تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 405 از 827 اولاول ... 305355395401402403404405406407408409415455505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,041 به 4,050 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    هارد 2 ترا اکسترنال میخوام برای آرشیو فیلم و اطلاعات. اگه ممکنه چهار پنج مدل خوب با قیمت معمولی معرفی کنید.
    فقط اگه ممکنه قیمت ها رو هم به تومن و هم به دلار (قیمت جهانی) بفرمایید.
    خیلی ممنون
    سلام
    هارد خوب ≠ قيمت معمولي !!!
    پيشنهاد اول : WD My Book Essential كه usb3 هست .
    پيشنهاد دوم : WD Elements Desktop كه usb2 هست .
    پيشنهاد سوم : seagate GoFlex Desk External Drive كه با توجه به كارتريجي كه همراهش هست يا usb2 هست يا usb3 . ضمن اينكه سعي كنيد از مدلهاي جديد آنرا بخريد (عكس زير) .

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mahziar-7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    فعلا خانه به دوشم...

پيش فرض

سلام
    هارد خوب ≠ قيمت معمولي !!!
    پيشنهاد اول : WD My Book Essential كه usb3 هست .
    پيشنهاد دوم : WD Elements Desktop كه usb2 هست .
    پيشنهاد سوم : seagate GoFlex Desk External Drive كه با توجه به كارتريجي كه همراهش هست يا usb2 هست يا usb3 . ضمن اينكه سعي كنيد از مدلهاي جديد آنرا بخريد (عكس زير) .
    خیلی ممنون
    منظورم از قیمت معمولی ارزون نیست. منظور همین قیمتیه که الان در بازار برای یک هارد خوب و بادوام رایجه.
    اینایی که معرفی کردین عمری اند؟ قیمتاش حدودا چقدره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون
    منظورم از قیمت معمولی ارزون نیست. منظور همین قیمتیه که الان در بازار برای یک هارد خوب و بادوام رایجه.
    اینایی که معرفی کردین عمری اند؟ قیمتاش حدودا چقدره؟
    عمري بودن هارد به نحوه نگهداري بستگي داره (و كمي هم شانس) .
    خودم يه هارد دارم وسترن مدل elite كه از سال 88 تا الان دارم و مشكلي هم نداشته .
    قيمت دو ترابايت وسترن مدل my book essential حدود 270 هزارتومن هست . سه ترابايتش حدود 360 هزارتومن .
    آدم حتي نميتونه فرداي خودشو پيش بيني كنه زنده هست يا مرده ، هارد هم ممكنه خراب بشه و هيچ تضميني هم نيست ، حتي اگر از بهترين برند هم باشه .

5. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

دوستان دمای نرمال برای هارد WD My Passport Essential چفدر هست؟
    +
    روی بدنه این هارد جای دست و ... خیلی واضح میمونه،کاوری هست که برا هارد گرفت؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان دمای نرمال برای هارد WD My Passport Essential چفدر هست؟
    +
    روی بدنه این هارد جای دست و ... خیلی واضح میمونه،کاوری هست که برا هارد گرفت؟
    سلام
    در سایت وسترن درباره حداکثر دمای مجاز هارد مورد نظر چیزی نگفته ولی اشاره کرده که در زمانی که هارد در حال کار هست حداقل دمای محیط 5 درجه و حداکثر 35 درجه باشه و در زمانی که خاموش هست حداکثر دمای محیط -20 درجه و حداکثر 65 درجه باشه . ولی اگر برنامه WD smartware رو نصب کرده باشید ، مینویسه دما مطلوب هست یا خیر (عکس پیوست) .
    مثلاً در عکس زیر دمای هارد وسترنم 40 درجه هست (با استفاده از فن با استفاده از نرم افزار Hard Disk Sentinel) .
    همیشه سعی کنید دمای هارد رو پایین نگه دارید .
    میتونید از کاورهای ضد خشی که برای موبایل هست استفاده کنید .
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک wdsmartware.jpg   temp.jpg  

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Cna_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام من امروز هارد پسپورتيمو (wd) بلاخره به سيستم وصل كردم

