نه فعلا که این مشکلو من ندارم (مرکز قدس) شما چه مرکزی هستی ؟؟؟
ولی مشکل من کم فروشی صبانت هست
من اکانت 2 مگ دارم ولی هیچ وقت سرعتم از 1.7 بیشتر نشده
با idm هم حداکثر میشه 220 دانلود کرد
![]()
نه فعلا که این مشکلو من ندارم (مرکز قدس) شما چه مرکزی هستی ؟؟؟
ولی مشکل من کم فروشی صبانت هست
من اکانت 2 مگ دارم ولی هیچ وقت سرعتم از 1.7 بیشتر نشده
با idm هم حداکثر میشه 220 دانلود کرد
![]()
من امروز صبح دقیقا تونستم بدون هیچ روش خاصی تا ساعت 7.25 دانلود کنم !
از هیچ باگی هم استفاده نکردم و سرعتم هم یکسره بالا بود
بدون هیچ روش خاصی که نمیشه !احتمالا شما ساعت 6:25 دیسی کردی(یا شدی idm خودش redial کرده) که تا 7:25 دانلود داشتی چون در هر صورت بعد 1 ساعت دیسی میکنه
من امشب بیدار بودم و از روش یکی از دوستان که گفت اول 6:29 دیسی میکنه بعد 6:45 امتحان کردم و تا 7:45 دانلود داشتم
دقیقا دیشب هم از شبهای خوب ندا بود(چه اسم قشنگی داره)
از سر شب من یکله 210 رو داشتم تا 7:45 که رسیده بود به 290 و کلی کیف کردم
اما من در مورد لینک یکم مشکل دارم کلا تورنت باز نیستم راستش خوشم نمیاد
لنک های مستقیم رو ترجیح میدم ولی سایتی که هر شب ازش دانلود میکردم دو شبه رفته رو هوا با ادمینش حرف زدم گفت دیگه فیلم آپ نمیکنه لنک هم نمیزاره حالا من موندم دست خالی
پیشنهادتون چیه؟(البته میدنم جاش اینجا نیست ولی خوب چون شما ها از بهترین وبگردها هستید اینجا پرسیدم)
یه جایزه هم دارم اگگه کسی یه چند تا وب خوب بهم معریکنه یه ترافیک کمپرسور بهش هدیه میدم که دیگه برای همیشه از شر چیز پی ان خلاص بشه
چه جور فیلمی میخوای خودم فیلم بازه تیرم
عزیزم کسی از دل خوشش که نمیره سراغ تورنت. بدلیل همین مشکلات آپلود سنترها و سرعتهای پایین و منقطع ما تورنت بهترین انتخابه. البته بشرطی که با کار حرفه ای توی تورنت وارد باشی و سراغ fake و seed پایین نری و.....
صبانت شروش رو در اورده.از صبح قعطه.معلوم نیست چی کار کردن! زنگ میزنم طرف میگه بلدی کانکشن جدید تو ویندوز بسازی؟ میگم معلومه.اون رو پاک میکنم دوباره میسازم باز هم مشکل دارم.مودم از ریست و کانفیگ کردم درست نشد.تو PPPOE یوزر پسورد روزانه رو وارد کردم بجای شبانه دیدم درست شد!! ولی هنوز با اتصال ای دی اس ال با کانشکن تو ویندوز مشکل دارم!!
شبانه هم که چی بگم/دیشب بعد 1 هفته اومدم دوباره یه چیزی دانلود کنم ساعت 2 2:30 بود..خداشاهده سرعت اندازه دیال آپ بود.چی بگم خوب؟
500 مگ آخرمه.میرم مخابرات خلاص/بای بای صباهم تقدیم به تو
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
برای من دقیقا دیال آپه یا سرعتم رو صفره!!![]()
به همه تبریک میگم
عزیزان نیم ساعت هست که هم چیز پی ان درست شده هم پینگ اینم یه تست :
![]()
پینگ تبریزم درست شده
پینگ با گوگل شده 180
سرعت دانلودد 230
اپلود 35
سایتهای بر اساس فلش از کار افتاده واسه من ! برای شما چطور ؟ ایا بخاطره تعطیلات هست ؟
مثلا اسپید تست باز میشه اما هیچ عملی صورت نمیگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)