مشکل من اینه که آرم وزارت علوم که در حالت عادی روی سایت مثل یه مهر روی عکس میمونه وقتی پرینت میگیرم انگار که بریدی چسبوندی رو عکس .کادر سفید داره. اینکارارو هم کردم
print screen کردم که دیگه اینجوری نشه ولی کیفیت اومد پایین
مشکل من اینه که آرم وزارت علوم که در حالت عادی روی سایت مثل یه مهر روی عکس میمونه وقتی پرینت میگیرم انگار که بریدی چسبوندی رو عکس .کادر سفید داره. اینکارارو هم کردم
print screen کردم که دیگه اینجوری نشه ولی کیفیت اومد پایین
بازم من می گیم این اسکریت شات گرفتن خیلی از این راه کوتاه تر و ساده تره. شما چرا می گید نمیشه؟
(یک بحث علمی فنی تکنولوژیک هم بکنیم دیگه!)
شما تو صفحه ی کارت Ctrl رو بگیر و این گردونک(!)ماوس رو بده جلو تا فونت ها و در نیتجه کارتت بزرگتر بشه. حالا اگه عکس بگیری از یک کارت بزرگتر اسکرین شات گرفتی که کیفیتش بالاتره.print screen کردم که دیگه اینجوری نشه ولی کیفیت اومد پایین
میگم روز آخر رو باید درس نخوند یا دو روز آخر؟ من که امروزو میخونم فردا اتاقمو مرتب میکنم
اشما تو صفحه ی کارت Ctrl رو بگیر و این گردونک(!)ماوس رو بده جلو تا فونت ها و در نیتجه کارتت بزرگتر بشه. حالا اگه عکس بگیری از یک کارت بزرگتر اسکرین شات گرفتی که کیفیتش بالاتره.pdf که کار سختی نیست.
چرا سختش میکنی، بعضی ها مثل جناب عالی برای ارسال نمرات براشون مشکل پیش اومده باید برن آموزش پرورش.ممنون, یعنی خیلی ها مشمول سوابق تحصیلی هستن و باید برن آموزش و پرورش؟
شما هم بودی؟ آموزش و پرورش رفتی؟
کارت اونایی که نمره هاشون ارسال شده, چطوریه؟ اون قسمتی که نوشته شما مشمول سوابق.... ؟
مشمول اعمال سوابق تحصیلی می باشید و سوابق تحصیلی شما به سازمان سنجش ارسال شده است و میتوانید از لینک بالا مشاهده نمایید.
وحید جان این تاپیک رو راه بندازین دیگه پوسیدیم. شروع کنیم به جشن گرفتن
Last edited by soldier; 27-06-2011 at 11:34.
راستی یه سوال این کارت رو لازمه بچسبونیم به پیراهنمون؟ پرس میخواد؟
دوستان برای پر کردن پاسخنامه از مداد استفاده ميکنين؟ يا مداد آزمون؟ يا اتد؟
اگر از مداد و اتد استفاده ميکنين ضخامت و چند بی بودن سرب رو هم ذکر بفرمايين
چه اطلاعات دیگه ای میخواد؟
نه پرس نمی خوادچون اونجاکارتا روجمع می کنن باید یه سری اطلاعات روش بنویسی.
توی کارت ورود به جلسه نام و نام خانوادگی و امضا و اثر انگشت رو میتونید و بهتره قبل ورود به حوزه بزنید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)