و مي خواستم كمي اطلاعات داخلش بريزم اما كلي فايل و پوشه داخلش ديدم (مربوط به نرم افزار خودش و راهنما و ....غيره)
    نرم افزار wd smart ware رو هم نصب كردم و بك آپ و قفلش رو انجام دادم و بعد

وقتي داخل پوشه ها رو داشتم مي گشتم تو مسير wd smartware.swstor/پوشه اي با نام اكانت يوزرم/volume.95......يه سري عدد و حروف)/users (داخل اين پوشه 2 پوش هست به نام هاي public و پوشه اي با اسم يوزر اكانتم ) كه داخل اولي پوش هايي به نامهاي موزيك پيكچر و غيره هست و در دومي يه سري پوشه ديگه

حالا مي خوام بدونم اينا براي چي هستن ؟ چرا ساخته شدن ؟ ميشه پاكشون كرد ؟

و من مي خوام اطلاعات داخلش بريزم بايد تو اين مسير (public يا پوشه به نام يوزر اكانتم ) بريزم ؟ يا مسير و پوشه ي به خصوصي ؟
    اگه نه مي تونم تو همون شاخه اصلي كنار اطلاعات و پوش هاي ريخته شده ي شركتي بريزم ؟

كدوميك از فايل ها و اطلاعات شركتي موجود در هارد رو مي تونم پاك كنم يا بر دارم؟

------------
    طريقه جدا كردنش از سيستم به چه صورته ؟
    eject كردن از نوار تسك بار و بعد كشيدن سيم يو اس بي از سيستم ؟
    *من eject كردم هارد رو اما هنوز چراغ كوچيك كنار هارد روشنه ...در اين حالت (روشن بودن چراغش)ميشه اتصالش رو از طريق سيم قطع كرد ؟
    -----------
    راهنماي استفاده از نرم افزار wd smart ware به زبان فارسي رو لازم دارم اگه بصورت دفترچه راهنما باشه بهتره

پيشاپيش ممنون
    Last edited by Cna_1; 07-06-2012 at 23:10.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام این هاردای پاسپورتی جدید وسترن دیجیتال وارد ایران هم شدن؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

*من eject كردم هارد رو اما هنوز چراغ كوچيك كنار هارد روشنه ...در اين حالت (روشن بودن چراغش)ميشه اتصالش رو از طريق سيم قطع كرد ؟
    سلام.
    برای eject کردن هارد باید برنامه WD Smartware رو نصب کنید،بعد روی اون آیکنی که توی عکس 1 مشخص کردم کلیک راست کنید و گزینه Safely remove my passport رو انتخاب کنید.
    عکس 1:

عکس 2:

سلام این هاردای پاسپورتی جدید وسترن دیجیتال وارد ایران هم شدن؟
    سلام.
    بله این هارد ها ها الان توی بازار موجودن...............

12. 4 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من امروز هارد پسپورتيمو (wd) بلاخره به سيستم وصل كردم

و مي خواستم كمي اطلاعات داخلش بريزم اما كلي فايل و پوشه داخلش ديدم (مربوط به نرم افزار خودش و راهنما و ....غيره)
    نرم افزار wd smart ware رو هم نصب كردم و بك آپ و قفلش رو انجام دادم و بعد

وقتي داخل پوشه ها رو داشتم مي گشتم تو مسير wd smartware.swstor/پوشه اي با نام اكانت يوزرم/volume.95......يه سري عدد و حروف)/users (داخل اين پوشه 2 پوش هست به نام هاي public و پوشه اي با اسم يوزر اكانتم ) كه داخل اولي پوش هايي به نامهاي موزيك پيكچر و غيره هست و در دومي يه سري پوشه ديگه

حالا مي خوام بدونم اينا براي چي هستن ؟ چرا ساخته شدن ؟ ميشه پاكشون كرد ؟

و من مي خوام اطلاعات داخلش بريزم بايد تو اين مسير (public يا پوشه به نام يوزر اكانتم ) بريزم ؟ يا مسير و پوشه ي به خصوصي ؟
    اگه نه مي تونم تو همون شاخه اصلي كنار اطلاعات و پوش هاي ريخته شده ي شركتي بريزم ؟

