با سلام
من روی یک سیستم جدید فایروال کومودو رو نصب کردم اما dns کومودو رو یادم رفته
اگه دوستان میدونن لطفا همینجا بزارن
با تشکر
با سلام
من روی یک سیستم جدید فایروال کومودو رو نصب کردم اما dns کومودو رو یادم رفته
اگه دوستان میدونن لطفا همینجا بزارن
با تشکر
کافی بود یه جستجوی کوچیک انجام بدی دوست عزیز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک فایل مشکوک رو چطوری برای comodo ارسال کنم
سلام بر دوستان عزیز
اساتید لطفا کمک کنید منم کومودو اینترنت سکیوریتی دارم می خوام یه نرم افزار دسترسی به اینترنت نداشته باشه ولی در کارکردش اختلالی بوجود نیاد! چیکار باید بکنم؟ راستش صفحات اونقدر زیاده که ادم نمیتونه همشو بگرده!
راستی این ورژن جدیدو دانلود کردم ولی وقتی فایل اپدیت قبلیو طبق دستورات اضافه میکنم بازم میخواد از اول اپدیت کنه! کسی راه حلی داره؟
با تشکر
دوستان من يه مشكلي با اين ورژن هاي جديد كومودو دارم كه تو قديمي ها نبود
آنتي ويروس رو كه فعال ميكنم سرعت سيستم ميشه خيلي كم ميشه مثلا يه ربع ميكشه ويندوز مديا پلير باز بشه يا همينطور موقع باز كردن بروزر كلي زمان ميبره تا باز بشه چرا اينجوريه ؟
راهنمای تاپیک در پست اول و دوم؛اونجا مطالب آموزشی زیادی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من میخواهم بدونم این فرق این دو حالت چیه؟ آخه تنظیمات هردو یکی است.
Internet Security
Proactive Security
یه چیز دیگه: تا حالا کسی از آنتی ملویر کومودو استفاده کرده؟ چطوره؟ از ملویربایت بهتره؟
سلام. این صفحه رو مطالعه کنید. کامل توضیح داده.
منظورتون CCE هست؟ قدرتش که خوبه ولی تا حالا ما تست مقایسه ای در مقابل MBAM نگرفتیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
خوندم. ولی باز متوجه تفوتش نشدم. میگه اگه فایروال را موقع نصب انتخاب کنی، بطور پیشفرض پرواکتیو را انتخاب میکنه و اگه هم آنتی ویروس و هم فایروال را نصب کنی، پیشفرض میره رو اینترنت سکیوریتی.
ولی در اجرا تفاوتی ننوشته.
در مورد آنتی ملویر هم منظورم این بود: بوکلین که البته نوشته در CISگنجانده شده و من اول ندیدم. عجله کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)