیقته.
نظرم اینه که بنزما نخواهد رفت از رئال ، چون تازه داره خودش رو پیدا میکنه ، و تصور هم نمیکنم مورینیو آدبایور کم تحرک رو به بنزمایی که اغلب داینامیک بازی می کنه ترجیح بده /
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)