كدوميك از فايل ها و اطلاعات شركتي موجود در هارد رو مي تونم پاك كنم يا بر دارم؟
    پوشه ای که شما بهش اشاره کردید مربوط به بکآپ گیری اتوماتیک هست که فعالش کردید . به عبارت دیگه با فعال کردن بکآپ اتوماتیک یه فولدری میسازد که آدرس و مسیرهای آن مشابه آدرس و مسیرها در کامپیوترتان هست . این بکآ پگیری اتوماتیک قابلیت sync شدن رو دارد ، بعبارت دیگه با کوچکترین تغییر در فایلها و پوشه ها در کامپیوترتان (مثل اضافه کردن فایلی) ، این تغییرات در هارد اکسترنال هم اعمال خواهد شد . اگر چنین قابلیتی رو لازم ندارید میتونید از قسمت backup برنامه WD smartware دکمه stop رو بزنید و اون فولدر رو حذف کنید ، دقت کنید که به بقیه فایلها و فولدرها کاری نداشته باشید (عکس فایلها و فولدرهایی که نباید حذف شوند رو پیوست کردم) . در اینجا آموزش بکآپ گیری رو که خودم درست کردم جهت روشنتر شدن موضوع میذارم (بصورت pdf - لینک پیوست) .

نحوه خاموش کردن هارد هم که دوستمون با عکس توضیح دادند .
    راهنماي استفاده از نرم افزار wd smart ware به زبان فارسي رو لازم دارم اگه بصورت دفترچه راهنما باشه بهتره

پيشاپيش ممنون
    متاسفانه با وجود فروش بالای هاردهای وسترن در بازارهای ایران User Manual به زبان فارسی در سایت وسترن موجود نیست . درصورتی که به زبان عربی و ترکی هم موجوده !!! این User Manual حدود 77 صفحه هست و ترجمه کردنش هم کار مشکلی هست .
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک wd-smartware-software.jpg  
    فايل هاي ضميمه فايل هاي ضميمه

14. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Cna_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

پوشه ای که شما بهش اشاره کردید مربوط به بکآپ گیری اتوماتیک هست که فعالش کردید . به عبارت دیگه با فعال کردن بکآپ اتوماتیک یه فولدری میسازد که آدرس و مسیرهای آن مشابه آدرس و مسیرها در کامپیوترتان هست . این بکآ پگیری اتوماتیک قابلیت sync شدن رو دارد ، بعبارت دیگه با کوچکترین تغییر در فایلها و پوشه ها در کامپیوترتان (مثل اضافه کردن فایلی) ، این تغییرات در هارد اکسترنال هم اعمال خواهد شد . اگر چنین قابلیتی رو لازم ندارید میتونید از قسمت backup برنامه WD smartware دکمه stop رو بزنید و اون فولدر رو حذف کنید ، دقت کنید که به بقیه فایلها و فولدرها کاری نداشته باشید (عکس فایلها و فولدرهایی که نباید حذف شوند رو پیوست کردم) . در اینجا آموزش بکآپ گیری رو که خودم درست کردم جهت روشنتر شدن موضوع میذارم (بصورت pdf - لینک پیوست) .
    نحوه خاموش کردن هارد هم که دوستمون با عکس توضیح دادند .
    متاسفانه با وجود فروش بالای هاردهای وسترن در بازارهای ایران User Manual به زبان فارسی در سایت وسترن موجود نیست . درصورتی که به زبان عربی و ترکی هم موجوده !!! این User Manual حدود 77 صفحه هست و ترجمه کردنش هم کار مشکلی هست .
    ممنون از راهنمايي فقط يه چيز موند "
    -اينكه من اطلاعاتم رو براش مسير خاصي بايد تعريف كنم و بسازم? يا نه كنار همين ها (*همين فايلها كه ازشون عكس قرار داديد) مثلا هر چند تا خواستم پوشه بسازم و اطلاعهاتم رو بريزم ؟ يا يه پوشه بسازم داخل اون شاخه بندي كنم ؟
    -نظرتون درمورد پارتيشن بندي چي هست ؟

*~>

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •