من پچ dlc جدیده که مال 15 اکتبره رو دانلود کردم. و فایلش رو به پوشه Img منتقل کردم.
یه فایل Edit هم توی فولدرش بود. اینو باید چیکار کنم. توی قسمت Svae بازی کپی کنم. چیکار میکنه؟؟؟ توی dlc قبلیه که فایل edit نبود![]()
من پچ dlc جدیده که مال 15 اکتبره رو دانلود کردم. و فایلش رو به پوشه Img منتقل کردم.
یه فایل Edit هم توی فولدرش بود. اینو باید چیکار کنم. توی قسمت Svae بازی کپی کنم. چیکار میکنه؟؟؟ توی dlc قبلیه که فایل edit نبود![]()
این ادیت فایل رو سایت پس پچ خودش قرار داده ، از طرف کونامی نیست. فکر می کنم برای کسانی هست که از پس ادیت پچ استفاده می کنند.. اگه پچ پس ادیت رو نصب نکرده باشی اون ادیت فایل بازیتو به هم میریزه ، قبل از اینکه کپی کنیش از اصل ادیت فایلت یه کوپی بردار که خراب نشه![]()
بابت جوابت ممنونم.
من از pes edit استفاده نمیکنم. پس نیازی به فایل ادیت ندارم و فقط باید همون فایل dlc رو کپی کنم دیگه؟
حالا این فایل edit چیکار میکنه؟؟؟ اسم تیم ها رو درست میکنه؟؟
البته من تنها مشکلی که با PES2011 داشتم نقل و انتقالات بود. اون dlc قبلیه رو دانلود کرده بودم و مشکلم رفع شده بود. گفتم این dlc جدیده هم دانلود کنم تا بازی بروز باشه![]()
آره اوون ادیت فایلو نمیخواد کپی کنی دیگه ، فقط همون dlc رو بریز توو پوشه img بازی.. من ادیت فایلرو کپی کردم اسم تیم هارو درست میکنه ، ولی لوگوی تیم ها خراب میشه ، مثلا لوگوی لیگ اینگلیس کامل محو میشه.ک کپیش نکنی بهتره.
دمت گرم فکر نمیکردم همش رو تو 2 مگ زیپ کنن
دوست عزيز فكر نميكنم اگه اين طوره كه شما ميگيد پس چرا وقتي ميخواي وارد بازي بشي پيغام دانلود جديد رو ميده![]()
دم شما گرم واسه ما هم تونستی بده ببینیم چیه![]()
من ادیت فایلی که دوستمون گفت رو عرض کردم ، اینی که شما میگی پیغام میده dlc هست![]()
یکی جواب منو بده خیلی عجله دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)