دوستان آخرین ورژن بایاس A15 هست؟
توی خود سایت اینجوری زده
ورژن بالاتری نیست؟
دوستان آخرین ورژن بایاس A15 هست؟
توی خود سایت اینجوری زده
ورژن بالاتری نیست؟
بعضب نرم افزارها و فیل-تر ش-کن ها هم باعث صفحه آبی میشن ، احتمالا برا شمام همچین مشکلی باشه
نه دما که عادیه ، دما اگه زیاد شه اصلا صفحه آبی نشون نمیده و مستقیم ری استارت یا خاموش میشه
نه دیگه آخریش همون بود
دلیلی نداره که ورژن جدید بیاد چون این لپ تاپ فکر نمیکنم دیگه تولید شه
ورژن قبلیشم که مشکلی نداره
دوستان من مدتیه ک 5010 دارم ولی هرکاری کردم گرافیک ati نصب نمیشه
ینی گرافیک من فقط همون intel هست ک برای کارای سبکه؟ اصن همچین کانفیگی که گرافیک ati نداشته باشه هست؟
از این نرم افزار برای دانلود اخرین نسخه کارت گرافیکتون استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که من میدونم روی همه ی 5010 ها کارت amd هست .
بله بدون گرافیک AMD !!! هم وجود داشته که از همون گرافیک آنبرد اینتل استفاده میکنه ، درایورهاشم تا جایی که یادمه تو سایتش بود
با سلام به همه دوستان
برای استفاده از پورت esata باید چیکار کرد؟
منظورم اینکه برای برق هارد باید چیکار کرد؟
بچه ها من 3 ساله دل 5010 گرفتم با کانفیگ رم 4 سی پی یو 2.54 کور5 و هارد 500 و گرافیک1 و الان ریت سیستمم 5.9 هست و میانگین روزی 10 ساعت روشنه
خفن ترین بازیها رو هو روش دارم بروز بروز همه هم کرکی از ویندوز 8 گرفته تا بهترین نرم افزارها و همیشه هم بروز بودم
بنظرم لپ تاپ هندونه در بستس برا ما که رکاب داشت فقط باید تمیز نگهش دارین مث چشماتون ازش مراقبت کنین اونوقت میشه بهترین لپ تاپ دنیا
ولی معتقدم وسیله برقی یکم اذیتت کرد بفروش یکی دیگه بگیر افتابه خرح لحیم کاری است بیهوده!!!!
تا الانش که برای من خوب کار کرده فقط باید به لپ تاپ برسید مث بدن اسنان میمونه..یاحق![]()
سلام.من میخام رو 5010م ویندوز 8 نصب کنم شنیدم این لپ تاپ با ویندوز 8 زیاد سازگار نیست درسته؟ سایت دل هم که بار نمیشه لطفا یه سایت واسه دانلود درایور برا 8 بزارین ممنون!
داداش معلومه پست منو اون بالا دقت نکردی...20 روزه ویندوز8 نصب کردم هیچ گیری هم نداشت به استور مایکروسافتم وصلم.از 7 هم رونتره سیستمم.هر کی هم گقته درایو براش پیدا نمیشه حرف مفت زده ویندوز 8 خودش همه رو نصب میکنه غیر درایو بلوتوث که اونم با درایو بلوتوث قبلیت که رو 7 نصب کردی نصب میشه.کمکی بود در خدمتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)